ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Opinel džepni noževi

Prikaži kao

22 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Gulilica za krumpir, jabuku
  Cijena 8,25 EUR Standardna cijena 11,78 EUR
 2. Outdoor džepni nož Opinel
  Cijena 25,36 EUR Standardna cijena 28,18 EUR
 3. Džepni nož Opinel Stainless Steel
  Cijena 10,88 EUR Standardna cijena 12,09 EUR
 4. Džepni nož Opinel Olive Stainless steel
  Cijena 16,56 EUR Standardna cijena 18,39 EUR
 5. Nož za mazanje Opinel Spreader N°117
  Cijena 7,84 EUR Standardna cijena 8,71 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Opinel noževi

Opinel su popularni francuski džepni noževi koji se široko koriste za aktivnosti na otvorenom kao što su kampiranje, planinarenje, ribolov ili za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu. Opinel noževi poznati su po svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti te elegantnom, klasičnom dizajnu.

Opinel noževi izrađeni su od kvalitetnog čelika koji osigurava dugotrajnu oštrinu noža i otpornost na koroziju. Oštrica noža se lako otvara i zatvara uz pomoć karakteristične kopče koja se nalazi na dršci noža. Drška je izrađena od bukovog drveta, što osigurava udoban i siguran zahvat.

Opinel noževi dostupni su u različitim veličinama, od malih noževa koji lako stanu u džep do većih noževa koji su prikladni za kampiranje i druge aktivnosti na otvorenom. Neki modeli imaju dodatne značajke kao što je nazubljena oštrica za lakše rezanje vlaknastih materijala ili otvarač za boce.

Opinel noževi su praktični i pouzdani noževi koji su popularni kod ljubitelja prirode, kao i kod svih koji traže kvalitetan nož za svakodnevnu upotrebu.

Opinel

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana