Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Poklon bon od 100 - 1000 KN

Na zalihi
SKU
BONHR

Ako nemate ideju što pokloniti prijateljima, ženi, mužu, djevojci, dečku, suradnici, suradniku, mami, sestri, bratu, imamo jedinstvenu ideju za vas. Poklonite im poklon bon iz online trgovine Jogaline.hr. Bon možete iskoristiti u online trgovini jogaline.hr, ili u našem prodajno-izložbenom prostoru u Kranju. Na poleđini bona je mjesto za vašu posvetu.

Cijena 99,99 kn

Ako nemate ideju što pokloniti prijateljima, ženi, mužu, djevojci, dečku, suradnici, suradniku, mami, sestri, bratu, imamo jedinstvenu ideju za vas. Poklonite im poklon bon iz online trgovine Jogaline.hr. Bon možete iskoristiti u online trgovini jogaline.hr, ili u našem prodajno-izložbenom prostoru u Kranju. Na poleđini bona je mjesto za vašu posvetu.

Kako naručim poklon bon iz online trgovine Jogaline.hr?

Naručite poklon bon kao i svaki drugi proizvod u našoj online trgovini ili u našem prodajno-izložbenom prostoru u Kranju. Dostupni su bonovi različitih vrijednosti:

 • Vrijednost bona za 100 KN,
 • Vrijednost bona za 200 KN
 • Vrijednost bona za 300 KN,
 • Vrijednost bona za 400 KN,
 • Vrijednost bona za 500 KN,
 • Vrijednost bona za 600 KN,
 • Vrijednost bona za 700 KN
 • Vrijednost bona za 800 KN,
 • Vrijednost bona za 900 KN i
 • Vrijednost bona za 1000 KN.

1. Odaberite vrstu poklon bona: na izboru je tiskani bon kojeg šaljemo poštom ili bon u elektroničkom PDF formatu koji se šalje na vašu e-mail adresu.

2. Odaberite željenu vrijednost poklon bona.

3. Prilikom naručivanja odaberete i način plaćanja: pouzećem, platnom karticom, bankovnim prijenosom ili putem PayPala.

Ako želite da poklon bon pošaljemo na kućnu adresu primatelja, odnosno primateljice poklon bona, molimo vas da nas o tome obavijestite prilikom naručivanja. To je moguće samo ako je poklon bon plaćen predračunom, platnom karticom ili putem PayPala.
Poklon bon JogaLine

Primjer poklon bona JogaLine

Poklonili su mi poklon bon Jogaline.hr. Kako s njime mogu platiti narudžbu na online stranici Jogaline.hr?

Jednostavno odaberite proizvode koje želite. U polje "Kod za popust" unesite svoj jedinstveni kôd napisan na bonu i iznos će se automatski smanjiti za vrijednost unesenog bona. Ako je vrijednost vaše narudžbe veća od vrijednosti poklon bona, potrebno je doplatiti razliku.

Primjer: 

Vrijednost vaše narudžbe je 410,88 kuna. Imate poklon bon u vrijednosti 500,00 KN. Unesite kod poklon bona u polje "Kod za popust". Sustav vam automatski smanjuje iznos koji se plaća za vrijednost bona. Razliku od 89,12 KN je potrebno doplatiti. Moguća je nadoplata: pouzećem, kreditnom karticom, paypalom ili bankovnim prijenosom.

VAŽNO: Prije nego što dovršite narudžbu, obavezno unesite serijski broj poklon bona u polje "Kod za popust". Svaki poklon bon označen je jedinstvenim serijskim brojem! Ako je vrijednost vaše narudžbe manja od vrijednosti poklon bonova, ne isplaćujemo razliku i ne vraćamo novac. Stoga vam preporučujemo da dodate još jedan artikl iz naše online trgovine kako biste u potpunosti iskoristili vrijednost poklon bona. Ako je iznos kupnje veći od 400 KN, dostava je besplatna.

Gdje mogu koristiti poklon bonove?

Poklon bonove Jogaline možete koristiti za kupnju u online trgovini www.jogaline.hr i u našem prodajno-izložbenom prostoru na lokaciji Britof 27, 4000 Kranj.

Kako je s poštarinom?

Ako nositelj koristi poklon bon za kupnju putem online trgovine Jogaline, NEĆEMO naplatiti poštarinu ako je iznos narudžbe veći od 400 KN.

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Više od brenda JogaLine

 1. Peštemalka Stripe, Peshtemal towel, brisača, odeja
  Peštemalj Stripe, Peshtemal towel, ručnik, pokrivač
  Cijena 181,58 kn Standardna cijena 201,71 kn
 2. Peštemalj Riba turski ručnik, pokrivač 260 x 175 cm
  Peštemalj Riba turski ručnik, pokrivač 260 x 175 cm
  Cijena 372,79 kn Standardna cijena 465,98 kn
 3. Peštemalj Riba, Peshtemal towel, deka 95 x 175 cm
  Peštemalj Riba, Peshtemal towel, deka 95 x 175 cm
  Cijena 244,54 kn Standardna cijena 271,66 kn
 4. Peštemalka Diamond, Peshtemal towel, brisača, odeja
  Peštemalj Diamond turski ručnik, deka
  Cijena 125,61 kn Standardna cijena 139,52 kn
© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana