ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Pura Vida

Kupujte po
Filteri
Prikaži kao

Proizvodi 1-36 od 52

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Pura Vida narukvica Mini Braided
  Cijena 8,71 EUR Standardna cijena 10,25 EUR
 2. Pura Vida ženska kratka majica Stay Golden
  Cijena 23,28 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 3. Pura Vida kratka majica Live Free
  Cijena 22,92 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 4. Pura Vida kratka majica Live by the Sun
  Cijena 23,28 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 5. Pura Vida Sun Logo Crew tee kratka majica
  Cijena 28,65 EUR Standardna cijena 35,81 EUR
 6. Pura Vida naušnice Opal Saturn
  Ocjena:
  100%
  Cijena 22,54 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Pura Vida nakit, ručno izrađene narukvice  - ČISTI ŽIVOT

Bilo je ljeto 2010. godine kada su prijatelji Griffin Thall i Paul Goodman iz Južne Kalifornije otišli studirati u Kostariku. Brzo su otkrili čari Kostarike - fantastične zalaske sunca, plaže, surfanje, šarmantna sela, a iznad svega otkrili su divne ljude sa sjajem u očima. Odmah su se zaljubili u opušteni način života, gdje se računaju srdačnost i prijateljstvo.

Jednog dana su u malom selu naišli na mladi par, na Jorgea i Joaquin, koji su na ulici prodavali ručno izrađene narukvice. Lijepe, šarene, napravljene sa strašću. Ali Jorge i Joaquin borili su se da prežive. Živjeli su u jednoj sobi s obitelji, a ono nešto malo prihoda od prodaje narukvica bilo je tek toliko, da su preživljavali iz dana u dan.

Griffin i Paul su zasukali rukave. Očajnički su željeli pomoći toj obitelji. Stoga su naručili od njih izradu 400 narukvica. Te će odnijeti natrag kući....i tako je počela priča i zabava!

Pura Vida ručno izrađene narukvice
Pura Vida ručno izrađene narukvice

Prve narukvice iz Kostarike smjestili su u lokalni butik i rasprodali u tren oka. Ovo nisu bile samo narukvice prijateljstva. Postale su pokret koji slavi jednostavne stvari u životu! Kostarikanci to zovu Pura Vida (čisti život), a to nisu samo riječi. Za njih Pura Vida znači stil života, uživanje u malim životnim zadovoljstvima, te usporiti i prepustiti se savršenom životu.

Griffin i Paul udružili su snage s Jorgeom i Joaquin i drugim lokalnim obrtnicima na Kostariki. Ručno rađene narukvice u beskrajnim kombinacijama boja su jedinstvene. Baš svaka je jedinstvena kao i osoba koja je nosi! Isprva su prodavali samo nekoliko narukvica tjedno, no ubrzo je sve preraslo u pokret s milijunima prodanih narukvica godišnje.

Tako se Pura Vida proširila svijetom. Proizvodi su odabrani s velikom odgovornošću prema ljudima koji sudjeluju u procesu proizvodnje. Posljednjih godina surađivali su s više od 200 dobrotvornih organizacija. Donirali su više od 4 milijuna dolara.

Pura Vida ručno izrađene narukvice
Pura Vida ručno izrađene narukvice

Certifikat Pravedna trgovina (Fair Trade Certified)

Pura Vida podržava tvrtke koje teže dobrim i poštenim radnim uvjetima za svoje zaposlenike. Proizvodni pogoni s certifikatom Fair Trade moraju biti u skladu sa strogim društvenim, ekološkim i ekonomskim standardima kako bi zaštitili zdravlje i sigurnost zaposlenika.

Svaka kupnja pomaže mnogima.Obrtničkim zajednicama koje će osigurati održivo zapošljavanje, dobrotvornim organizacijama njihovo djelovanje, kako za pomoć ljudima tako i za očuvanje našeg planeta.

Više o Fair Trade Pura Vida

Više o Pura Vida

Pura Vida ručno izrađene narukvice

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana