ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Male, ogrlice, narukvice

Kupujte po
Prikaži kao

18 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Joga nakit: narukvice, ogrlice, narukvice

Joga nakit narukvice (od poludragog kamenja ili drvenih perli) često predstavljaju amajliju koja nas štiti i podiže nam raspoloženje.

Što je mala? Kako koristimo malo?

Ogrlice Mala mogu biti izrađene od drvenih kuglica, sjemenki, poludragog ili dragog kamenja ili dragulja. Mala se sastoji od 108 kuglica. Broj 108 je sveti broj u mnogim kulturama, posebno u hinduističkoj tradiciji. Broj dolazi od množenja 12 "astroloških kuća" na 9 planeta. Svaka mala ima i Guru kuglicu ili resice koje nas podsjećaju na učitelje u našem životu.

Mala se tradicionalno drži između palca i srednjeg prsta i tako svaka kuglica prolazi kroz prst i palac. Pritom se mantra izgovara ili tiho ili naglas. Kažu da su najjače mantre one koje se tiho ponavljaju u mislima. To radimo dok ne dođemo do Guru kuglice ili resice, pa Malu okrenemo i postupak se nastavlja sve dok opet ne dođemo do Guru kuglice ili resice. Ponavljanje mantre na ovaj način izvrstan je način za smirivanje uma i zadržavanja misli u našem svakodnevnom životu (što god da ovo znači za svakoga od nas, bez obzira na kulturu ili religiju).

Moć Mala ogrlice ne može se poreći. Brzo možemo primijetiti njezine pozitivne učinke. Pokušajte i pronađite svoju Mala ogrlicu koja će ukloniti vaše brige. Svi znamo što je stres, nemir i strah - ali s prikladno Mala ogrlicom uvijek ćete imati malo smirenja sa sobom i to u prekrasnom obliku!

Za one koji više vole ukras za zapešće i manji komad simboličnog nakita, kao dodatak za meditaciju i svakodnevno nošenje, mogu koristiti i narukvice (od poludragog kamenja ili drvenih kuglica). Oni često predstavljaju amulet koji nas štiti i podiže nam raspoloženje.

Poludrago kamenje ili kristali svojim bojama, oblicima i neobičnošću privlače našu pažnju i očaraju nas prirodnom ljepotom. Zbog prekrasne kreacije koju stvara priroda, kristalima se od pamtivijeka pripisuje čudesna snaga. Svaki kristal trebao bi emitirati svoju vibraciju koja povoljno utječe na protok energije, poboljšava raspoloženje i dobrobit.

Moć male ogrlice ne može se poreći. Brzo možemo vidjeti njegove pozitivne učinke. Isprobajte je i pronađite svoju Mala ogrlicu koja će vas riješiti briga.
© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana