ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Namještaj

 

Sredinom prošlog stoljeća su u Francuskoj, u malenom gradiću Anneyron započeli ovu priču. Produkcija namještaja Lafuma je u cjelosti domaća, sve je izrađeno u Francuskoj.

Sirovine su također glavni dio lokalnog podrijetla. Od samog početka zaklinju se u kvalitetu i dizajn, jednostavni i bezvremenski. Stil, udobnost i trajnost su osnovna načela dizajna marke Lafuma Mobilier.

Lafuma Mobilier (Lafuma namještaj)
je francuska priča o uspjehu.
 
Kupujte po
Prikaži kao

14 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Lafuma namještaj

Na godinu izrade više od 600.000 komada. Od funkcionalnog namještaja za kampiranje, glampinge, stolica za refleksoterapiju, wellness namještaja, namještaja za domaću terasu i vrt ili za velike luksuzne hotele i resorte.

Materijali su otporni na vremenske utjecaje, na morsku ili bazensku vodu. Stolice također mogu biti temeljito presvučene i učiniti da se osjećate kao na oblaku. Boje mogu biti klasične, mineralne, bež, crne… i svaku sezonu dodaju u linije i trendovske boje. Tako svatko može odabrati prema svom ukusu.

Kada se smjestite na Lafuminu stolicu, vrijeme jednostavno stane i prepustite se uživanju. Za bezbrižno opuštanje kod kuće ili na odmoru. Za sretne trenutke.

Za dodatne informacije, tiskani katalog i narudžbe nas kontaktirajte na e-naslov [email protected]!

Lafuma mobilier - namještaj

Od funkcionalnog namještaja za kampiranje, glampinge, stolica za refleksoterapiju, wellness namještaja, namještaja za domaću terasu i vrt ili za velike luksuzne hotele i resorte.

Pogledaj katalog

Lafuma mobilier - linija Privilege

Linija Privilege može se pohvaliti izuzetno udobnim komadima namještaja, elegantnim linijama i izvrsnim uzorcima tekstila. Francuska sofisticiranost je ovdje uočljiva u svim svojim dimenzijama.

Pogledaj katalog

Lafuma mobilier - linija Camping

Prijenosni namještaj, sklopljen ima mali volumen, izložen nudi veliku udobnost. Za miran, udoban, “luksuzan” odmor u prirodi.

Pogledaj katalog

Lafuma mobilier - linija General

Opuštamo se u urbanom okruženju kao u prirodi. Položaji stolica nude tjelesnu udobnost, svojevrsni antistresni položaj. Stolice za terase, vrtove, stanove, bazene, terapije...

Pogledaj katalog

Lafuma namještaj General

Lafuma namještaj linije General, klasičan, ali renoviran i u trendu. Prirodnost se cijeni više nego ikad prije. Ulazi u naš svakodnevni život i omogućava nam da se i u urbanom okruženju opustimo kao u prirodi. Položaji stolica nude tjelesnu udobnost, svojevrsni antistresni položaj.

U ovoj liniji nađete legendu među stolicama, Pop Up stolicu. Stolice za terase, vrtove, stanove, bazene... Za odmor ili ručak za stolom. Za terapije gdje je položaj tijela "zakrivljen" za 127 °, što nudi optimalan položaj za opuštanje.

Sjedite udobno, zatvorite oči i uživajte u tom prekrasnom osjećaju.

Preuzmi PDF katalog, 16 MB


Lafuma namještaj Camping

Lafuma je s vama na odmoru više od 60 godina. Aktivnosti na otvorenom su njena specijalnost i znaju sve trikove kako bi vaše kampiranje učinili laganim i ugodnim. Prijenosni namještaj ima mali presavijeni volumen, izložen nudi super udobnost.

Trebate stolicu za ugodnu večeru ili opuštanje s šalicom kave i novinama u ruci? Radije biste ležaljku da možete zadrijemati? Stol za plažu? Stol ispred šatora ili kamp prikolice? Sve ovo i još više možete pronaći u liniji namještaja za kampiranje u Lafumi.

Trajne tkanine u prekrasnim bojama, prirodnim nijansama ili trendi bojama. Namještaj je otporan na vanjske utjecaje. A s vama će stvariti uspomene odmor za odmorom.

Kada se smjestite na Lafuminu stolicu, vrijeme jednostavno stane i prepustite se uživanju. Za bezbrižno opuštanje kod kuće ili na odmoru. Za sretne trenutke.

Preuzmi PDF katalog, 10 MB


Lafuma namještaj Privilege

Luksuz također može značiti pronalazak dobrog odmora. I zato su napravili liniju Privilege u Lafumi. Estetika i materijali idu ruku pod ruku. Bezvremenski dizajn, izuzetno praktični (većina predmeta može se staviti na prilično mali volumen za skladištenje). Novi tapecirani elementi, nazvani Hedona, služit će s udobnošću, a istodobno mogu podnijeti vanjske vremenske uvjete.

Prepustite se "bestežinskom stanju" i opustite se, prepustite se udobnosti.  Stolice, ležaljke, stolovi... za opuštanje, druženje s prijateljima, obitelji. Na raspolaganju su i terapeutske stolice, gdje je položaj tijela "savijen" za 127 °, što nudi optimalan položaj za opuštanje.Za unutranje prostore ili za vanjske terase, vrt, bazen….

Garancija za veći dio proizvoda 5 godina (nešto pojedinačnih proizvoda: 2 godine)!

Preuzmi PDF katalog, 7 MB


Lafuma pohištvo katalog

Lafuma Mobilier (Lafuma namještaj) je francuska priča o uspjehu. Sredinom prošlog stoljeća su u Francuskoj, u malenom gradiću Anneyron započeli ovu priču. Produkcija namještaja Lafuma je u cjelosti domaća, sve je izrađeno u Francuskoj. Sirovine su također glavni dio lokalnog podrijetla. Od samog početka zaklinju se u kvalitetu i dizajn, jednostavni i bezvremenski. Stil, udobnost i trajnost su osnovna načela dizajna marke Lafuma Mobilier.

za kampiranje, glampinge, stolica za refleksoterapiju, wellness namještaj, namještaj za domaću terasu i vrt ili velike luksuzne hotele i resorte.

Materijali su otporni na vremenske utjecaje, na morsku ili bazensku vodu. Stolice također mogu biti temeljito presvučene i učiniti da se osjećate kao na oblaku. Boje mogu biti klasične, mineralne, bež, crne… i svaku sezonu dodaju u linije i trendovske boje. Tako svatko može odabrati prema svom ukusu.

Kada se smjestite na Lafuminu stolicu, vrijeme jednostavno stane i prepustite se uživanju. Za bezbrižno opuštanje kod kuće ili na odmoru. Za sretne trenutke.

Preuzmi PDF katalog, 4,5 MB

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana