ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Mizu Life

Kupujte po
Prikaži kao

34 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Boca M8 Mizu 800 ml
  Cijena 19,63 EUR Standardna cijena 24,54 EUR
 2. Termosica S6, 610 ml
  Ocjena:
  100%
  Cijena 31,11 EUR Standardna cijena 38,88 EUR
 3. Termosica V8, 750 ml
  Ocjena:
  100%
  Cijena 35,20 EUR Standardna cijena 44,01 EUR
 4. Boca za vodu, piće M5 / 530 ml
  Cijena 18,81 EUR Standardna cijena 23,51 EUR
 5. Boca za vodu s poklopcem M9 820 ml
  Cijena 32,75 EUR Standardna cijena 40,93 EUR
 6. Šalica za kavu, smoothie Tumbler 16, 450 ml
  Cijena 26,09 EUR Standardna cijena 30,69 EUR
 7. Slamčica od nehrđajućeg čelika
  Cijena 2,12 EUR Standardna cijena 3,02 EUR
 8. Manja termosica Mizu V6, 570ml
  Cijena 23,33 EUR Standardna cijena 38,88 EUR
 9.  Klasična termosica s poklopcem Mizu D7
  Ocjena:
  100%
  Cijena 25,59 EUR Standardna cijena 51,18 EUR
 10. Mizu poklopac Sport Cup
  Cijena 4,88 EUR Standardna cijena 6,10 EUR
 11. Pribor za jelo Mizu Outdoor
  Ocjena:
  100%
  Cijena 14,71 EUR
 12. Pribor za jelo Urban Cutlery set
  Ocjena:
  100%
  Cijena 24,55 EUR Standardna cijena 30,69 EUR
 13. Termo keramik šalica Mizu Wine Tumbler
  Cijena 24,55 EUR Standardna cijena 30,69 EUR
 14. Termo šalica Mizu Wine Tumbler
  Cijena 24,34 EUR Standardna cijena 28,64 EUR
 15. Termosica Mizu V5 Coffee lid
  Ocjena:
  100%
  Cijena 32,75 EUR Standardna cijena 40,93 EUR
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Odaberite proizvode za višekratnu upotrebu! Mizu boce za vodu, termosice, šalice

Osnivač MIZU Life je profesionalni snowboarder Jussi Oksanen, koji je u želji za očuvanjem čiste prirode i smanjenjem upotrebe jednokratne plastike osmislio visokokvalitetne i dugotrajne proizvode za piće - šalice, termosice, boce za vodu i druge korisne dodatke - pribor, filter za vodu. Svi su izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg (kuhinjskog) čelika (glavni dijelovi) i iz silikona/PP5/najlona (dodaci i manji dijelovi) - 100% bez BPA i bez toksičnih boja. Svi su prikladni za recikliranje.

Njihova inovacija su prijenosni filteri za vodu 360. Jedinstveni proizvod s nano tehnologijom koji se jednostavno pričvršćuje na bocu i omogućuje pitku vodu iz jezera, rijeka ili drugih izvora vode te čisti 99,9% patogenih elemenata u vodi (virusi, bakterije, paraziti, toksini). Osim ekološki prihvatljivih proizvoda, tvrtka dio svoje dobiti donira ekološkim organizacijama.

ENJOY THE JOURNEY, LEAVE NOTHING BEHIND

Uživajte u životu, idite naprijed, gledajte u budućnost, otkrivajte nove puteve i pobrinite da vas prošlost ne prati. "Počistite" svoje stvari, kako one neopipljive, tako i doslovno - počistite svo smeće. Zapravo je prilično teško napisati gornji slogan ispravno na hrvatskom, ali vjerojatno ga razumijete. Svatko malo drugačije, što je sasvim u redu. Jednostavan slogan koji govori toliko toga!

Mizu čutare, termovke, jedilni pribor, lončki, filtri za vodo

MIZU

Stoga je vozni slogan marke Mizu puno više od običnog slogana. On pokreće naprijed tvrtku i sve uključene. Čak i nas koji smo 2019. postali dio njihove obitelji i predstavljamo njihove ideje i proizvode na našem tlu. Na jednostavan način nas podsjećaju da se potrošnja plastike može uvelike smanjiti. Svaki proizvod iz linije proizvoda Mizu dizajniran je da ponudi višestruku namjenu za proizvode koje inače imamo za jednokratnu upotrebu!

U Mizu-u se fokusiraju na temeljni uzrok problema. Predani su smanjenju proizvodnje proizvoda za jednokratnu upotrebu. Nude nam kvalitetne i iznimno dizajnirane proizvode za višekratnu upotrebu. "Najzeleniji" modni dodatak, home decor! Osim toga, usko su povezani s mnogim organizacijama, zakladama za čišću budućnost.

Mizu sudjeluje, podržava i donira organizacijama na području ekologije. Neke izravno djeluju na području očuvanja prirode, posebice oceana, mora, rijeka, a druge organizacije kroz edukaciju pokušavaju podići svijest o važnosti čistog okoliša.

Mizu je usredotočen na temeljni uzrok problema koji se zauzima za smanjenje početne proizvodnje proizvoda za jednokratnu upotrebu pružanjem kvalitetnih i lijepo dizajniranih alternativa. Budućnost počinje ovdje!

Zaklada surfera Rob Machado usmjerena je na edukaciju djece o problemu plastike u oceanima. Nastoje da mladi vide da imaju priliku i moć pridonijeti smanjenju plastike u okolišu. Podržavaju održive odluke, u domaćem okruženju i malim sredinama. Od uzgoja domaće hrane, doma na vrtu do čišćenja oceana. Čak su i mali koraci važni i na kraju upravo ti naprave puno.

Organizacija poznate SUP prvakinje Sonne Honscheid i projekt Trash Hero funkcioniraju na sličan način. Smanjite otpad, pobrinite se za recikliranje i smanjite potrošnju plastike. Puno toga možemo učiniti sami!

Popis također uključuje: Waves for Water, Charity Water, Give Clean Water, SIMA i Wildcoast. I naravno: 1% FOR THE PLANET!

 

Organizaciju 1% FOR THE PLANET osnovali su 2002. Yvon Chouinard, osnivač Patagonije i Craig Mathews, osnivač Blue Ribbon Flies. Danas je ova organizacija mreža od više od 1400 tvrtki, sa stotinama pojedinačnih članova i tisućama neprofitnih partnera u više od 60 zemalja. To je globalni pokret koji nadahnjuje tvrtke i pojedince da podrže ekološka rješenja kroz godišnje članstvo i svakodnevne akcije. Organizacija savjetuje o strategijama planiranja, pronalaženju donacija i samih donacija. Više od 225 milijuna dolara donirano je / namijenjeno neprofitnim organizacijama za zaštitu okoliša.

Vizija - svi zajedno za naš planet.

Misija - doprinosimo novcem i "pametnim" tvrtkama, za pametne akcije.

 Mali koraci su oni koji se računaju. I svatko od nas može doprinijeti čišćem okolišu. Provjerite kako možete svaki dan doprinijeti i sami!

Mizu proizvodi za bolje sutra

Pribor za jelo

Praktično spremljen u malu neoprensku torbicu, uvijek može biti s nama. Za njega ima mjesta u svakoj torbici. Tako možemo uživati ​​u obroku s pravim priborom za jelo od visokokvalitetnog kuhinjskog čelika. Luksuznog izgleda, naravno. Uključeni su i štapići za uživanje u jelima azijske kuhinje. Točka na i je slamčica od kuhinjskog čelika i silikona. Kad navečer uživate u koktelu na gradskoj ulici - budite zvijezda i recite konobaru da vam ne treba plastična slamčica - imate pri ruci ekološki čistu i trendy slamčicu.

Boce i termosice

različitih volumena, oblika i boja. Sigurno će svatko pronaći svog favorita.

 • Serija M nudi nam "single wall" boce - lagane, izdržljive boce. Serija M s termo bocama, koje su poznate po savršenom, minimalističkom obliku i izvrsnim izolacijskim svojstvima - manje je više! Najprodavanije su M8 (800 ml) i M5 (530 ml).
 • Serija S je vitka i elegantna. Termo boce S6 (610 ml) i S4 (415 ml) uz iznimna izolacijska svojstva nude najljepši dizajn. Jednostavne, u sjajnim bojama, za nju i za njega!
 • Serija V nudi nam termo boce V8 (750 ml) i V6 (570 ml) u potpuno čeličnoj izvedbi - poklopac je također u potpunosti izrađen od kuhinjskog čelika te neki drugi modeli sa širim otvorom, što znači da i manje boce mogu služiti i kao posude za hranu. Najveći V20 ima zapreminu za 6 manjih piva i popularan je na ljetnim piknicima.

Kod boca sa širokim vratom možete mijenjati poklopce. Možete imati poklopac na slamčicu s kojom je kompatibilan i filter za vodu. Čelični poklopac odlično funkcionira kada nam je potrebna termosica većeg volumena ili kada termosicu koristimo kao posudu za hranu. Za manje termosice zgodan je "coffee" poklopac, a uz njega dobijemo i bocu za na put.

Šalice za put

U Mizu-u je veliki porast upotrebe šalica. Tumbleri su neizostavan proizvod za sve koji ne mogu bez kave na putu (jeste li ikada razmišljali koliko ste plastičnih čaša za kavu potrošili s benzinskih pumpi), koji jutro ne mogu započeti bez smoothie napitka. Wine cup s volumenom 500 ml najfantastičnija je čaša za vino u kampu - okus vina kakvo vino i zaslužuje, oblik koji paše u ruku i predivnog dizajna. Ujutro se Wine cup pretvara u trendi šalicu za žitarice.

Camp cups su šalice s ručkom i poklopcem, termoizolirajuće su i odlične za kavu, čaj, kakao. Jednostavan dizajn i savršena funkcionalnost uvjerili su mnoge putnike i ljubitelje kampiranja. U ovoj liniji ne smijemo zaboraviti ni šalice Party cup - jednostavne šalice od čelika, super pristupačne cijene. Najčešće su vidljivi otisnuti s logotipovima priznatih brendova i festivala. Ima li boljeg suvenira s festivala ili partyja od kvalitetne šalice koju ćemo koristiti godinama i godinama, istovremeno ispijajući pravo piće pravog okusa i prisjećajući se dobrih provoda i druženja s prijateljima.

Filter za vodu Mizu

Nešto skroz "ludo" su dva Mizu filtera! Više nikada nećete morati kupiti bocu vode. Nikad više nećete morati nositi teški ruksak sa zalihama vode. Nikada više nećete morati brinuti o tome gdje je slijedeća trgovina kako biste kupili bocu vode.

Sada možete piti bilo koju vodu! Mizu Everyday filter za vodu uklanja 99,999% onečišćenja koja se prenose vodom, uključujući bakterije.

Mizu Adventure filtar za vodu uklanja 99,999% zagađivača iz vode, uključujući bakterije i viruse. Uz Mizu filter možete uživati ​​u baš svakoj rijeci, potoku, jezeru, svakoj prljavoj lokvi...

Od sada vam je pitka voda uvijek pri ruci!


Odaberite ponovnu upotrebu

MIZU Life Posebno izdanje s grafikama ambasadora

MIZU Life pozvao je svoje ambasadore da sudjeluju u ovom posebnom izdanju, koji svojim životnim stilom inspiriraju i podižu svijest o zaštiti okoliša. Od svake prodane boce posebnog izdanja, 1% od prodaje donira se odabranim nevladinim organizacijama.

U sezoni 2021. nalazimo 6 novih printeva, grafika na različitim tipovima MIZU boca i termosica. Svaka grafika odražava osobnost pojedinca i njegov avanturistički duh.

Pogledajmo MIZU ambasadore i pozadinu njihovih priča koje su inspirirale grafiku!

 

SKYE WALKER je dugogodišnji MIZU ambasador i umjetnik koji je sve grafike kreirao u suradnji s ostalim ambasadorima. Skye je svestrani umjetnik iz Kalifornije.

Stvara kao slikar, grafički dizajner, kreator video sadržaja te veliki zaljubljenik u prirodu i boravka vani. Priroda je također ta koja ga najčešće inspirira i kako kaže, nema ništa moćnije od toga da vidi veliki planinski masiv ili golemi ocean. Sve se to stapa u savršeni geometrijski oblik. Preslikavanje inspiracije iz prirode u umjetničko djelo ohrabrenje je i podsjetnik svima da je planet Zemlja jedinstven i da ga treba čuvati kao dragulj.

Skye Walker dizajnirao je svoju grafiku za V8 termosicu - crpeći inspiraciju iz njegovih klasičnih printeva 'Beyond' i 'Far & Away'. Grafika nosi kombinaciju planina i oceana.

1% svake prodane boce donira se Zakladi Plastic Free Seas

Mizu termovka Skye Walker

LIZ CLARK

Liz je počela jedriti sa 7 godina u San Diegu u Kaliforniji. Dok je plovila uz obalu Meksika, bila je užasnuta ogromnim zagađenjem s jedne strane i zadivljujućom prirodnom ljepotom s druge strane. Tada se obvezala na zaštitu okoliša. U dobi od 15 godina počela je surfati i nekoliko godina se profesionalno natjecala. Kasnije se ponovno posvetila jedrenju i stekla titulu kapetanice Liz.

Grafika na termosici V8 posveta je nomadskom životu na oceanu dok je jedrilicom istraživala Pacifik. Društvo joj je pravila njezina mačka. Nada se da će nadahnuti i motivirati korisnike da istražuju, štite planet i slijede svoje snove. Grafika nosi slatku jedrilicu.

1% od prodaje svake Lizine termosice ide neprofitnoj organizaciji A Ti'a Matairea Island Protectors u Francuskoj Polineziji, koju je odabrala Liz.

Mizu Čutara Liz

SIERRA PRESCOTT

Energija i osmijeh Sierre Prescott u trenu nas osvoje i oraspolože. Energična mlada žena koja se dovede sa skejtom i dijeli svoje inspirativne trenutke kroz fotografiju. Njezin je rad svjež i živahan te predstavlja pogled mlađe generacije. Sierra kaže da je sretna što živi u južnoj Kaliforniji—savršenoj za skejtanje po mnogim ulicama i pločnicima. Njezina silueta snimljena u zalasku sunca dok skejta ulicama Kalifornije odražava opušten i avanturistički način života.

1% od prodaje svake termosice Sierra donira se nevladinoj organizaciji po Sierrinom izboru Support and Feed.

MIZU termovka Sierra Prescott

CHELSEA YAMASE

Chelsea dolazi s prekrasnih Havaja, gdje se osjeća fantastično i iznimno je zahvalna što može živjeti u takvom okruženju. Djevojka koja inspirira svojim avanturističkim stilom i koja se okušala u baš svakom sportu. U posljednje 3 godine proputovala je 53 zemlje, gdje je ronila, surfala, planinarila i sve to ovjekovječila prekrasnim fotografijama. Podržavaju je velike tvrtke poput Canona i Adobea.

Njezina grafika na boci M8 posveta je silama prirode koje su je oblikovale - moćnim liticama njezinog rodnog otoka i njezinom prvom iskustvu ronjenja s grbavim kitom. Sva ova simbolika je uhvaćena u grafiku i nada se da će korisnika osvijestiti o međusobnoj povezanosti zemlje i vode.

1% od prodaje njezinih boca ide nevladinoj organizaciji Pangeaseed Foundation.

MIZU flaška M8 Chelsea Yamase

TODD GLASER

Todd dolazi iz San Diega. On je fotograf, surfer i veliki ljubitelj vode. U ranim godinama uspio je sa svojim fotografijama doći na nekoliko naslovnica časopisa Surfer. Kada ne hvata valove po svijetu i ne fotografira vrhunske surfere, možemo ga naći kod kuće na biciklu ili na valu, u društvu supruge Jenne.

Grafika na boci M8 ilustrira jedinstvenu sliku prirode i vala s plaže Blacks Beach u San Diegu.

1% od prodaje svoje boce donirao je nevladinoj organizaciji Rob Machado Foundation.

MIZU flaška Todd Glaser

JUSSI OKSANEN

Suosnivač MIZU-a i umirovljeni profesionalni snowboarder Jussi je multitalent kada su u pitanju avanture. Nakon završetka profesionalne karijere posvetio se fotografiji. Njegove fotografije nalaze se među vodećim svjetskim brendovima, - branding, storytelling... Njegove grafike na boci odražavaju Sierra Mountains, koje je njegovo omiljeno mjesto, a inspirirane su jednom od njegovih fotografija rijeke Hot Creek koja teče kroz dolinu.

1% od prodaje Jussijeve boce ide POW Protect Our Winters.

MIZU termovka Jussi Oksanen

Više o Mizu

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana