ADVENTSKI KALENDAR - SVAKI DAN NOVO IZNENAĐENJE

Poklon bon od 10 - 100 EUR

Nije na zalihi
SKU
BONSL
Ako nemate ideju što pokloniti prijateljima, ženi, mužu, djevojci, dečku, suradnici, suradniku, mami, sestri, bratu, imamo jedinstvenu ideju za vas. Poklonite im poklon bon iz online trgovine Jogaline.hr. Bon možete iskoristiti u online trgovini jogaline.hr, ili u našem prodajno-izložbenom prostoru u Kranju. Na poleđini bona je mjesto za vašu posvetu.

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Ako nemate ideju što pokloniti prijateljima, ženi, mužu, djevojci, dečku, suradnici, suradniku, mami, sestri, bratu, imamo jedinstvenu ideju za vas. Poklonite im poklon bon iz online trgovine Jogaline.hr. Bon možete iskoristiti u online trgovini jogaline.hr, ili u našem prodajno-izložbenom prostoru u Kranju. Na poleđini bona je mjesto za vašu posvetu.

Kako naručim poklon bon iz online trgovine Jogaline.hr?

Naručite poklon bon kao i svaki drugi proizvod u našoj online trgovini ili u našem prodajno-izložbenom prostoru u Kranju. Dostupni su bonovi različitih vrijednosti:

  • Vrijednost bona za 10 €,
  • Vrijednost bona za 20 €
  • Vrijednost bona za 30 €,
  • Vrijednost bona za 40 €,
  • Vrijednost bona za 50 €,
  • Vrijednost bona za 60 €,
  • Vrijednost bona za 70 €
  • Vrijednost bona za 80 €,
  • Vrijednost bona za 90 €
  • Vrijednost bona za 100 €.

1. Odaberite vrstu poklon bona: na izboru je tiskani bon kojeg šaljemo poštom ili bon u elektroničkom PDF formatu koji se šalje na vašu e-mail adresu.

2. Odaberite željenu vrijednost poklon bona.

3. Prilikom naručivanja odaberete i način plaćanja: pouzećem, platnom karticom, bankovnim prijenosom ili putem PayPala.

Ako želite da poklon bon pošaljemo na kućnu adresu primatelja, odnosno primateljice poklon bona, molimo vas da nas o tome obavijestite prilikom naručivanja. To je moguće samo ako je poklon bon plaćen predračunom, platnom karticom ili putem PayPala.
Poklon bon JogaLine

Primjer poklon bona JogaLine

Poklonili su mi poklon bon Jogaline.hr. Kako s njime mogu platiti narudžbu na online stranici Jogaline.hr?

Jednostavno odaberite proizvode koje želite. U polje "Kod za popust" unesite svoj jedinstveni kôd napisan na bonu i iznos će se automatski smanjiti za vrijednost unesenog bona. Ako je vrijednost vaše narudžbe veća od vrijednosti poklon bona, potrebno je doplatiti razliku.

Primjer: 

Vrijednost vaše narudžbe je 62,88 €. Imate poklon bon u vrijednosti 50,00 €. Unesite kod poklon bona u polje "Kod za popust". Sustav vam automatski smanjuje iznos koji se plaća za vrijednost bona. Razliku od 12,88 € je potrebno doplatiti. Moguća je nadoplata: pouzećem, kreditnom karticom, paypalom ili bankovnim prijenosom.

VAŽNO: Prije nego što dovršite narudžbu, obavezno unesite serijski broj poklon bona u polje "Kod za popust". Svaki poklon bon označen je jedinstvenim serijskim brojem! Ako je vrijednost vaše narudžbe manja od vrijednosti poklon bonova, ne isplaćujemo razliku i ne vraćamo novac. Stoga vam preporučujemo da dodate još jedan artikl iz naše online trgovine kako biste u potpunosti iskoristili vrijednost poklon bona. Ako je iznos kupnje veći od 60 €, dostava je besplatna.

Gdje mogu koristiti poklon bonove?

Poklon bonove Jogaline možete koristiti za kupnju u online trgovini www.jogaline.hr i u našem prodajno-izložbenom prostoru na lokaciji Britof 27, 4000 Kranj.

Kako je s poštarinom?

Ako nositelj koristi poklon bon za kupnju putem online trgovine Jogaline, NEĆEMO naplatiti poštarinu ako je iznos narudžbe veći od 60 €.

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUBONSL
Težina (kg)0.001000
BrendJogaLine

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Možda će ti se svidjeti

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana