Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Tavi Noir

Kupujte po
Prikaži kao

20 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Protuklizne čarape Tavi Kai
  Cijena 0,00 € Standardna cijena 0,00 €
 2. Tavi Noir Base 33 Crew sportske čarape
  Cijena 14,29 € Standardna cijena 15,88 €
 3. Tajice Tavi Noir High Waisted 7/8
  Cijena 53,76 € Standardna cijena 76,79 €
 4. Tajice Tavi Noir Stash and Dash 7/8
  Cijena 61,43 € Standardna cijena 81,92 €
 5. Ženski pulover Tavi Noir Cozy Sweartshirt
  Cijena 57,35 € Standardna cijena 81,92 €
 6. Sportski grudnjak Tavi Noir, Tavi Bra
  Cijena 35,83 € Standardna cijena 51,18 €
 7. Joger Cozy ženske hlače Tavi Noir
  Cijena 61,43 € Standardna cijena 76,79 €
 8. Tajice Tavi Noir High Waisted
  Cijena 65,53 € Standardna cijena 81,92 €
 9. Niske kompresijske čarape Tavi Noir Parker Sport
  Ocjena:
  100%
  Cijena 10,25 € Standardna cijena 12,81 €
 10. Protuklizne čarape Savvy Lowrise Grip
  Cijena 12,45 € Standardna cijena 13,83 €
Prikaži kao

20 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Tavi Noir odjeća za jogu, čarape koje ne klize

Tavi Noir je Toesox brend. Toesox je širom svijeta poznat po svojim neklizajućim čarapama na prste. Budući da neki ljudi ne žele nositi čarape na prste, tvrtka je razvila brend Tavi Noir. Neklizajuće čarape s istim jedinstvenim patentiranim potplatom kao Toesox, samo što imaju oblik klasičnih čarapa i prsti nisu razdvojeni.

I Tavi Noir i Toesox su čarape izrađene od vrhunskih i organskih materijala. Njihove neklizajuće čarape prvi su izbor za sve "bosonoge sportove" (joga, pilates, ples, borilački sportovi...).

 

Tavi Noir je specijalist za neklizajuće čarape koje na potplatu imaju silikonske trokutiće koji pružaju stabilnost i prianjanje na svim vrstama podloga. Prikladne su za vježbe kao što su: barre, joga, pilates. Osim ovih, u ponudi imaju i sportske čarape te čarape za svaki dan.

Tavi Noir čarape nude visoku upotrebu, precizno i ​​kvalitetno prianjanje, moderan dizajn i udobnost. U proizvodnji koriste samo certificirani 'češljani' pamuk (najmekši), organsku pređu i vode računa o što manjem negativnom utjecaju na prirodu.

Neklizajuće čarape

Neklizajuće čarape za jogu i druge bosonoge sportove imaju silikonske trokutiće na potplatu te pružaju stabilnost i prianjanje na svim vrstama podloga. Tavi Noir ima u ponudi i vrhunske sportske čarape koje se koriste u kombinaciji s tenisicama. Čarape "ostaju" na nozi i ne klize. Stoga ne uzrokuju žuljeve.

Materijal čarapa je organski pamuk s dodatkom elastina. Dakle, osjećaj u čarapama je ugodan, prirodan, noga može disati. S izabraniim, certificiranim organskim pamukom osiguravaju što je manji mogući negativan utjecaj na prirodu. “Nije važno gdje i kako se znojimo. Par prianjajućih čarapa koje se ne kližu uvijek je s nama – jer nikad ne znamo kada ćemo pronaći sljedeći sjajan trening koji će nam se svidjeti.”

Tavi Noir također se okušao u području odjeće. Tim im se proširio, u svoje redove dobili brojne stručnjake u proizvodnji sportske odjeće. Tako su za nas izradili prekrasne tajice, sportske grudnjake, majice, veste, jogger hlače... Krojevi odjeće omogućuju nesmetano kretanje. Materijali su vrhunske kvalitete i organski.

Materijal Modal

Jedan od glavnih materijala za odjeću je Modal. To je u osnovi bukovo drvo (celuloza). Ovo drvo se ne uzgaja. Bukve su nešto posebno, jer svojim "pomlađivanjem" osiguravaju obnovu šume, pa umjetna sadnja nije potrebna. Bukva je potpuno prirodan i održiv izvor sirovina. Proizvodnja ovog materijala je posebna kao i sam materijal. Ekološki standardi u proizvodnji su izuzetno visoki.

Tavi Noir odjeća naglašava ženstvenost u svim njezinim oblicima. Kreiraju prekrasnu, inovativnu, svestranu odjeću za sve aktivne žene. The perfect fit for just about every "body"!

Više o Tavi Noir

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana