ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Šalice, slamčice i pribor za jelo

Kupujte po
Prikaži kao

21 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Termo šalica Mizu Wine Tumbler
  Cijena 24,34 EUR Standardna cijena 28,64 EUR
 2. Termo keramik šalica Mizu Wine Tumbler
  Cijena 24,55 EUR Standardna cijena 30,69 EUR
 3. Termosica Mizu V5 Coffee lid
  Ocjena:
  100%
  Cijena 32,75 EUR Standardna cijena 40,93 EUR
 4. Joco takeaway šalica 340 ml
  Ocjena:
  100%
  Cijena 22,96 EUR Standardna cijena 25,51 EUR
 5. Joco takeaway šalica 454 ml
  Ocjena:
  100%
  Cijena 24,81 EUR Standardna cijena 27,56 EUR
 6. Slamčica od nehrđajućeg čelika
  Cijena 2,12 EUR Standardna cijena 3,02 EUR
 7. Pribor za jelo Mizu Outdoor
  Ocjena:
  100%
  Cijena 14,71 EUR
 8. Pribor za jelo Urban Cutlery set
  Ocjena:
  100%
  Cijena 24,55 EUR Standardna cijena 30,69 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Šalice, šalice za put, čaše, slamke, pribor za jelo

U Mizu-u je veliki porast upotrebe šalica. Tumbleri su neizostavan proizvod za sve koji ne mogu bez kave na putu (jeste li ikada razmišljali koliko ste plastičnih čaša za kavu potrošili s benzinskih pumpi), koji jutro ne mogu započeti bez smoothie napitka. Wine cup s volumenom 500 ml najfantastičnija je čaša za vino u kampu - okus vina kakvo vino i zaslužuje, oblik koji paše u ruku i predivnog dizajna. Ujutro se Wine cup pretvara u trendi šalicu za žitarice.

Camp cups su šalice s ručkom i poklopcem, termoizolirajuće su i odlične za kavu, čaj, kakao. Jednostavan dizajn i savršena funkcionalnost uvjerili su mnoge putnike i ljubitelje kampiranja. U ovoj liniji ne smijemo zaboraviti ni šalice Party cup - jednostavne šalice od čelika, super pristupačne cijene. Najčešće su vidljivi otisnuti s logotipovima priznatih brendova i festivala. Ima li boljeg suvenira s festivala ili partyja od kvalitetne šalice koju ćemo koristiti godinama i godinama, istovremeno ispijajući pravo piće pravog okusa i prisjećajući se dobrih provoda i druženja s prijateljima.

Pribor za jelo

Praktično spremljen u malu neoprensku torbicu, uvijek može biti s nama. Za njega ima mjesta u svakoj torbici. Tako možemo uživati ​​u obroku s pravim priborom za jelo od visokokvalitetnog kuhinjskog čelika. Luksuznog izgleda, naravno. Uključeni su i štapići za uživanje u jelima azijske kuhinje. Točka na i je slamčica od kuhinjskog čelika i silikona. Kad navečer uživate u koktelu na gradskoj ulici - budite zvijezda i recite konobaru da vam ne treba plastična slamčica - imate pri ruci ekološki čistu i trendy slamčicu.

Slamke za višekratnu upotrebu

Recite "NE" jednokratnim slamkama s Mizu slamkama! Slamka je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i silikona. Gornji, silikonski dio se skida te je čišćenje jednostavno, u perilici posuđa.

Mizu proizvodi za višekratnu upotrebu

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana