Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Zaštita podataka

Za potrebe online trgovine JogaLine prikuplja sljedeće korisničke podatke:

  • ime i prezime,
  • adresa i mjesto prebivališta,
  • adresa e-pošte (vaše korisničko ime),
  • zaporka u šifriranom obliku,
  • i druge, neobavezne podatke koje unose korisnici

Nismo odgovorni za točnost unesenih podataka.


Davatelj usluga jogaline.si se obvezuje zaštititi sve podatke dobivene putem internetske stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. S osobnim podacima naših korisnika postupamo s najvećom pažnjom, pristup podacima je ograničen i zaštićen, nikada se neće predati neovlaštenim osobama i neće se koristiti ako se ne slažete s načinom korištenja.

Korisnici dobivaju uvid u informacije koje pohranjujemo o njima putem korisničkog računa. Kako bi zaštitio osobne podatke, korisnik je također odgovoran za osiguranje sigurnosti svog korisničkog imena i lozinke.

Ako imate bilo kakvih nedoumica ili imate pitanja o privatnosti i sigurnosti, molimo kontaktirajte nas na [email protected] .

Iz sigurnosnih razloga, prikupljaju se i IP adrese s kojih pristupate web-lokaciji. Na početku posjeta svakom je korisniku dodijeljen kolačić za prepoznavanje i praćenje košarice za kupnju. Jogaline.si također sprema stalne kolačiće na vaše računalo, kao što su: korisnički ID u šifriranom obliku (za identifikaciju pri sljedećem posjetu) i četiri kolačića usluge Google Analytics (analiza posjeta web-lokaciji).

Svi gore navedeni podaci, osim kolačića, trajno se pohranjuju na poslužitelju jogaline.hr. Kolačići sesije pohranjuju se u memoriju poslužitelja samo za vrijeme trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, a trajni kolačići pohranjuju se na računalu posjetitelja.

Kolačići


Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:

Samana d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenia - EU

Tel.: +385 99 784 5580
pon. – pet. 8:00 – 15:00
E-mail: [email protected]

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana