ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Palosanto

Kupujte po
Filteri
Prikaži kao

16 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Palo santo - cedar tamjan, kadulja, štapići Palo Santo

Palosanto® je registrirani brand, vodeći na europskom tržištu za tamjan i Palo Santo proizvode. Svi proizvodi proizvedeni su, odabrani i prikupljeni poštujući prirodu, okoliš i uvjete rada za sve osobe uključene u lanac.

Sveto drvo, Palo Santo (Bursera Graveolens) je 100% prirodno, drvo nikada nije kemijski tretirano, niti tijekom rasta niti tijekom obrade. Pažljivo je ručno biran kako bi kupcima ponudio najbolju kvalitetu, bogatu eteričnim uljima i intenzivnom aromom. Pakiraju ga i ručno, u ambalažu od recikliranih materijala.

Danas tržište nudi široku paletu proizvoda usmjerenih na poboljšanje dobrobiti, u širem kontekstu potrage za unutarnjom ravnotežom. Najpoznatije u njihovom asortimanu je sveto drvo, Palo Santo. Osim toga, nalazimo i razne tamjane od različitih vrsta kadulje i drugih biljaka.

Palo Santo (Bursera Graveolens)

Palo Santo

Palo Santo (Bursera Graveolens) raste u suhim šumama između Ekvadora i Perua. To je vrsta šume koja uspijeva na suhim, pjeskovitim tlima. Palo Santo cvjeta u prvim mjesecima godine zbog obilnih sezonskih kiša.

Korištenje svetog drva postalo je vrlo popularno pa je pošumljavanje imperativ. Odmah nakon što drvo padne na tlo na prirodnom kraju svog životnog ciklusa, siju se nove biljke. Ponovno pošumljavanje suhe šume važno je i kako bi se budućim generacijama omogućilo da imaju koristi od etičkog i održivog Palo Santa.

Palo Santo nam:

 • pomaže u dočaravanju blagostanja i dovodi nas u dobro raspoloženje
 • daje spokoj i psihofizičko opuštanje
 • promiče unutarnji sklad i pomaže nam regulirati naše mentalno i tjelesno blagostanje
 • potiče koncentraciju i introspekciju
 • pomaže u prevladavanju teških emocionalnih trenutaka
 • upija i raspršuje ustajalu energiju u prostoru (dom, ured...)
 • pomaže u otklanjanju stresa i tjeskobe

Njihovo drvo Palo Santo potječe iz održivih izvora. Čekaju kraj životnog ciklusa stabla prije nego što nastave s obradom Palo Santo.

Potrebno vam je samo nekoliko minuta dnevno da primite potrebnu pozitivnu energiju u svoj život. Prepustite se čistoj energiji prirode.

Bursera graveolens je biljka od koje se dobiva Palo Santo tamjan. Na kraju svog normalnog životnog ciklusa, stablo Palo Santo otpada samo od sebe i ostaje na tlu nekoliko godina. Tijekom tog razdoblja drvo se više povezuje sa smolom i utvrđuje se slatka, intenzivna i balzamična aroma karakteristična za Palo Santo. Naš Palo Santo je 100% prirodan. Kako bi se uklonili mikroorganizmi prisutni u deblu, drvo se zagrijava na visoku temperaturu. Ovim postupkom osigurava se "čistoća" drva i nema potrebe za korištenjem pesticida.

Lokalne zajednice izravno nadziru proizvodni proces na licu mjesta. Njihova je zadaća odabrati najvrjednije dijelove drva, ukloniti korijenje, koru i druge prirodne nedostatke biljke.

Zahvaljujući Palo Santu, posao i podrška dostupni su mnogim lokalnim obiteljima. Također zahvaljujući njihovom doprinosu, naš Palo Santo jedan je od najcjenjenijih i najkorištenijih u Europi.

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana