ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Lotuscrafts

Kupujte po
Prikaži kao

Proizvodi 1-36 od 38

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Bolster za jogu Restorative Ø24cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 56,30 EUR
 2. Jastuk za meditaciju Zabuton 80 x 85 cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 81,92 EUR
 3. Torba za joga prostirku Pune
  Ocjena:
  100%
  Cijena 25,56 EUR
 4. Remen za jogu Lotuscrafts
  Ocjena:
  100%
  Cijena 14,29 EUR
 5. Blok za jogu od pluta
  Ocjena:
  100%
  Cijena 18,39 EUR
 6. Jastuk za meditaciju Zafu Zen Ø 31 cm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 40,93 EUR
 7. Komplet za meditaciju Lotuscrafts #2

  Cijena 103,16 EUR Standardna cijena 128,94 EUR

 8. Komplet za meditaciju Lotuscrafts #1
  Ocjena:
  100%

  Cijena 103,16 EUR Standardna cijena 128,94 EUR

  Nije na zalihi
 9. Ženske hlače za jogu Lotuscrafts Flare
  Cijena 59,90 EUR Standardna cijena 66,55 EUR
 10. Seamless Bra-Top, ženski sportski grudnjak
  Cijena 46,07 EUR Standardna cijena 61,42 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Lotuscrafts ekološki proizvodi za jogu i meditaciju

Lotuscrafts nam dolazi iz susjedne Austrije. Želja im je inspirirati ljude da se bave meditacijom i jogom. Stoga su njihovi proizvodi kvalitetni i ekološki. Njihovo ime u proizvodima spaja čistoću, ljepotu, posebnu umjetnost izrade od prirodnih, ljudskih i ekološki prihvatljivih materijala (pamuk, pir, kapok vuna).

Njihova lokalna proizvodnja brine za zeleni, čisti proces na svakom koraku - od početka do kraja proizvodnog lanca, u svim radnim procesima nastoje očuvati prirodne resurse i pošten odnos prema svim ljudima koji su uključeni u proces. Nositelji su certifikata GOTS.

WE INSPIRE TO PRACTICE!

[LOTOS]

Cvijet lotosa simbol je čistoće, mira i ljepote u mnogim kulturama na istoku. Cvijet lotosa vrlo je poseban zbog svoje iznimne površinske strukture koja omogućuje da se voda, čestice prašine, blato i mikroorganizmi "odmotaju" i procvjetaju u savršenoj ljepoti.

[CRAFTS]

Znači obrt, umjetnost.

Lotuscrafts ekološki proizvodi za jogu i meditaciju

Joga, restorativna joga, meditacija, "mindfulness"

Postaju sve više popularni u sve složenijem, ubrzanom i digitaliziranom svijetu. Ovo je prava praksa za postizanje unutarnjeg mira, promicanje smirenog i sretnog odnosa prema životu i/ili produbljivanja duhovnog načina života.

Organski pamuk – jednostavno najbolji za okoliš i ljude!

U svijetu se u uzgoju običnog pamuka koriste velike količine gnojiva i pesticida. Uzgoj pamuka čini oko 25% globalne upotrebe insekticida i 10% upotrebe pesticida, iako čini samo 4% svih obradivih površina. Npr. za svaku majicu, na polja pamuka sleti oko 150 grama otrova.

Prekomjerna uporaba kemikalija smanjuje plodnost tla i štetnici postaju otporniji. Kontrolirana ekološka poljoprivreda zabranjuje korištenje otrovnih i nerazgradivih kemijskih sintetskih pesticida i gnojiva kako tlo i podzemne vode ne bi bile onečišćene.

Također je zabranjeno korištenje genetski modificiranih organizama. Ljudi koji rade u tekstilnim tvornicama također su svakodnevno izloženi toksinima iz normalne proizvodnje pamuka. Zato je Lotuscrafts odolio takvim prljavim postupcima i njihovi proizvodi imaju certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard).  

Što je GOTS?

GOTS pokriva cijeli proizvodni lanac, od vađenja sirovina s polja organskog pamuka do pakiranja. U svim fazama uzimaju u obzir ekološki prihvatljive procese, materijale i društvene standarde.

Lotuscrafts

Uključeni su i socijalni standardi Međunarodne organizacije rada – osiguravaju pravedne plaće, zaštitu na radu i slobodu udruživanja, zaštitu od otrovnih kemikalija, zabranu prisilnog rada, dječjeg rada, uznemiravanja i diskriminacije.

GOST uključuje i neke dodatne "pogodnosti" za ljude uključene u proces - na primjer: provode vježbe evakuacije u slučaju požara... Također je uključen u procese dobivanja vlakana iz kontrolirane životinjske organske stoke - vune.

Više o Lotuscrafts

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana