Mala Tulsi, jogijski nakit

Proizvođač: Lotuscrafts

SKU: L0018--------
Mala, jogijski nakit - ogrlica mala Tulsi sastoji se od 108 tradicionalnih indijskih molitvenih kuglica, izrađenih od visokokvalitetnog drveta tulsija. Tulsi se smatra jednom od najbogatijih biljaka u Indiji. Kod nas tulsi nazivamo i divljim ili svetim bosiljkom. Tulsi male mogu biti u različitim bojama. Donose nam puno dobrog, najpoznatija je ljekovita moć biljaka tulsi. Tko je u bliskom kontaktu s tulsi perlicama, pomaže mu da ostane opušten i strpljiv, te pomaže kod stresa i pomlađuje. Ujedno pomaže da se čovjek više fokusira na svoj rad. Širi miris božanstva. Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

184,63 kn
 • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
 • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
 • 98% proizvoda na skladištu
 • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Mala, jogijski nakit - ogrlica mala Tulsi sastoji se od 108 tradicionalnih indijskih molitvenih kuglica, izrađenih od visokokvalitetnog drveta tulsija. Tulsi se smatra jednom od najbogatijih biljaka u Indiji. Kod nas tulsi nazivamo i divljim ili svetim bosiljkom. Tulsi male mogu biti u različitim bojama. Donose nam puno dobrog, najpoznatija je ljekovita moć biljaka tulsi. Tko je u bliskom kontaktu s tulsi perlicama, pomaže mu da ostane opušten i strpljiv, te pomaže kod stresa i pomlađuje. Ujedno pomaže da se čovjek više fokusira na svoj rad. Širi miris božanstva.

Mali Tulsi, jogijski nakit:

 • mala ogrlica sastoji se od 108 perli drveta biljke tulsi
 • kuglice su svezane zajedno, pletene na tradicionalan način
 • koristi se u meditaciji
 • može biti 'samo' komad prekrasnog prirodnog nakita koji se nosi oko zgloba ili vrata
 • pomaže ostati opušten i strpljiv, pomaže kod stresa i pomlađuje
 • pomaže da se čovjek više fokusira na svoj posao
 • dužina: 80 cm
 • proizvedeno u gradu Haridvar u Indiji

 

WE INSPIRE TO PRACTISE!

Što je mala? Kako koristimo malu?

Ogrlice mala mogu biti izrađene od drvenih kuglica, sjemenki, poludragog ili dragog kamenja ili dragulja. Mala se sastoji od 108 kuglica. Broj 108 je sveti u mnogim kulturama, posebno u hinduističkoj tradiciji. Broj dolazi od množenja 12 "astroloških kuća" na 9 planeta. Svaka mala ima i Guru kuglicu ili rese koji podsjećaju na učitelje u našem životu.

Tradicionalno malu držimo između palca i srednjeg prsta, tako da svaka kuglica prolazi kroz prst i palac. Mantru izgovaramo ili tiho ili naglas. Najsnažnije mantre trebale bi biti one koje tiho ponavljamo u mislima. To radimo dok ne dođemo do Guru kuglice ili rese, male okrenemo i postupak nastavljamo, sve dok opet ne dođemo do Guru kuglice ili rese. Ponavljanje mantre na ovaj način izvrstan je način za smirivanje uma i zadržavanje misli u našem svakodnevnom životu (što god to značilo za svakog od nas, bez obzira na kulturu ili vjeru).

Moć male ogrlice ne može se poreći. Brzo možemo vidjeti njezine pozitivne učinke. Isprobajte i pronađite svoju Mala ogrlicu koja će vam riješiti brige. Svi znamo stres, nemir i strah - ali s pravom mala ogrlicom, uvijek možete imati malo mira sa sobom, i to u prekrasnom obliku!