ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Deke, Peštemalj, jastučići za oči

Prikaži kao

15 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Jastučići za oči
  Ocjena:
  100%
  Cijena 11,22 EUR
 2. Deka Moher
  Cijena 142,93 EUR Standardna cijena 158,81 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Deke, prekrivači, jastučići za oči

Jastučići za oči

Prirodni jastučići punjeni su organskim punilima: ljuske, cvjetovi lavande. Opuštajući miris uljuljkuje vas u miran san ili duboko opuštanje nakon napornog dana. Smiruje umorne oči i svojim mirisom utječe na oslobađanje psihičke i fizičke napetosti.

Neizostavna oprema za opuštanje tijekom joge, meditacije, prije spavanja, na putovanjima i pri korištenju mobitela, računala za umorne oči.

Pokrivači za meditaciju

Deka bit će deka za meditaciju i opuštanje. Preklopite ga, smotajte i imate izvrstan jastuk za glavu ili potporu u položajima. Nezaobilazan u joga studiju, kod kuće, na pikniku i u pokretu. Vrlo mekan, udoban, nježan za kožu, ali u isto vrijeme vrlo izdržljiv.

Pastemalka / turski ručnik

Turski ručnik, paštemalka deka super je koristan kao ručnik za vježbanje, kao šal za meditaciju ili kao običan šal za svaki dan, ručnik za platu, dječački piknik,...

Peštemalke nisu klasični frotirski ručnici, iako su jednako upijajući. Peštemalka je ručnik koji se u Turskoj stoljećima koristio za hamam (tursku saunu, toplice) ili kao pokrivač za krevet ili kauč. Tkane su vrlo čvrsto, gusto, pa su izuzetno čvrste i izdržljive. Imaju elegantne ručno izrađene rese koje ih čine elegantnijima i tradicionalnijima u isto vrijeme. Budući da su peštemalke tkane "ravno", lagane su i zauzimaju vrlo malo prostora, što ih čini savršenim suputnikom na našim putovanjima. Idealne su za naš idući odmor, možete ih smotati i savršeno su pakirane, ne gužvaju se i zauzimaju jako malo mjesta.

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana