Joga prostirka od prirodne plute

Proizvođač: Yoga Design Lab

SKU: 1Y008
Joga prostirka od prirodne plute za sve vas koji volite svoju praksu i Zemlju. Napravljena od potpuno prirodnih materijala, pluta + kaučuk. Nudi odlično prianjanje ako imate znojne dlanove i stopala (u suprotnom je samo lagano poprskajte s raspršivačem za vodu). Nježna na dodir, bez mirisa i potpuno trajna. Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

Standardna cijena: 591,63 kn

Posebna cijena: 532,47 kn

Popust: 10%

* Obavezno popuniti

 • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
 • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
 • 98% proizvoda na skladištu
 • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Joga prostirka od prirodne plute za sve vas koji volite svoju praksu i Zemlju. Napravljena od potpuno prirodnih materijala, pluta + kaučuk. Nudi odlično prianjanje ako imate znojne dlanove i stopala (u suprotnom je samo lagano poprskajte s raspršivačem za vodu). Nježna na dodir, bez mirisa i potpuno trajna.

Joga prostirka od prirodne plute Yoga Design Lab:

 • pogodna za sve zahtjevne jogije kao i za početnike
 • odlično prianjanje u vlažnim okruženjima ili za one od vas koji se više znojite
 • za suhe dlanove i stopala postiže se sjajno prianjanje ako se prostirka lagano poprska s vodom
 • potisak mandale je na vodenoj osnovi i ne sadrži toksične, otrovne tvari
 • potisak mandale pomaže nam da se poravnamo u asanama
 • pluta ne uzrokuje alergije, prirodno je antibakterijski "proizvod"
 • materijal: 100% prirodna pluta iz Portugala + prirodna guma iz Vijetnama
 • dimenzije: 178 cm x 61 cm x 3,5 mm
 • težina: 1,8 kg

Priložen remen za nošenje prostirke!

Joga prostirka od plute uistinu je ekološki prihvatljiva. Za dobivanje plute, stablo hrasta nije potrebno sjeći da bi se proizvela pluta, već se odreže samo površinski sloj kore. Taj se sloj obnavlja u roku od 15-20 godina. Poljoprivrednici u Portugalu koji se bave proizvodnjom pluta dobro se brinu za hrastovo drveće, njeguju ih i omogućuju im da nesmetano rastu, na kraju krajeva to je i njihova zarada i streme k najkvalitetnijoj pluti.

Pluta ne izaziva alergije, prirodno je antibakterijski "proizvod". Sadrži tvar suberin (voštana tvar) koja je čini otpornom na vatru i vodu. Pluta je super prirodni izolator.

Održavanje: Pluta je vrlo izdržljiv i otporan materijal. Stoga će vaša joga prostirka izdržati jako dugo uz samo minimalnu njegu i održavanje.

Važno je da je uvijek okrećete s vanjske strane prema van (da je pluta na vanjskoj strani) - kako biste spriječili puknuće plute i ukrivljenje joga prostirke.

Ne izlažite prostirku izravnoj sunčevoj svjetlosti, ne ostavljajte je na vrućem i suhom mjestu, ne ostavljajte je u autu na suncu (to se odnosi na sve joga prostirke).

Nakon prakticiranja joge, kad je joga prostirka mokra i vlažna od znoja ili vode, prostirku obavezno posušite prije nego je savinete. Prostirku rasprostrite na pod ili je objesite da se potpuno posuši, a zatim je savinite.

Čišćenje - pluta je prirodni materijal i ima antibakterijska i antimikrobna svojstva. U slučaju vrlo česte uporabe preporučuje se redovito čišćenje (jednom tjedno). Očistite prostirku hladnom vodom i nježnim, neagresivnim deterdžentom. Tada je obavezno morate dobro posušiti.

Na nekim dijelovima pluta može potamniti, odnosno dobiti tamnije mrlje. Moguće je da takve tamne mrlje neće biti moguće ukloniti. To je potpuno prirodno jer naša koža znojenjem ostavlja razne tvari na površini, a koje mogu obojati prirodni materijal. Obojenost prostirke mogu uzrokovati i kreme, ulja, losioni koje koristimo na koži. A funkcija prostirke ostaje nepromijenjena!

Ako je naša plutasta joga prostirka zaista prljava, na neko vrijeme je možemo uroniti u hladnu vodu, kojoj smo dodali nježni, neagresivni deterdžent i lagano ga utrljati nježnom spužvicom ili krpom. Zatim temeljito isperemo sapun i dobro posušimo.