ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Grand Trunk

Kupujte po
Prikaži kao

6 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Viseća mreža za jednu ili dvije osobe Grand Trunk

Godine 2001., osnivač i veliki avanturist Kevin Kaiser je tržištu otkrio svoju ljubav prema avanturama. Viseće mreže Grand Trunk stvorene su zbog njegovih vlastitih potreba za vrhunskom opremom na terenu. Bili su pioniri na području najlonskih visećih mreža.

Htjeli su tržištu ponuditi laganu i izdržljivu viseću mrežu. Da će je putnik uvijek moći nositi sa sobom, s malom težinom i malim volumenom. Da bude ugodna, za uživanje, opuštanje i za spavanje. Da se može brzo i lako pričvrstiti na različita sidrišta.

Uvijek budite spremni da možete uživati ​​u svakom trenutku. Kada se izgubimo na putu i otkrijemo nove, neočekivane stvari, a uz to beskrajno uživamo.... Sami si crtamo kartu. Odaberite sreću!

Grand Trunk viseće mreže imaju doživotno jamstvo, tako su sigurni u najsuvremeniju tehnologiju materijala i izrade. Materijal TRUNKTECH je također vodootporan, tako da viseća mreža može poslužiti i kao krov, kao sklonište za hitne slučajeve u lošim vremenskim uvjetima. Materijal je toliko mekan i ugodan da se može koristiti i kao lagani pokrivač.

Čišćenje i održavanje visećih mreža

Viseća mreža se može oprati ručno. Uvijek u hladnu ili mlaku vodom dodajte malo blagog deterdženta. Ručno operite mrlje (ne koristite četku). Iscijedite.

Viseću vreću ponovo namočite u čistu vodu, isperite deterdžentom i objesite je na špagu za odjeću te posušite. Viseću mrežu Grand Trunk možete također prati u perilici za pranje rublja.

Koristite program za osjetljivo rublje. Nemojte koristiti centrifugu. Koristite blago sredstvo za pranje. Ne koristite omekšivač, izbjeljivač ili druga agresivna sredstva.

Viseću mrežu perite odvojeno od ostale odjeće. Prije pranja izvadite karabiner. Posušite na štriku za odjeću. Viseća mreža će se osušiti za manje od 30 minuta. Ne koristite sušilicu.

Sada ponovno izađite van i zaprljajte svoju viseću mrežu ;)!

Upozorenja za korištenje viseće mreže

Korištenje viseće mreže može predstavljati opasnost od pada. Budite oprezni pri postavljanju viseće mreže. Preporučujemo da je ne postavljate vrlo visoko, do 45 cm od poda, ali istovremeno toliko visoko da pod vašom težinom viseća mreža neće dotaknuti tlo (to će spriječiti oštećenje vaše kralježnice i oštećenje viseće mreže).

Prije uporabe uvijek provjerite da li vam viseća mreža nije rastrgana, da nema rupa ili drugih oštećenja. Provjerite jesu li remeni za pričvršćenje u dobrom stanju i jesu li pravilno postavljeni. Preporučujemo da viseću mrežu ne izlažete suncu predugo. Izbjegavajte kontakt viseće mreže s oštrim predmetima (noževi, škare..), vrućim predmetima (roštilj, cigarete,...). 

Preporučujemo da ste u visećoj mreži bez cipela jer određena obuća može imati prilično oštar potplat, oštre zakovice...

Očistite pod ispod viseće mreže kako ne bi bilo oštrih stijena, kamenja, trnja, oštrih grana... U svoju viseću mrežu sjednite, legnite polako i oprezno. Osigurajte da ćete imati obje ruke slobodne kako biste održali ravnotežu. Također i kada izlazite iz nje. Pazite na svoje kućne ljubimce - njihovi zubi i kandže mogu oštetiti tkaninu. Ne dopustite djeci da koriste viseće mreže bez nadzora starijih!

Viseče mreže Grand Trunk

Doživotna garancija viseće mreže

Grand Trunk oprema ne poznaje granice, ali s obzirom na to da neki od vas teško u to vjeruju, Grand Trunk vam nudi doživotnu garanciju! Grand Trunk će svaku grešku u proizvodnji na proizvodu besplatno nadomijestiti novim proizvodom, uz dokaz o kupnji (račun).

Greška u proizvodnji postoji ako proizvod odstupa od planiranog dizajna. Neispravni materijali (zatvarači, kopče, tkanine itd.), (šavovi, konstrukcija itd.). Sve ovo pokriveno je doživotnom garancijom proizvoda Grand Trunk. Izraz "Lifetime warranty" odnosno „doživotna garancija“ odnosi se na vijek trajanja proizvoda. Nažalost, to ne znači vaš životni vijek ili naš, već vijek trajanja sastavnih dijelova, tkanina i materijala.

Dok Grand Trunk odabire najbolje dostupne materijale kako bi proizvode učinili što trajnijima, svi se materijali vremenom razgrađuju upotrebom i izlaganjem okolišu. Životni vijek proizvoda, međutim, ovisi o upotrebi i dobroj brizi proizvoda, a ne po tome koliko je proizvod star.

Više o Grand Trunk

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana