Plaćanje

Ponuditelj usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

  • gotovinom prilikom preuzimanja,
  • prijenosom na Samana d.o.o. (prema ponudi / kalkulaciji),
  • MasterCard, Visa karticama
  • Paypalom

Prilikom odabira plaćanja u gotovini, ne zaboravite na gotovinu, jer paket nećete moći preuzeti bez plaćanja. Usluga dostave GLS-a ne naplaćuje dodatnu proviziju za plaćanje posebnim nalogom za plaćanje. Prilikom odabira "transfera u Samana d.o.o.", poslat ćemo vam predračun na Vašu e-mail adresu. Čim zaprimimo uplatu, pošiljka će biti poslana.

Informacije o plaćanju na Samana račun:

Banka: 
Abanka Vipa dd 
Slovenska 58 
1517 Ljubljana 
Slovenija 

SWIFT kod: ABANSI2X 
IBAN broj: SI56 0510 0801 3578 731 
Račun: 05100-8013578731

Poduzeće: 
Samana trgovina, zastupstvo d.o.o. 
Britof 27 
4000 Kranj, 
Slovenija

Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije. Cijene su važeće u vrijeme dodjele ugovora i nemaju unaprijed određenu valjanost.

Usprkos svakodnevnom ažuriranju i kontroli točnosti podataka, može se dogoditi da su informacije o cijenama netočne. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će omogućiti kupcu da se povuče iz kupnje ili ponudi drugo prikladno rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca sklapa se u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti su fiksni i primjenjuju se i na ponuditelja i na kupca.

Povlačenje iz kupnje, povrat robe

Kupac može otkazati neopterećenu i već dodijeljenu narudžbu na info@samana.si bez naknade. Kupac ima pravo vratiti kupljenu robu bez naknade. Međutim, on je dužan snositi troškove nastale povratom predmeta kupnje. Za više informacija pogledajte stranicu Povrat robe.

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte:

Samana trgovina, zastupstvo d.o.o. 
Britof 27 
4000 Kranj , Slovenija

Tel .: +386 40 728 330, pon. - pet. 8:00 - 15:00 
E-mail: info@samana.si