ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Prstenje

Prikaži kao

6 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Pura Vida prstenje

Prstenje je vrsta nakita koji se obično nosi na prstima, ali se može nositi i na drugim dijelovima tijela, poput nožnih prstiju ili ušiju. Prstenje je okruglog oblika i obično se sastoji od trake ili prstena koji ide oko prsta, s ukrasnim elementom ili kamenom na vrhu. Prstenje se može izraditi od raznih materijala, uključujući plemenite metale kao što suzlato, srebro i platinai drago kamenje, dijamanti i drugo drago ili poludrago kamenje.

Većina Pura Vida prstenja je emajlirana, što osigurava otpornost i sjaj. Emajl je proces obrade staklenim prahom i visokom temperaturom. To je praškasti premaz stakla. Predmet se posipa staklenim prahom, zagrijava se od 800 do 900 stupnjeva, prah se topi, a kada se ohladi stvrdnjava se u sjajnu, glatku, kemijski otpornu i postojanu glazuru. Predmet s emajlom je otporan na UV zrake, boja ne blijedi.

Koja vam veličina prstena odgovara? Kako mjeriti?

Uzmite metar i izmjerite opseg područja prsta na kojem ćete nositi prsten. Ako je opseg vašeg prsta između dvije veličine, odaberite veću veličinu.

Pura Vida nakit ručno je izrađen. Stoga se dimenzije mogu malo razlikovati od komada do komada.

Prstenje može imati različite namjene, od čisto dekorativne do simbolične ili funkcionalne. Često se poklanjaju u važnim prigodama kao što su zaruke, vjenčanja, diplome ili obljetnice. Sve u svemu, prstenje je bezvremenski i svestran komad nakita koji može dodati eleganciju, osobnost i značenje svakoj odjeći ili prigodi.

Pura Vida ručno rađeni nakit

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana