ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Gaiam

Kupujte po
Prikaži kao

17 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Printed Gaiam joga prostirka 5mm (173cm)
  Cijena 41,45 EUR Standardna cijena 46,06 EUR
 2. Essential Gaiam joga prostirka 6mm (173cm)
  Cijena 25,59 EUR Standardna cijena 51,18 EUR
 3. Blok za jogu Gaiam Print
  Cijena 16,56 EUR Standardna cijena 18,39 EUR
 4. Blok i remen za jogu u setu Gaiam
  Cijena 25,78 EUR Standardna cijena 28,64 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Gaiam - prostirke za jogu, fitness odjeća i wellness proizvodi

GAIAM je brend iz SAD-a koji nam nudi vrlo širok izbor prostirki za jogu, pribora za jogu, opreme za fitness, opreme za pilates, opreme za meditaciju, lopti za masažu i ostalih dodataka za masažu, elastičnih traka za vježbanje, odjeće za jogu i druge vježbe i još mnogo proizvoda za različite vrste vježbi.

Gaiam yoga

U Gaiamu žele da njihovi proizvodi dopru do što većeg broja ljudi, da što više nas bude aktivno i brine o svom zdravlju. Misija brenda je "učiniti jogu, fitness i tjelovježbu dostupnu svima", a oni nastoje stvoriti proizvode koji pomažu ljudima da postignu svoje zdravstvene i wellness ciljeve.

U ponudi imaju širok izbor artikala, kako u pogledu materijala tako i u pogledu cijena. Proizvodi za aktivan život samo ZA TEBE!

Gaiam

Proizvodi za jogu, fitnes i druge vježbe

Nude nam proizvode za jogu, fitness i ostale vježbe, za sve razine težine. S nama su od početnih koraka do profesionalne razine. Od početnika do profesionalca. I kao što je prakticiranje joge prikladno za sve (za muškarce, žene i djecu, mlade i stare, za sve bez obzira na fizičku kondiciju, fizičke karakteristike pojedinca...), tako ćete u Gaiamu pronaći prave proizvode za sebe!

Gaiam yoga

U Gaiamu su se specijalizirali za proizvodnju proizvoda vezanih uz jogu, fitness i wellness. Tvrtka je osnovana u Boulderu, Colorado 1988. godine i od tada je izrasla u vodeći brend u industriji aktivnog života, zdravlja i dobrobiti.

Gaiam (izgovara se "GUY-um") dolazi od imena starogrčke božice Majke Zemlje i znači - "ja sam". To znači, u grubo, "ja sam Zemlja". Žele postići međusobnu povezanost. U Gaiamu vjeruju da njegujući, štiteći i poštujući Zemlju i sve i svakoga što ovdje postoji, obogaćujemo vlastite živote i živote budućih generacija.

Gaiam yoga

Više o Gaiam

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana