Ljetna rasprodaja 2022

Komplet za čišćenje joga prostirke Happiness / Peace / Freedom

Na zalihi
SKU
1R016
Komplet za čišćenje joga prostirke ReYoga Kit Cleanser - odaberite između tri prekrasna kompleta za čišćenje. Držite ga uz sebe, te očistite svoju joga prostirku nakon svakog vježbanja. Sredstvo za čišćenje od prirodnih sastojaka, super upijajuća krpica izrađena od ultramicrofiber materijala u atraktivnoj i praktičnoj torbici.
Cijena 123,59 kn

Komplet za čišćenje joga prostirke ReYoga Kit Cleanser - odaberite između tri prekrasna kompleta za čišćenje. Držite ga uz sebe, te očistite svoju joga prostirku nakon svakog vježbanja. Sredstvo za čišćenje od prirodnih sastojaka, super upijajuća krpica izrađena od ultramicrofiber materijala u atraktivnoj i praktičnoj torbici.

Više informacija o proizvodu:

 • komplet za svakodnevno čišćenje svih vrsta joga prostirki
 • tri različita sredstva za čišćenje s porukom (100 ml)
 • krpica za čišćenje od ultramicrofiber super je upijajuća i brzo se suši
 • praktična i lijepa torbica
 • cijeli se komplet može reciklirati i ekološki je prihvatljiv
 • proizvedeno u Italiji

Happiness set: izrazite osjećaje radosti s porukom utisnutom u ovom kompletu i nadahnutom sa zaraznim širenjem pozitivne energije i sreće.

Peace set: proširite vibracije u skladu s porukom ovog kompleta, nadahnutom sa pozitivnom potragom za unutarnjim mirom.

Freedom set: oslobodite svoju energiju s porukom u ovom kompletu, nadahnutom sa istraživanjem slobode u najširem i najpozitivnijem smislu.

Korištenje sredstva za čišćenje joga prostirki ReYoga:

    
 • Korištenje Reyoga Reclean sredstva za čišćenje joga prostirke od TPE materijala: poprskajte izravno na površinu prostirke i obrišite vlažnom krpom. Pričekajte da se osuši!
 •   
 • Korištenje Reyoga Reclean sredstva za čišćenje joga prostirke od prirodne gume, kaučuka: sredstvo za čišćenje poprskajte, nanesite na vlažnu krpu i tom krpom nježno obrišite površinu joga prostirke. Pričekajte da se osuši!
 •   
 • Za tvrdokorne mrlje: sredstvo za čišćenje poprskajte, nanesite izravno na mrlje i ostavite nekoliko sekundi. Zatim nježno obrišite s vlažnom krpom. Pričekajte da se osuši!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana