ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Magic Rainbow Superfood

Kupujte po
Prikaži kao

Proizvodi 1-36 od 37

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Ružičasta pitaja u prahu
  Ocjena:
  100%
  Cijena 19,13 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Super hrana, Superfood

O svom zdravlju i imunitetu trebali biste brinuti više nego ikad. Pandemija je uvelike promijenila naše živote i jako je važno imati zdravu prehranu bogatu nutrijentima. Ali u današnjem užurbanom svijetu čini se gotovo nemogućim uključiti svo hranjivo povrće i voće u svoju redovnu prehranu. Tko ne želi blistavu kožu, jači imunološki sustav i probavni sustav koji dobro funkcionira?

Odabir hrane koji donosimo stvarno je nezdrav! Ne morate se više brinuti, jer imamo jednostavno rješenje za vas: superhranu u prahu koja je bogata hranjivim tvarima i možete je uvrstiti u redovitu prehranu kako biste poboljšali svoje zdravlje.

Organska zelena superhrana u prahu sada je postala popularna. Znate kako stvari idu kada ne slijedite dijetu sa superhranom u prahu. Svi vaši zdravi i nutritivni ciljevi odbačeni su kroz prozor sa samo nekoliko dana prekida vašeg plana prehrane. Da biste ostali zdravi i na pravom putu sa svojim izborima, organska zelena superhrana u prahu puna hranjivih tvari najbolje je rješenje.

Ekološka zelena superhrana u prahu traženija je nego ikad.

Organsko je novo normalno

Dobivate prah bez kemikalija koji je pun hranjivih tvari. Organske hranjive tvari dobivene su iz prirodnih sirovina, što vam omogućuje dobivanje prirodne prehrane. Osjetite povećanje energije: superhrana u prahu prožeta je vitaminima superhrane koji vam pomažu da dobijete energiju koja vam pomaže da ostanete aktivni cijelo vrijeme.

Povećanje dodatnih antioksidansa i vitamina. Superhrana je izvor vitamina, minerala i antioksidansa. Stoga je organska zelena superhrana u prahu obogaćena vitaminima superhrane. S jednom mjericom praha možete dobiti dodatne količine minerala i hranjivih tvari.

Okrijepite imunološki sustav: Mnoga superhrana u prahu sastoji se od špinata, amle, jamuna, cikle, brokule, koji pomažu u naprednom i aktivnom imunološkom sustavu. Dakle, dodavanje mjerice superhrane u prahu može vam pomoći u prevenciji raznih bolesti.

Sada ne morate brinuti o potpuno hranjivoj prehrani. Organic Green Superfood Powder pružio vam je prehranu bogatu hranjivim tvarima.

Super hrana, Superfood Magic Rainbow Superfood

Plantaža u Indiji, gdje se uzgaja "naša" superhrana, ima dugu tradiciju. Ne prskaju svoje usjeve nikakvim pesticidima/insekticidima! Sva proizvodnja je potpuno organska i ekološka. Proizvodi su potpuno bez kemikalija. Oni su 100% organski certificirani.

Proizvodi od povrća, bilja i voća obrađuju se jedinstvenom tehnikom dehidracije koja osigurava učinkovito sušenje proizvoda bez gubitka nutritivne vrijednosti, mirisa, okusa i boje.

Ne sadrži alergene kao što su gluten, kikiriki, soja, mlijeko, orasi, celer, senf, lupina, mekušci itd. Pogodan je za vegane i ne sadrži nikakve konzervanse i aditive.

Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, sprječavanju ili liječenju bilo koje bolesti. Preporučujemo da potražite stručni liječnički savjet i uvijek napravite test osjetljivosti prije upotrebe bilo kojeg od proizvoda Magic Rainbow Superfood. Nijedan od proizvoda navedenih na ovoj stranici ne propisujemo i ne možemo zakonski propisati.

Korisnik mora biti upoznat s primjenom biljaka i praha i mora potražiti savjet stručnjaka ako nije siguran. Kupac je isključivo odgovoran za korištenje ovog artikla. Ako imate bilo kakvu preosjetljivost na bilo što, uvijek se obratite kvalificiranom zdravstvenom savjetniku. Ovaj proizvod ne liječi, ne sprječava, ne dijagnosticira nikakve zdravstvene probleme.

 

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana