Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Lotuscrafts

Kupujte po
Prikaži kao

Proizvodi 1-24 od 30

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Muške duge hlače za jogu Lotuscrafts
  Cijena 454,41 kn Standardna cijena 504,85 kn
 2. Ženske pamučne tajice za jogu Organic Yoga
  Cijena 419,43 kn Standardna cijena 465,98 kn
 3. Ženske duge hlače za jogu Organic Yoga
  Cijena 454,41 kn Standardna cijena 504,85 kn
 4. Komplet za meditaciju Zafu

  Cijena 850,97 kn Standardna cijena 1.063,71 kn

 5. Komplet za meditaciju Mjesec Lotuscrafts

  Cijena 850,97 kn Standardna cijena 1.063,71 kn

Prikaži kao

Proizvodi 1-24 od 30

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Lotuscrafts nam dolazi iz susjedne Austrije. Želja im je inspirirati ljude da se bave meditacijom i jogom. Stoga su njihovi proizvodi kvalitetni i ekološki. Njihovo ime u proizvodima spaja čistoću, ljepotu, posebnu umjetnost izrade od prirodnih, ljudskih i ekološki prihvatljivih materijala (pamuk, pir, kapok vuna).

Njihova lokalna proizvodnja brine za zeleni, čisti proces na svakom koraku - od početka do kraja proizvodnog lanca, u svim radnim procesima nastoje očuvati prirodne resurse i pošten odnos prema svim ljudima koji su uključeni u proces. Nositelji su certifikata GOTS.

WE INSPIRE TO PRACTICE!

[LOTOS]

Cvijet lotosa simbol je čistoće, mira i ljepote u mnogim kulturama na istoku. Cvijet lotosa vrlo je poseban zbog svoje iznimne površinske strukture koja omogućuje da se voda, čestice prašine, blato i mikroorganizmi "odmotaju" i procvjetaju u savršenoj ljepoti.

[CRAFTS]

Znači obrt, umjetnost.

Joga, restorativna joga, meditacija, "mindfulness"

Postaju sve više popularni u sve složenijem, ubrzanom i digitaliziranom svijetu. Ovo je prava praksa za postizanje unutarnjeg mira, promicanje smirenog i sretnog odnosa prema životu i/ili produbljivanja duhovnog načina života.

Organski pamuk – jednostavno najbolji za okoliš i ljude!

U svijetu se u uzgoju običnog pamuka koriste velike količine gnojiva i pesticida. Uzgoj pamuka čini oko 25% globalne upotrebe insekticida i 10% upotrebe pesticida, iako čini samo 4% svih obradivih površina. Npr. za svaku majicu, na polja pamuka sleti oko 150 grama otrova.

Prekomjerna uporaba kemikalija smanjuje plodnost tla i štetnici postaju otporniji. Kontrolirana ekološka poljoprivreda zabranjuje korištenje otrovnih i nerazgradivih kemijskih sintetskih pesticida i gnojiva kako tlo i podzemne vode ne bi bile onečišćene.

Također je zabranjeno korištenje genetski modificiranih organizama. Ljudi koji rade u tekstilnim tvornicama također su svakodnevno izloženi toksinima iz normalne proizvodnje pamuka. Zato je Lotuscrafts odolio takvim prljavim postupcima i njihovi proizvodi imaju certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard).  

Što je GOTS?

GOTS pokriva cijeli proizvodni lanac, od vađenja sirovina s polja organskog pamuka do pakiranja. U svim fazama uzimaju u obzir ekološki prihvatljive procese, materijale i društvene standarde.

Uključeni su i socijalni standardi Međunarodne organizacije rada – osiguravaju pravedne plaće, zaštitu na radu i slobodu udruživanja, zaštitu od otrovnih kemikalija, zabranu prisilnog rada, dječjeg rada, uznemiravanja i diskriminacije.

GOST uključuje i neke dodatne "pogodnosti" za ljude uključene u proces - na primjer: provode vježbe evakuacije u slučaju požara... Također je uključen u procese dobivanja vlakana iz kontrolirane životinjske organske stoke - vune.

Više o brendu Lotuscrafts

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana