ISKORISTI KOD ZA DODATNI 18% POPUST: BF18

Yoga Design Lab

Kupujte po
Prikaži kao

19 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Yoga Foam Block Yoga Design Lab blok za jogu
  Cijena 111,93 kn Standardna cijena 139,91 kn
 2. Yoga Wheel kotač za jogu
  Cijena 447,72 kn Standardna cijena 497,47 kn
 3. Remen za jogu YDL
  Cijena 124,13 kn Standardna cijena 155,14 kn
 4. Blok za jogu od prirodne plute
  Cijena 153,90 kn Standardna cijena 171,00 kn
 5. Joga ručnik Hot yoga Yoga Design Lab
  Cijena 316,82 kn Standardna cijena 396,02 kn
 6. Bolster za jogu Yoga Design Lab
  Cijena 454,41 kn Standardna cijena 504,85 kn
 7. Infinity joga prostirka 5mm (180 cm)
  Cijena 671,58 kn Standardna cijena 746,20 kn
 8. Yoga Design Lab joga komplet za početnike

  Cijena 537,74 kn Standardna cijena 714,78 kn

 9. Mali ručnik PET Yoga Design Laba
  Cijena 124,06 kn Standardna cijena 155,07 kn
 10. Combo 3.5mm joga prostirka (178 cm)
  Cijena 534,77 kn Standardna cijena 668,46 kn
 11. Joga prostirka od prirodne plute 3.5mm
  Cijena 587,63 kn Standardna cijena 652,92 kn
 12. Joga podloga za djecu Kid's Combo 4.5 mm
  Cijena 314,49 kn Standardna cijena 349,40 kn
Prikaži kao

19 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Yoga Design Lab unosi svježinu u svijet dodataka za jogu – boje, printevi, živahni i umirujući uzorci na prostirkama za jogu, ručnicima i remenima. Svi proizvodi izrađeni su s poštovanjem prema okolišu od recikliranih boca, biorazgradivog kaučuka, boja na bazi vode. S ljubavlju s Balija.

Službena stranica - yogadesignlab.com

Yoga desing lab

Joga je korisna. Joga je u trendu.

U svijetu joge, osim funkcionalnosti proizvoda, važna je i ekološka nota, ali i estetika proizvoda. Lijepo je što vodeći brendovi u svijetu joge ističu zaštitu okoliša, ali i zaštitu ljudi uključenih u proces proizvodnje. Vodeći brendovi kao što su prAna, Manduka, Liforme, Yoga Design Lab, ReYoga i vjerojatno nam još netko nedostaje, osiguravaju da su njihovi proizvodi biorazgradivi, da ih je moguće reciklirati, da njihov kaučuk NE potječe iz amazonske prašume, pamuk se uzgaja organski te je sve više konoplje koja je još čišća za okoliš i poliester se reciklira (često napišu od koliko boca je proizvod napravljen).

Njihovi artikli su označeni raznim certifikatima kao što su Pravedna trgovina, Bluesign certifikat. Ovi vodeći proizvođači surađuju i podržavaju lokalne zajednice…. Dakle, nema sumnje u to da mnogo pažnje stavljaju na našu budućnost! To da su predmeti funkcionalni se podrazumijeva. Kako i ne bi bili. Iza svega su godine i godine razvoja, bogato iskustvo pojedinaca, istraživanja…

Što je trend u jogi? Je li to uopće važno?

Donekle i jest. To često ubrzava razvoj novih materijala, novih praksi. Još donedavno su joga prostirke bile prilično dosadnih boja. Jedna od prvih koja je lansirala prostirke za jogu s potiskom bila je prAna.Njihova E.C.O. Henna joga prostirka je i dalje jedna od globalno najprodavanijih prostirki za jogu. I Mandukine joga prostirke su zadnjih sezona poprilično šarene. Liforme sa svojim sustavom linija na joga prostirki (mapom kroz asane) je svima prepoznatljiv.

Sve ove prostirke su pružale odlično, dobro prianjanje tijekom vježbanja joge. Tako je prAna ponovno na tržište lansirala najljepše prostirke za jogu za to vrijeme. Printed Microfibra su se zvale ili se zovu jer se još uvijek nalaze u kolekciji. To su one s gornjim slojem od mikrovlakana.

Od microfiber materijala. Na ovaj materijal se može staviti koji god uzorak poželimo.

Ubrzo su prAnu slijedili i drugi brendovi. Trenutno je na tržištu dosta takvih joga prostirki. Samo pazite na koji način i od kojih materijala su izrađeni. Puno takvih joga prostirki je ekološki vrlo spornih, a zbog potisaka sa sumnjivim bojama, možda čak i štetnih za zdravlje. Vjerujte etabliranim, oni si ne mogu priuštiti greške i lošu reputaciju.

Prianjanje joga prostirki od mikrofiber materijala             

Loša strana je da ovaj materijal ne nudi izvrsno prianjanje. Materijal je u osnovi čak i sklizak, što je izvrsno za one koji se puno znoje, jer mokra, vlažna mikrovlakana nude izvrsno prianjanje. Površinu joga prostirke možete poprskati vodom i postići ćete isti učinak. Odnosno, kada joga položaje izvodite do maksimalnog savršenstva i vaše tijelo puno radi, onda i takve joga prostirke drže.

Odnosno, u nekim praksama joge klizimo iz položaja u položaj. Praksa je tekuća. U takvim praksama ovo svojstvo materijala od mikrovlakana dobro dođe. No, takve prakse obično mogu izvoditi iskusniji.

Yoga Design Lab

U svemu tome su u Yoga Design Labu (YDL) otišli korak dalje. Uz već spomenutu ekološku notu i funkcionalnost, njihovi su predmeti toliko lijepi da ne možemo maknuti pogled s njih. Osnivač YDL-a je tijekom joga odmora na Baliju, primijetio koliko loših proizvoda ima na tržištu (toliko ekološki spornih, nefunkcionalnih, pa i čak i ružnih). Preselio se na Bali i počeo raditi. Trebalo je neko vrijeme da dobijemo YDL.

Ovo su vrhunske joga prostirke od kojih zastaje dah. Njihove su boje uočljive i zaljubite se u njih u trenu. Ovo je dodatni motiv da još češće rasprostrete prostirku za jogu i još češće vježbate. No, čak se i na njihovim prostirkama za jogu kliže zbog površine od mikrovlakana.

Nova joga prostirka Yoga Design Lab Infinity donijela je sjajno prianjanje i ekološku notu! Joga prostirka izrađena od kombinacije materijala (prirodna guma i PU vlakna), koja ne klizi. U četiri prekrasne boje, s prekrasnim printom mandale za orijentaciju i atraktivnog izgleda. Kombinacija materijala osigurava prianjanje ako je mokra ili suha! Slična verzija joga prostirke na tržištu također je prvoklasna i prva takva prostirka za jogu na tržištu - to su vrhunske Liforme joga prostirke. Liforme koristi takav materijal i print ili bolje rečeno, nekakav laserski otisak, što imaju obje joga prostirke (YDL i Liforme). I opet - u YDL-u su ovaj laserski otisak učinili posebno lijepim i atraktivnim.

YDL nije ostao samo pri joga prostirkama. Njihova pomagala za jogu također se ističu dizajnom. Spomenimo samo joga kotač. Malo koji brend ima ovo u svojoj ponudi ili su obično neudobni i robusno izrađeni. YDL kotač za jogu je presvučen prirodnom gumom s prekrasnim uzorkom mandale.

Otvorit će i istegnuti vaš prsni koš, ramena, leđa, kukove... Napredak u pozama bit će lakši i bezbolan, bez zatezanja mišića.

Yoga Design Lab

Trend ubrzava razvoj.

Imajmo u vidu da zbog lijepog izgleda joga prostirku rasprostremo još češće. I unatoč tome što nas joga uči i skromnosti, u današnje vrijeme si više ne možemo zatvarati oči i govoriti da to nije važno. Uostalom, trend je i učinio jogu toliko popularnom među općom populacijom. I što je tu loše? Joga je zdrava. Zato je prakticirajmo. Na lijep, kreativan, prijateljski i čist način.

Neka vaš svijet bude "design lab", odnosno vaš joga svijet "Yoga Design Lab"

LIVE. BEAUTIFUL.

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana