ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Superhrana

Kupujte po
Prikaži kao

Proizvodi 1-36 od 38

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Ružičasta pitaja u prahu
  Ocjena:
  100%
  Cijena 19,13 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Super hrana, Superfood

O svom zdravlju i imunitetu trebali bi paziti više nego ikad. Pandemija je jako promijenila naše živote i vrlo je važno da imamo zdravu prehranu bogatu hranjivim tvarima. No, u današnjem užurbanom svijetu, čini se da je gotovo nemoguće uključiti svo hranjivo povrće i voće u svoju redovitu prehranu. Tko ne želi blistavu kožu, jači imunološki sustav i dobro funkcionirajući probavni sustav?

Izbor hrane kojeg prihvaćamo je stvarno nezdrav! Više ne morate brinuti, jer imamo jednostavno rješenje za vas: superhranu u prahu bogatu hranjivim tvarima koju možete uključiti u svoju redovitu prehranu kako biste poboljšali svoje zdravlje.

Magic Rainbow Superfood

Organska zelena superhrana u prahu je postala popularna. Znate kako stvari idu ako se ne pridržavate prehrane sa superhranom u prahu. Svi vaši zdravi i hranjivi ciljevi bačeni su kroz prozor sa samo nekoliko dana prekida vašeg plana prehrane. Da biste ostali zdravi i na pravom putu sa svojim izborima, je organska zelena superhrana u prahu, puna hranjivih tvari, najbolje rješenje.

Organska zelena superhrana u prahu je traženija nego ikad prije.

Organsko je novo normalno

Dobivate prah bez kemikalija koji je pun hranjivih tvari. Organske hranjive tvari dobivaju se iz prirodnih sirovina, što vam omogućuje pridobivanje prirodne prehrane. Osjetite povećanje energije: prašci superhrane impregnirani su vitaminima superhrane kako bi vam pomogli pridobiti energiju koja vam pomaže da ostanete aktivni cijelo vrijeme.

Povećanje dodatnih antioksidanta i vitamina. Superhrane su izvor vitamina, minerala i antioksidansa. Stoga je organska zelena superhrana u prahu obogaćena s vitaminima superhrane. Uz mjericu praha možete dobiti dodatne količine minerala i hranjivih tvari.

Ojačajte imunološki sustav: Mnogi prašci superhrane sastoje se od špinata, amle, jamuna, cikle, brokule kako bi pomogli unaprijediti i aktivirati imunološki sustav. Dakle, dodavanje mjerice superhrane u prahu može vam pomoći u prevenciji raznih bolesti.

Više ne morate brinuti o potpuno hranjivoj prehrani. Organska zelena superhrana u prahu osigurat će vam prehranu bogatu hranjivim tvarima.

Magic Rainbow Superfood

Plantaža u Indiji, gdje se uzgaja "naša" superhrana, ima dugu tradiciju. Ne prskaju svoje usjeve nikakvim pesticidima/insekticidima! Sva proizvodnja je potpuno organska i ekološka. Proizvodi su potpuno bez kemikalija. Oni su 100% organski certificirani.

Proizvodi od povrća, bilja i voća obrađuju se jedinstvenom tehnikom dehidracije koja osigurava učinkovito sušenje proizvoda bez gubitka nutritivne vrijednosti, mirisa, okusa i boje.

Ne sadrži alergene kao što su gluten, kikiriki, soja, mlijeko, orasi, celer, senf, lupina, mekušci itd. Pogodan je za vegane i ne sadrži nikakve konzervanse i aditive.

Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, sprječavanju ili liječenju bilo koje bolesti. Preporučujemo da potražite stručni liječnički savjet i uvijek napravite test osjetljivosti prije upotrebe bilo kojeg od proizvoda Magic Rainbow Superfood. Nijedan od proizvoda navedenih na ovoj stranici ne propisujemo i ne možemo zakonski propisati.

Korisnik mora biti upoznat s primjenom biljaka i praha i mora potražiti savjet stručnjaka ako nije siguran. Kupac je isključivo odgovoran za korištenje ovog artikla. Ako imate bilo kakvu preosjetljivost na bilo što, uvijek se obratite kvalificiranom zdravstvenom savjetniku. Ovaj proizvod ne liječi, ne sprječava, ne dijagnosticira nikakve zdravstvene probleme.

 

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana