Sniženo

Komplet za meditaciju - zafu

SKU: M0005
Meditirate li? Želite li se osjećati ugodno dok meditirate?

Svako je tijelo jedinstveno i treba mu odgovarajuća podrška za duže sjedenje. Jastuci za meditaciju poboljšavaju držanje i udobnost tijekom meditacije. Jastuci su izrađeni od organskog pamuka, punjeni organskim ljuskama pira ili kapok vunom, različitih visina i oblika. Pripremili smo set za meditaciju koji će vas u potpunosti podržati u svim sjedećim položajima: Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

Standardna cijena: 925,00 kn

Posebna cijena: 703,00 kn

Popust: 24%

* Obavezno popuniti

  • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
  • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
  • 98% proizvoda na skladištu
  • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Meditirate li? Želite li se osjećati ugodno dok meditirate?

Svako je tijelo jedinstveno i treba mu odgovarajuća podrška za duže sjedenje. Jastuci za meditaciju poboljšavaju držanje i udobnost tijekom meditacije. Jastuci su izrađeni od organskog pamuka, punjeni organskim ljuskama pira ili kapok vunom, različitih visina i oblika. Pripremili smo set za meditaciju koji će vas u potpunosti podržati u svim sjedećim položajima:

- jastuk za meditaciju zafu

Jastuk za vježbe meditacije i disanja omogućuje vam da opušteno sjedite u položaju lotosa, polu-lotosa ili u pozi na koljenu. Vanjska navlaka je izrađena od mekog, udobnog 100% organskog pamuka i može se prati. Punilo su ljuskice pira, koje nude kompaktnost i ekstremnu stabilnost. Visinu jastuka možete prilagoditi tako da oduzmete dio punila.

- jastuk za meditaciju Zabuton Deluxe

Jastuk za meditaciju Zabuton Deluxe je veliki, kompaktan i udoban meditacijski jastuk. Pravokutnih dimenzija 85 x 80 cm i debljine otprilike 7 cm, pruža fantastično okruženje za meditaciju. Zajedno s okruglim jastucima i jastucima u obliku mjeseca, idealan je "alat" za ugodnu i dugotrajnu meditaciju.

Vanjska prevlaka izrađena je od mekog, udobnog 100% organskog pamuka i može se prati. Punilo je isto organski pamuk.

- Mala - pomagalo za meditaciju ili ogrlica – POKLON

Mala, jogijski nakit i pomagalo za meditaciju sastoji se od 108 tradicionalnih indijskih molitvenih kuglica. Izrađene su od raznih svetih stabala, odnosno plodova - tulsi (sveti bosiljak), sjemena drveta Rudraksha, sandalovina. Broj 108 je sveti broj u mnogim kulturama, posebno u hinduističkoj tradiciji. Broj dolazi od množenja 12 "astroloških kuća" na 9 planeta. Svaka mala ima i Guru kuglicu ili resice koji nas podsjećaju na učitelje u našem životu. Tradicionalno malu držimo između palca i srednjeg prsta i tako svaka kuglica prolazi kroz prst i palac. Pritom se mantra izgovara potiho ili naglas.