Gumbies Duckbill japanke za vodu

Proizvođač: Gumbies

SKU: 1G400
Gumbies Duckbill japanke napravljene su za avanture u vodi i na kopnu. Duckbill, kljunaš, vrlo je poseban i prilagođen za kretanje i u vodi i na kopnu i izvrstan je u oba okruženja! Reciklirani gumeni potplat nudi izvrsno prianjanje, gornji sloj EVA ne upija vodu i brzo se suši, remen između nožnih prsti je mekan i udoban. Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

Standardna cijena: 184,63 kn

Posebna cijena: 129,24 kn

Popust: 30%

* Obavezno popuniti

  • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
  • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
  • 98% proizvoda na skladištu
  • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Gumbies Duckbill japanke napravljene su za avanture u vodi i na kopnu. Duckbill, kljunaš, vrlo je poseban i prilagođen za kretanje i u vodi i na kopnu i izvrstan je u oba okruženja! Reciklirani gumeni potplat nudi izvrsno prianjanje, gornji sloj EVA ne upija vodu i brzo se suši, remen između nožnih prsti je mekan i udoban.

Gumbies Duckbill japanke:

  • gornji sloj: EVA materijal – brzo se suši i ne upija vodu, nozi osigurava udobnost i neklizajući kontakt
  • remen između nožnih prstiju izrađen je od recikliranih boca (udoban, ne reže i savršeno se prilagođava obliku stopala)
  • potplat: reciklirana guma - super prianjanje na svim vrstama podloge (klasične Gumbies japanke imaju potplat od mješavine gume i jute. Duckbill japankama su oduzeli jutu, da se japanke mogu stvarno brzo sušiti)

Za super zabavu na plaži, uz rijeku, za istraživanje kanjona… Omiljene kod kajakaša, surfera… I pogledajte malo oko sebe - na moru, putovanjima, odmoru - koliko Gumbies japanka ćete primijetiti? Dakle, ovo je hit!

Dva njihova simpatična i tako istinita slogana:

Neka vaše putovanje započne sada! " Let your jurney begin!"

Život je prekratak da bi si ga komplicirali. Pojednostavite ga. Zajašite val, popnite se na planinu, nosite Gumbies! “Life is too short for complication. Keep it simple. Ride a wave, climb a mountain, wear Gumbies.”