NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Plaćanje

Načini plaćanja

Ponuditelj usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

  • gotovinom prilikom preuzimanja,
  • prijenosom na Samana d.o.o. (prema ponudi / kalkulaciji),
  • MasterCard, Visa karticama
  • Paypalom

Prilikom odabira plaćanja u gotovini, ne zaboravite na gotovinu, jer paket nećete moći preuzeti bez plaćanja. Usluga dostave GLS-a ne naplaćuje dodatnu proviziju za plaćanje posebnim nalogom za plaćanje. Prilikom odabira "transfera u Samana d.o.o.", poslat ćemo vam predračun na Vašu e-mail adresu. Čim zaprimimo uplatu, pošiljka će biti poslana.


Informacije o plaćanju na Samana račun:

Banka:
Nova NKBM d.d.
Ulica Vita Kraigherja 4
2000 Maribor
Slovenija

SWIFT koda:KBMASI2X
IBAN koda:SI56 0400 1004 9001 673

Poduzeće:
Samana trgovina, zastopstvo d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj,
Slovenija

Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije. Cijene su važeće u vrijeme dodjele ugovora i nemaju unaprijed određenu valjanost.

Usprkos svakodnevnom ažuriranju i kontroli točnosti podataka, može se dogoditi da su informacije o cijenama netočne. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena proizvoda promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će omogućiti kupcu da se povuče iz kupnje ili ponudi drugo prikladno rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca sklapa se u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti su fiksni i primjenjuju se i na ponuditelja i na kupca.


Povlačenje iz kupnje, povrat robe

Kupac može otkazati neopterećenu i već dodijeljenu narudžbu na [email protected] bez naknade. Kupac ima pravo vratiti kupljenu robu bez naknade. Međutim, on je dužan snositi troškove nastale povratom predmeta kupnje. 

Povrat robe


Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:

Samana d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj, Slovenia - EU

Tel.: +385 99 784 5580
pon. – pet. 8:00 – 15:00
E-mail: [email protected]

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana