ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Gumbies

Kupujte po
Prikaži kao

20 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Gumbies Slingback sandale - japanke
  Ocjena:
  100%
  Cijena 25,28 EUR Standardna cijena 38,88 EUR
 2. Gumbies Gumtree Slides Treeva natikače
  Cijena 21,49 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 3. Gumbies Duckbill japanke za vodu
  Ocjena:
  100%
  Cijena 18,41 EUR Standardna cijena 30,69 EUR
 4. Gumbies japanke Beach
  Ocjena:
  100%
  Cijena 24,00 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 5. Gumbies japanke Flip-Flops Midnight Black
  Cijena 25,07 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 6. Japanke Gumbies Purple Sunflower
  Cijena 25,07 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 7. Japanke Gumbies Blue Palms
  Cijena 23,28 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 8. Gumbies japanke Flip-Flops Blue Hibiscus
  Cijena 25,07 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 9. Natikače Gumbies Gumtree Treeva
  Cijena 27,22 EUR Standardna cijena 38,88 EUR
 10. Gumbies japanke Tropical Black
  Cijena 25,07 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 11. Gumbies japanke uzorak Pistachio Flowers
  Cijena 24,71 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 12. Gumbies Scrambler sandale
  Cijena 32,24 EUR Standardna cijena 46,06 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Gumbies eco flip flop natikači

Gumbies obuća dolazi nam iz sunčane Australije. Tko bi bolje znao što je najbolja lagana obuća nego oni iz zemlje u kojoj nema zime.

Gumbies japonke, flip flops

Kada je otac Gumbiesa, Michel Maurer, u dobi od 18 godina otkrio ritual Walkabout „šetnje“ među Aboridžinima, nije ni sanjao da će to toliko utjecati na njegov životni put.

Njegov nemiran duh, njegova želja za slobodom, za avanturama, za vrhuncima života, za nečim više što nije uobičajeno običnim ljudima, tjerali su ga da otkriva sve više i više. Njegovi bjegovi bili su bijeg u "pravi" život, u stvarno iskustvo. Ubrzo se želji za avanturama pridružila i želja za poslovnim postignućima.

S malo novca, ruksakom na ramenima i glavom punom snova krenuo je pronaći svoju sreću, svoj put. Tijekom putovanja radio je povremene poslove, a povremeno se posvetio fizičkim poslovima. Zatim je pročitao članak na outdoor sajmu u Utahu o uspjehu Johna Lobba i njegovoj izradi cipela, i to je bilo to. Stvorene su prve klice Gumbies japanki.

gumbies_natikaci_japonke_naravna_guma_juta_bombaz_story_3 

Novi brend trebao bi odražavati strast prema jednostavnosti, upotrebljivosti i najvažnije – slobodi! Obvezna uporaba prirodnih materijala, recikliranih materijala i snažno oslanjanje na etičke temelje tada su bili ključni za početak stvaranja savršenih japanki.

Što smo dobroga učinili?

drveća smo posadili
tona CO2 godišnje uklonimo iz atmosfere*
 
tona plastike smo uklonili iz oceana
boca smo reciklirali
 

Gumbies, reciklirane japonke

Ključni "sastojci" Gumbies japanki su se "sastavili" potpuno logično. Stare, istrošene automobilske gume bile su previše sirove za korištenje potplata. Ali kada je spojio ovu odbačenu gumu s jutom, snaga i izdržljivost materijala su se povećali. Također, takav potplat savršeno se kombinira s EVO međupotplatom, što znači udobnost i "mekan" korak. Na vrhu je sloj platna, jer je platno ugodno za kožu, nudi mekan i prirodan dodir i dobro diše. Točku na i upotpunjuju lijepe kombinacije boja. A ove kombinacije boja nisu slučajne, svaka ima svoju priču. Tako su rođene Gumbies japanke!

I Michelovo uvjerenje (svi bismo ga trebali biti svjesni i slijediti ga):

»Život je prekratak, da bismo ga upropastili. Nemojte komplicirati! Zajašite val, popnite se na planinu, nosite Gumbies!«

gumbies_islander

Gumbies japanke su stoga nastale, i još uvijek nastaju, iz strasti prema prirodi, prema aktivnom životu vani. Jednostavne su, minimalističke, s potpunom zaštitom vašeg stopala. Putovanja i potraga za iskustvima na polju sporta, istraživačke ekspedicije, lutanja našim planetom pridonijeli su razvoju onoga u što u Gumbiesu vjeruju – tako jednostavna, ali funkcionalna obuća kakva dosad nije viđena.

Izrađena prema obliku stopala, s izuzetno udobnom omčom između prstiju, međupotplat japanke koji ublažava udarce pri hodu i trčanju, potplat s gotovo ljepljivim gripom...

Gumbies natikači

Gumbies eco flip flop japanke

Gumbies japanke izrađene su od prirodnih i recikliranih materijala. Ekološki prihvatljivi materijali.

Što recikliraju?

Za potplat se koristi reciklirana guma. Recikliraju automobilske gume i gume od bicikla. Corker japanke izrađene su od pluta, bez štete za okoliš. Koriste pluto iz Portugala (jedan od najvećih svjetskih proizvođača). Pluta je održivi materijal, svakih 10 godina skida se kora sa stabla, zatim se stablo regenerira. I proces ponavlja.

Sve to rade uz veliku brigu i zaštitu stabala. Koriste poliester iz recikliranih boca za remene i uložak na Duckbill japankama. Recikliraju pamuk za klasične japanke. Koriste ili recikliraju stare pamučne majice i drugu odjeću, ostatke materijala iz proizvodnje tekstilne industrije... Reciklirani pamuk koriste se za Islander Gumbies japanke i za remenčiće Corker japanki.

Japanke se pakiraju u 100% recikliranu plastičnu ambalažu (iako su aktivni u pronalaženju novih metoda pakiranja bez plastike), s biorazgradivim komponentama.

Gumbies eco flip flop natikači

Gumbies je bezvremenski stil, uvijek "in", savršena funkcionalnost, svjež izgled. Godine nisu problem (one su za svakoga)!

Neka tvoje putovanje sada započne! “Let your jurney begin!”

Više o Gumbies

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana