Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Mizu Life

Kupujte po
Prikaži kao

Proizvodi 1-24 od 35

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Termosica Mizu V5 Coffee lid NEW
  Ocjena:
  100%
  Cijena 35,00 € Standardna cijena 38,88 €
 2. Termo šalica Mizu Wine Tumbler
  Cijena 24,34 € Standardna cijena 28,64 €
 3. Termo keramik šalica Mizu Wine Tumbler
  Cijena 22,91 € Standardna cijena 28,64 €
 4. Šalica za kavu, smoothie Tumbler 16, 450 ml
  Cijena 26,09 € Standardna cijena 30,69 €
 5. Slamčica od nehrđajućeg čelika
  Cijena 2,12 € Standardna cijena 3,02 €
 6. Pribor za jelo Mizu Outdoor
  Ocjena:
  100%
  Cijena 14,71 €
 7. Pribor za jelo Urban Cutlery set
  Ocjena:
  100%
  Cijena 24,55 € Standardna cijena 30,69 €
 8. Manja termosica Mizu V6, 570ml
  Cijena 21,49 € Standardna cijena 35,81 €
 9. Termosica V7, 650 ml
  Cijena 25,33 € Standardna cijena 46,06 €
 10. Termosica V8, 750 ml
  Ocjena:
  100%
  Cijena 30,70 € Standardna cijena 40,93 €
 11. Termosica S4 Mizu, 415 ml
  Cijena 24,55 € Standardna cijena 30,69 €
Prikaži kao

Proizvodi 1-24 od 35

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Odaberite proizvode za višekratnu upotrebu! Mizu boce za vodu, termosice, šalice

Osnivač MIZU Life je profesionalni snowboarder Jussi Oksanen, koji je u želji za očuvanjem čiste prirode i smanjenjem upotrebe jednokratne plastike osmislio visokokvalitetne i dugotrajne proizvode za piće - šalice, termosice, boce za vodu i druge korisne dodatke - pribor, filter za vodu. Svi su izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg (kuhinjskog) čelika (glavni dijelovi) i iz silikona/PP5/najlona (dodaci i manji dijelovi) - 100% bez BPA i bez toksičnih boja. Svi su prikladni za recikliranje.

Njihova inovacija su prijenosni filteri za vodu 360. Jedinstveni proizvod s nano tehnologijom koji se jednostavno pričvršćuje na bocu i omogućuje pitku vodu iz jezera, rijeka ili drugih izvora vode te čisti 99,9% patogenih elemenata u vodi (virusi, bakterije, paraziti, toksini). Osim ekološki prihvatljivih proizvoda, tvrtka dio svoje dobiti donira ekološkim organizacijama.

ENJOY THE JOURNEY, LEAVE NOTHING BEHIND

Uživajte u životu, idite naprijed, gledajte u budućnost, otkrivajte nove puteve i pobrinite da vas prošlost ne prati. "Počistite" svoje stvari, kako one neopipljive, tako i doslovno - počistite svo smeće. Zapravo je prilično teško napisati gornji slogan ispravno na hrvatskom, ali vjerojatno ga razumijete. Svatko malo drugačije, što je sasvim u redu. Jednostavan slogan koji govori toliko toga!

Mizu čutare, termovke, jedilni pribor, lončki, filtri za vodo

MIZU

Stoga je vozni slogan marke Mizu puno više od običnog slogana. On pokreće naprijed tvrtku i sve uključene. Čak i nas koji smo 2019. postali dio njihove obitelji i predstavljamo njihove ideje i proizvode na našem tlu. Na jednostavan način nas podsjećaju da se potrošnja plastike može uvelike smanjiti. Svaki proizvod iz linije proizvoda Mizu dizajniran je da ponudi višestruku namjenu za proizvode koje inače imamo za jednokratnu upotrebu!

U Mizu-u se fokusiraju na temeljni uzrok problema. Predani su smanjenju proizvodnje proizvoda za jednokratnu upotrebu. Nude nam kvalitetne i iznimno dizajnirane proizvode za višekratnu upotrebu. "Najzeleniji" modni dodatak, home decor! Osim toga, usko su povezani s mnogim organizacijama, zakladama za čišću budućnost.

Mizu sudjeluje, podržava i donira organizacijama na području ekologije. Neke izravno djeluju na području očuvanja prirode, posebice oceana, mora, rijeka, a druge organizacije kroz edukaciju pokušavaju podići svijest o važnosti čistog okoliša.

Mizu je usredotočen na temeljni uzrok problema koji se zauzima za smanjenje početne proizvodnje proizvoda za jednokratnu upotrebu pružanjem kvalitetnih i lijepo dizajniranih alternativa. Budućnost počinje ovdje!

Zaklada surfera Rob Machado usmjerena je na edukaciju djece o problemu plastike u oceanima. Nastoje da mladi vide da imaju priliku i moć pridonijeti smanjenju plastike u okolišu. Podržavaju održive odluke, u domaćem okruženju i malim sredinama. Od uzgoja domaće hrane, doma na vrtu do čišćenja oceana. Čak su i mali koraci važni i na kraju upravo ti naprave puno.

Organizacija poznate SUP prvakinje Sonne Honscheid i projekt Trash Hero funkcioniraju na sličan način. Smanjite otpad, pobrinite se za recikliranje i smanjite potrošnju plastike. Puno toga možemo učiniti sami!

Popis također uključuje: Waves for Water, Charity Water, Give Clean Water, SIMA i Wildcoast. I naravno: 1% FOR THE PLANET!

 

Organizaciju 1% FOR THE PLANET osnovali su 2002. Yvon Chouinard, osnivač Patagonije i Craig Mathews, osnivač Blue Ribbon Flies. Danas je ova organizacija mreža od više od 1400 tvrtki, sa stotinama pojedinačnih članova i tisućama neprofitnih partnera u više od 60 zemalja. To je globalni pokret koji nadahnjuje tvrtke i pojedince da podrže ekološka rješenja kroz godišnje članstvo i svakodnevne akcije. Organizacija savjetuje o strategijama planiranja, pronalaženju donacija i samih donacija. Više od 225 milijuna dolara donirano je / namijenjeno neprofitnim organizacijama za zaštitu okoliša.

Vizija - svi zajedno za naš planet.

Misija - doprinosimo novcem i "pametnim" tvrtkama, za pametne akcije.

 Mali koraci su oni koji se računaju. I svatko od nas može doprinijeti čišćem okolišu. Provjerite kako možete svaki dan doprinijeti i sami!

Mizu proizvodi za bolje sutra

Pribor za jelo

Praktično spremljen u malu neoprensku torbicu, uvijek može biti s nama. Za njega ima mjesta u svakoj torbici. Tako možemo uživati ​​u obroku s pravim priborom za jelo od visokokvalitetnog kuhinjskog čelika. Luksuznog izgleda, naravno. Uključeni su i štapići za uživanje u jelima azijske kuhinje. Točka na i je slamčica od kuhinjskog čelika i silikona. Kad navečer uživate u koktelu na gradskoj ulici - budite zvijezda i recite konobaru da vam ne treba plastična slamčica - imate pri ruci ekološki čistu i trendy slamčicu.

Boce i termosice

različitih volumena, oblika i boja. Sigurno će svatko pronaći svog favorita.

 • Serija M nudi nam "single wall" boce - lagane, izdržljive boce. Serija M s termo bocama, koje su poznate po savršenom, minimalističkom obliku i izvrsnim izolacijskim svojstvima - manje je više! Najprodavanije su M8 (800 ml) i M5 (530 ml).
 • Serija S je vitka i elegantna. Termo boce S6 (610 ml) i S4 (415 ml) uz iznimna izolacijska svojstva nude najljepši dizajn. Jednostavne, u sjajnim bojama, za nju i za njega!
 • Serija V nudi nam termo boce V8 (750 ml) i V6 (570 ml) u potpuno čeličnoj izvedbi - poklopac je također u potpunosti izrađen od kuhinjskog čelika te neki drugi modeli sa širim otvorom, što znači da i manje boce mogu služiti i kao posude za hranu. Najveći V20 ima zapreminu za 6 manjih piva i popularan je na ljetnim piknicima.

Kod boca sa širokim vratom možete mijenjati poklopce. Možete imati poklopac na slamčicu s kojom je kompatibilan i filter za vodu. Čelični poklopac odlično funkcionira kada nam je potrebna termosica većeg volumena ili kada termosicu koristimo kao posudu za hranu. Za manje termosice zgodan je "coffee" poklopac, a uz njega dobijemo i bocu za na put.

Šalice za put

U Mizu-u je veliki porast upotrebe šalica. Tumbleri su neizostavan proizvod za sve koji ne mogu bez kave na putu (jeste li ikada razmišljali koliko ste plastičnih čaša za kavu potrošili s benzinskih pumpi), koji jutro ne mogu započeti bez smoothie napitka. Wine cup s volumenom 500 ml najfantastičnija je čaša za vino u kampu - okus vina kakvo vino i zaslužuje, oblik koji paše u ruku i predivnog dizajna. Ujutro se Wine cup pretvara u trendi šalicu za žitarice.

Camp cups su šalice s ručkom i poklopcem, termoizolirajuće su i odlične za kavu, čaj, kakao. Jednostavan dizajn i savršena funkcionalnost uvjerili su mnoge putnike i ljubitelje kampiranja. U ovoj liniji ne smijemo zaboraviti ni šalice Party cup - jednostavne šalice od čelika, super pristupačne cijene. Najčešće su vidljivi otisnuti s logotipovima priznatih brendova i festivala. Ima li boljeg suvenira s festivala ili partyja od kvalitetne šalice koju ćemo koristiti godinama i godinama, istovremeno ispijajući pravo piće pravog okusa i prisjećajući se dobrih provoda i druženja s prijateljima.

Filter za vodu Mizu

Nešto skroz "ludo" su dva Mizu filtera! Više nikada nećete morati kupiti bocu vode. Nikad više nećete morati nositi teški ruksak sa zalihama vode. Nikada više nećete morati brinuti o tome gdje je slijedeća trgovina kako biste kupili bocu vode.

Sada možete piti bilo koju vodu! Mizu Everyday filter za vodu uklanja 99,999% onečišćenja koja se prenose vodom, uključujući bakterije.

Mizu Adventure filtar za vodu uklanja 99,999% zagađivača iz vode, uključujući bakterije i viruse. Uz Mizu filter možete uživati ​​u baš svakoj rijeci, potoku, jezeru, svakoj prljavoj lokvi...

Od sada vam je pitka voda uvijek pri ruci!


Choose to reuse

Više o Mizu

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana