Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Organski pamuk? Istina

Organski pamuk? Što je pamuk, ako ne i organski?

Možemo li vjerovati pričama o prirodnoj proizvodnji? Pitanja su postavljena, ali se mogu naći odgovori.


Naravno, svaki pamuk je organski, ali kada govorimo o organskom pamuku , to je fraza koju ne možemo uzeti doslovno. To bi mogao biti bolji prijevod organskog pamuka . No, "organski" je došao i jasno je o čemu govorimo: to je prirodno uzgojeni pamuk, bez pesticida i herbicida, bez monokultura, bez genetski modificiranih sjemenki, s manje potrošnje vode. Umjesto sintetičkih, koriste se biološka gnojiva, umjesto sustava za navodnjavanje, samo prirodne oborine i vodni uvjeti. Lijepo je biti istina? Još jedna marketinška kampanja? Kao i svaka druga stvar! Oni su primjeri dobre i loše prakse. Činjenica je da postoje nezavisne institucije koje su zabrinute zbog korištenja i zlouporabe pojmova i sadržaja. A činjenica je da postoji mnogo informacija o svemu ovome i svatko mora shvatiti istinu koju želi i želi vjerovati.

 

Organski pamuk - Istina

I kupac majice? Postoji još nešto, osim osjećaja da je svjestan ekoloških problema u proizvodnji odjeće? Možda je čak učinio nešto za okoliš? Apsolutno. Organski pamuk je ugodniji na dodir, izdržljiviji i ne uzrokuje alergije. Barem dva puta dobar osjećaj , onda.
  Ako je organski pamuk alternativa konvencionalnoj proizvodnji pamuka, njezina alternativa može biti konoplja . Neki već igraju ideju da pamuk u budućnosti može zamijeniti industrijski kanabis. Proizvodnja ove već diskriminirane biljke vrlo je zahvalna za okoliš: otporna je na sušu, može rasti u vrlo različitim uvjetima, ne ovisi o navodnjavanju, pesticidima i herbicidima ... Ukratko, negativan utjecaj iu slučaju masovne proizvodnje je minimalan. U isto vrijeme, odjeća iz kanabisa je vrlo ugodna na dodir, lagana, prozračna i hladna. Izvrstan izbor za topliji dio godine

Kada govorimo o cijelom procesu zdrave sirovine - čista proizvodnja - minimalno pakiranje - poštena trgovina , & nbsp; ne možemo zanemariti činjenicu da neke marke od samog početka, od ideje i prvih koraka naprijed. prAna je bez sumnje jedan od tih pionira.


Pročitaj više

Pomagala za meditaciju

Udah i izdah. Ustvari si svoj zen kotiček. Kvalitetni i ekološki dodaci.

Pomagala za meditaciju

Pročitaj više

Mini vodič za stilove joge

Koji stil joge je zame? Pomozi si s mini vodičem kroz stilove joge.

Mini vodič za stilove joge

Pročitaj više

Kako odabrati joga prostirku?

Koja je prava?

Kako odabrati joga prostirku?

Pročitaj više

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana