ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Bolsteri i pokrivači

Kupujte po
Prikaži kao

24 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Manduka meditacijski jastuk
  Cijena 71,89 EUR Standardna cijena 79,87 EUR
 2. Jastuk za meditaciju Zafu Zen Ø 31 cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 40,93 EUR
 3. Bolster Rectangular za jogu
  Cijena 71,93 EUR Standardna cijena 79,92 EUR
 4. Bolster za jogu Yoga Design Lab
  Cijena 56,57 EUR Standardna cijena 66,55 EUR
 5. Bolster za jogu Restorative Ø24cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 56,30 EUR
 6. Okrugli bolster za jogu Manduka Enlight
  Cijena 75,61 EUR Standardna cijena 84,02 EUR
 7. Deka Moher
  Cijena 142,93 EUR Standardna cijena 158,81 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Bolsteri i pokrivači za podršku u položajima, za savasanu, meditaciju

Pokrivač za jogu

Joga deka neizostavan je dodatak za meditaciju, za statične asane i asane savasane; položaj tijela kada ležimo oslonjeni na pod i čini da nam je toplo i ugodno. Deka također može pružiti veliku potporu i udobnost u drugim asanama – od osnovnih (oslonac za sjedeće položaje) do naprednih (ustrasana, stoj na glavi). Deka se može smotati za opuštanje nogu i podupiranje donjeg dijela leđa ili se može koristiti kao štitnik za koljena. Prednost mu je podešavanje visine i oblika. Izrađen od prirodnih ili ekološki prihvatljivih materijala, ugodno će vas grijati čak i dok se odmarate na kauču.

Jastuci/ bolster za jogu

Jesu li podstavljeni jastuci pravokutnog ili cilindričnog oblika, koji vam pomažu da se potpuno opustite u asanama, pomoć omekšati tijelo i omogućiti postupno i sigurno istezanje. Dostupni su u različitim dimenzijama i težinama, punjeni različitim materijalima - npr. pamuk, pire od školjki, poliester, heljda, kapok,. .

Bosteri se najčešće koriste u restorativnoj jogi ili terapijskoj jogi, yin jogi i kao potpora u asanama u drugim vrstama joge. Primjeri asana u kojima koristimo podupirač: Savasana, Balasana, Viparita karani, Supta Baddha Konasana,...

Veličina bolstera

Jastuci dolaze u različitim veličinama, od malih do velikih. Mali podupirači prikladni su za osobe niskog rasta ili za korištenje u određenim položajima. Veliki jastučići prikladni su za osobe krupnije figure ili za korištenje u nekoliko položaja.

Oblik jastuk

Jastuci dolaze u dva glavna oblika: okrugli i pravokutni i mjesečevi. Okrugli podupirači su svestraniji i mogu se koristiti u različitim položajima. Pravokutni podupirači su specifičniji.

Ispuna jastuk

Jastuci su punjeni raznim materijalima, uključujući pjenu, kapok vunu, proso, rižu ili zob. Pjena je najtrajniji materijal, ali može biti i najskuplji. Kapok vuna je prirodni materijal koji je vrlo udoban i može se prilagoditi tijelu. Proso, riža i zob prirodni su materijali koji su vrlo prijateljski naklonjeni okolišu.

Materijal za pokrivanje jastuka

Jastuci su dostupni u različitim materijalima, uključujući pamuk, poliester.

Zašto toliko varijanti?

Upravo to je pitanje koje kupci često postavljaju u našoj trgovini. Okrugla podloga ili pravokutna podloga, mala ili velika, punjena čime...?


Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Bolster u jogi se koristi za potporu u raznim asanama. Poput ostalih dodataka za jogu (blok, deka, remen, kotač...), bolster nam pomaže rasteretiti dijelove tijela u asani ili kada ulazimo u određenu asanu.

Bolsteri se najčešće koriste u restorativnoj jogi. Pomažu u potpori tijela, pružaju udobnost, a uz njihovu pomoć postižemo bolju cirkulaciju krvi.

Priručnik za lakši izbor joga bolstera

Kako izabrati pravi bolster za jogu?

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana