ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Jastuci za meditaciju

Prikaži kao

15 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Jastuk za meditaciju Zafu Zen Ø 31 cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 40,93 EUR
 2. Manduka meditacijski jastuk
  Cijena 71,89 EUR Standardna cijena 79,87 EUR
 3. Jastuk za meditaciju Zabuton 80 x 85 cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 81,92 EUR
 4. Bolster za jogu Yoga Design Lab
  Cijena 56,57 EUR Standardna cijena 66,55 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Jastuci za meditaciju, zafusi i jastuci za meditaciju

Stvorite svoj prostor s kolekcijom udobnih jastuka za meditaciju. Savršen dodatak vježbi oporavka joga ili meditacija, naša kolekcija udobnih zafusa i jastuka za meditaciju.

Bilo da tražite razne šarene jastuke za meditaciju, imamo opsežnu kolekciju jastuka u raznim oblicima, veličinama i bojama.

Od manjih jastuka kao što je zafus do većih jastuka za meditaciju uključujući zabutone, jastuke i još mnogo toga, svaki od naših jastuka za meditaciju dizajniran je da pruži udobnost i da vas duže drži u opuštenom stanju.
blockquote>

Jastuk za meditaciju i vježbe disanja omogućuje opušteno sjedenje. Jastuk za meditaciju može se koristiti u položaju lotosa, polulotosa ili klečećem položaju.

Neki popularni brendovi potpora za jogu i meditaciju

Klupa za meditaciju

Klupa za meditaciju podržava uspravan stav tijela u meditaciji i omogućuje duboko trbušno disanje. Klupa pomaže u podizanju kukova tako da koljena dodiruju pod i drže kralježnicu u ravnini.


Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Bolster u jogi se koristi za potporu u raznim asanama. Poput ostalih dodataka za jogu (blok, deka, remen, kotač...), bolster nam pomaže rasteretiti dijelove tijela u asani ili kada ulazimo u određenu asanu.

Bolsteri se najčešće koriste u restorativnoj jogi. Pomažu u potpori tijela, pružaju udobnost, a uz njihovu pomoć postižemo bolju cirkulaciju krvi.

Priručnik za lakši izbor joga bolstera

Kako izabrati pravi bolster za jogu?

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana