Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Plaćanje

Načini plaćanja

Ponuditelj usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

  • gotovinom prilikom preuzimanja,
  • prijenosom na Samana d.o.o. (prema ponudi / kalkulaciji),
  • MasterCard, Visa karticama
  • Paypalom

Prilikom odabira plaćanja u gotovini, ne zaboravite na gotovinu, jer paket nećete moći preuzeti bez plaćanja. Usluga dostave GLS-a ne naplaćuje dodatnu proviziju za plaćanje posebnim nalogom za plaćanje. Prilikom odabira "transfera u Samana d.o.o.", poslat ćemo vam predračun na Vašu e-mail adresu. Čim zaprimimo uplatu, pošiljka će biti poslana.


Potvrda o kartičnom plaćanju

Više informacija o SecurityMetrics certifikatu< /a>

SecurityMetrics

Informacije o plaćanju na Samana račun:

Banka:

Gorenjska banka d.d., Kranj
Bleiweisova cesta 1
p.p. 147, Kranj

SWIFT code: GORESI2X
IBAN: SI56 0700 0000 3750 595

Poduzeće:
Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj,
Slovenija

Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije. Cijene su važeće u vrijeme dodjele ugovora i nemaju unaprijed određenu valjanost.

Usprkos svakodnevnom ažuriranju i kontroli točnosti podataka, može se dogoditi da su informacije o cijenama netočne. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će omogućiti kupcu da se povuče iz kupnje ili ponudi drugo prikladno rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca sklapa se u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti su fiksni i primjenjuju se i na ponuditelja i na kupca.


Povlačenje iz kupnje, povrat robe

Kupac može otkazati neopterećenu i već dodijeljenu narudžbu na [email protected] bez naknade. Kupac ima pravo vratiti kupljenu robu bez naknade. Međutim, on je dužan snositi troškove nastale povratom predmeta kupnje. 

Povrat robe


Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:

Samana d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenia - EU

Tel.: +385 99 784 5580
pon. – pet. 8:00 – 15:00
E-mail: [email protected]

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana