ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Blog iz svijeta joge

Ako vas privlači vježbanje joge i tek počinjete eksperimentirati s njom, sigurno se pitate gdje i kako početi .

Svi smo mi (bili) početnici i znamo za tu početničku nesigurnost, stoga smo pripremili kratki vodič kroz "jogijske vode" koji vam može pomoći.


Pročitajte više o odjeći od prirodnih vlakana

Cjelokupan asortiman ženske odjeće

Poznajete li  merino  vunu? Znate da je ovo vlakno prirodni termoregulator. Grije zimi, hladi ljeti.

Odjeća od merino vune prvi je izbor aktivnih osoba. Zbog ugodnog osjećaja na koži - bez peckanja i svrbeža, popularan je i među osjetljivijim osobama. Dodatna prednost takvih vlakana je što sprječavaju neugodne mirise i bakterije .

Slično svojstvo imaju i vlakna konoplje koja prAna koristi  u dizajnu odjeće u svojim jedinstvenim mješavinama tkanina  . Ne smijemo izostaviti  niti moher  niti moher koji se odlikuje mekoćom na dodir, prekrasnim i svilenkastim sjajem te visokom postojanošću. Dobiva se šišanjem angora koze. Tu su i organski uzgojeni pamukmodal ,... drugi  reciklirani materijali ..., koji su poznati po udobnom nošenju i kvaliteti.

Birajte  odjeću od prirodnih vlakana  i pridonesite održivom razvoju, zaštiti planeta i svojoj dobrobiti.

Kava u pokretu, boca vode i Gumbies japanke – uvijek pri ruci

Ovo su naše top 3 stvari bez kojih ne možemo na lutanje. Što radije ponesete sa sobom?

U Jogalineu uvijek biramo pribor i robne marke koji osiguravaju čistu, organsku proizvodnju i nude najvišu kvalitetu i sigurnost za upotrebu. Svjesni smo da je svijet samo jedan te da i malim koracima sami možemo doprinijeti očuvanju čistoće planeta te brinuti o svojoj sigurnosti i zdravlju. Ovdje možete pronaći prostirku za jogu od gume koja nije dobivena iz ugrožene amazonske šume. MIZU čutaro , koja pridonosi smanjenju upotrebe plastike i globalno doprinosi zaštiti okoliša ( partner 1% for the planet ). Jastuk za meditaciju punjen rižinim ljuskama ili kapok vunom koji vas dovodi k sebi i smiruje.

Pratite nas i stvarajte s nama. Svijet je vaš izvor, čuvajte ga čistim!
© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana