ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Sredstva za čišćenje prostirki

Kupujte po
Prikaži kao

15 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Komplet za čišćenje joga prostirke ReYoga
  Ocjena:
  100%
  Cijena 16,56 EUR Standardna cijena 18,39 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Sredstva za čišćenje prostirki za jogu

Kako biste održali higijenu i dugotrajnu kvalitetu svoje prostirke za jogu, potrebno ju je pravilno čistiti. Režim čišćenja ovisi o stilu joge i razini intenziteta (npr. vruća joga - više znojenja), materijalu prostirke (guma, pluta, umjetnih materijala) i učestalost čišćenja. Za jednostavno čišćenje nakon vježbanja tu su npr. ekološka sredstva za čišćenje na bazi eteričnih ulja, ocat. Za povremeno dubinsko čišćenje preporučamo 'kupku' prostirke za jogu s intenzivnijim, ali neagresivnim sredstvom za čišćenje. Posebno se preporučuje za prostirke za jogu koje imaju otvorene ćelije. Nakon svake upotrebe i čišćenja, prostirku za jogu potrebno je osušiti (obrisati krpom, ostaviti rasklopljenu), ali je ne izlagati jakim izvorima topline (sunce, grijaći uređaji).

Detaljni savjeti za čišćenje i obnavljanje prostirki za jogu

Dva sasvim univerzalna sredstva za čišćenje prostirki za jogu su: ReYoga Kit cleanser i Manduka Mat Wash (Limunska trava s mirisom od lavande ili đumbira) sredstvo za čišćenje prostirki za jogu. Obje su namijenjene svim vrstama prostirki za jogu.

Joga jastuci od prirodne gume, gume

Potrebna im je posebna njega. Guma je prirodni materijal, "živi" materijal. Vanjski faktori puno više utječu na takve prostirke za jogu. Stoga je briga o njima još važnija. Preporučujemo Manduka sredstvo za čišćenje gumenih prostirki za jogu(Manduka Natural sredstvo za čišćenje). Čistačima također osiguravamo fleksibilnost gume i dobro prianjanje.

Prostirke za jogu od pluta

Vrlo su izdržljivi i zahtijevaju minimalnu njegu. Pluta je prirodni materijal te djeluje antibakterijski i antimikrobno. U slučaju vrlo česte uporabe preporučuje se redovito čišćenje (jednom tjedno). Očistite jastuk hladnom vodom i nježnim, neagresivnim deterdžentom. Čistač Reyoga cleanser također je prikladan.

Za joga prostirke s otvorenim ćelijama, koje su uglavnom namijenjene vježbama visokog intenziteta s puno znojenje - npr. hot yoga, Manduka Svakodnevno sredstvo za čišćenje.

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana