ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Pura Vida

Kupujte po
Prikaži kao

Proizvodi 1-36 od 53

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Pura Vida narukvica Mini Braided
  Cijena 8,71 EUR Standardna cijena 10,25 EUR
 2. Pura Vida naušnice Opal Saturn
  Ocjena:
  100%
  Cijena 22,54 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Pura Vida nakit, ručno izrađene narukvice  - ČISTI ŽIVOT

Bilo je ljeto 2010. godine kada su prijatelji Griffin Thall i Paul Goodman iz Južne Kalifornije otišli studirati u Kostariku. Brzo su otkrili čari Kostarike - fantastične zalaske sunca, plaže, surfanje, šarmantna sela, a iznad svega otkrili su divne ljude sa sjajem u očima. Odmah su se zaljubili u opušteni način života, gdje se računaju srdačnost i prijateljstvo.

Jednog dana su u malom selu naišli na mladi par, na Jorgea i Joaquin, koji su na ulici prodavali ručno izrađene narukvice. Lijepe, šarene, napravljene sa strašću. Ali Jorge i Joaquin borili su se da prežive. Živjeli su u jednoj sobi s obitelji, a ono nešto malo prihoda od prodaje narukvica bilo je tek toliko, da su preživljavali iz dana u dan.

Griffin i Paul su zasukali rukave. Očajnički su željeli pomoći toj obitelji. Stoga su naručili od njih izradu 400 narukvica. Te će odnijeti natrag kući....i tako je počela priča i zabava!

Pura Vida ručno izrađene narukvice
Pura Vida ručno izrađene narukvice

Prve narukvice iz Kostarike smjestili su u lokalni butik i rasprodali u tren oka. Ovo nisu bile samo narukvice prijateljstva. Postale su pokret koji slavi jednostavne stvari u životu! Kostarikanci to zovu Pura Vida (čisti život), a to nisu samo riječi. Za njih Pura Vida znači stil života, uživanje u malim životnim zadovoljstvima, te usporiti i prepustiti se savršenom životu.

Griffin i Paul udružili su snage s Jorgeom i Joaquin i drugim lokalnim obrtnicima na Kostariki. Ručno rađene narukvice u beskrajnim kombinacijama boja su jedinstvene. Baš svaka je jedinstvena kao i osoba koja je nosi! Isprva su prodavali samo nekoliko narukvica tjedno, no ubrzo je sve preraslo u pokret s milijunima prodanih narukvica godišnje.

Tako se Pura Vida proširila svijetom. Proizvodi su odabrani s velikom odgovornošću prema ljudima koji sudjeluju u procesu proizvodnje. Posljednjih godina surađivali su s više od 200 dobrotvornih organizacija. Donirali su više od 4 milijuna dolara.

Pura Vida ručno izrađene narukvice
Pura Vida ručno izrađene narukvice

Certifikat Pravedna trgovina (Fair Trade Certified)

Pura Vida podržava tvrtke koje teže dobrim i poštenim radnim uvjetima za svoje zaposlenike. Proizvodni pogoni s certifikatom Fair Trade moraju biti u skladu sa strogim društvenim, ekološkim i ekonomskim standardima kako bi zaštitili zdravlje i sigurnost zaposlenika.

Svaka kupnja pomaže mnogima.Obrtničkim zajednicama koje će osigurati održivo zapošljavanje, dobrotvornim organizacijama njihovo djelovanje, kako za pomoć ljudima tako i za očuvanje našeg planeta.

Više o Fair Trade Pura Vida

Više o Pura Vida

Pura Vida ručno izrađene narukvice

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana