ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

JogaLine objave u medijima

 

JogaLine u medijima

TV oglasi, časopisi...

 
 

Časopis Sokol, članak: 4 koraka za svjesnu meditaciju

Sve više ljudi shvaća važnost meditacije. Meditacija ima mnoge pozitivne učinke. Potiče budnost, smirenost i poboljšava koncentraciju. No, mnogima nije lako ući u meditaciju kako bi to postala redovita rutina. Možda ste jednom, dvaput pokušali meditirati ili već dugo planirate meditirati. Jeste li se ikada zapitali: "Kako da počnem ili kako da pravilno meditiram?" Saznajte u članku koji smo objavili u časopisu SOKOL.

Meditacija

Kako postići unutarnju ravnotežu jednostavnim i laganim koracima

 

 
 

Joco šalica u časopisu Liza

Naša voljena Joco šalica spomenuta je u časopisu Liza. Zašto? Jer priča o ovoj maloj Joco šalici je tako velika. Počastite sebe i okoliš najboljim.

Joco pot u časopisu Liza  

Kupite časopis i Joco šalica :) Hvala Liza!
 

 
 

prAna u Sensi

Krajem lipnja 2018. su na Portal Sensa.si objavili sjajan članak o prAni. O prAninom održivom razvoju. O organskom pamuku, konoplji, kako brinu o okolišu i ljudima uključenim u proces proizvodnje artikala. Neposredno prije online verzije, pojavio se kratak, ali iscrpan članak u tiskanom izdanju Sensa. Zapravo, ništa neuobičajeno i ništa neobično, sve je sasvim normalno i svi bi se trebali ponašati tako odgovorno. Ali praksa, želja za brzom i velikom zaradom, sasvim je drugačija.

Neka nam prAna bude primjer!

Hvala Sensa i Ana Vehovar na sjajnom članku.

 

 

Kako započeti vježbanje joge i koja mi je oprema za jogu potrebna?

Suvremeni životni ritam donosi sve više izazova u postizanju osobnog zadovoljstva, dobrobiti i zdravlja. Stoga je važno pronaći nešto što nam pomaže održati svakodnevnu ravnotežu.

Pročitajte što smo podijelili na Jogopediji - regionalnom portalu o jogi, o time zašto odabrati ovu drevnu praksu i koja će vam oprema za jogu biti potrebna. 

Medijski kutak JogaLine

Prostirka je vaš najvažniji partner tijekom vježbanja joge

Oprema za jogu koja se nalazi na tržištu je uistinu raznolika. Tako možete naći veliki broj raznih prostirki od različitih materijala, različitih dimenzija i, uz to, često je velik raspon cijena.

Međutim, svaka prostirka ima svoju svrhu pa izbor nije toliko kompliciran i težak kao što se možda čini. Ako ste se zaista spremne posvetiti vježbanju joge, kvalitetna prostirka je jedan proizvod u koji zaista vrijedi uložiti novac.

Odlučite koje su vam karakteristike važne koji tip/stil joge vježbate, na primjer, duljina, udobnost, debljina, čvrstoća, materijal, trajnost ili to koliko često ćete ju morati čistiti, i prema recenzijama proizvoda odlučite koju ćete nabaviti.

Više o odjeći za jogu, održavanju joge prostirke i još pročitajte na Journal.hr 

Medijski kutak JogaLine

Joga kao način života

Čovjek je tragač za unutarnjim mirom, zadovoljstvom, radosti, zdravljem, apsolutnim. Svatko na svoj način traži ravnotežu između vanjskih i unutarnjih čimbenika koji utječu na naše zdravlje. Jedan od takvih načina je i praksa joge koja unatoč općenitom shvaćanju nje kao fizičke vježbe, postaje sve učinkovitiji način za potpuniji i ispunjeniji život.

Asane su sjajne za zagrijavanje i istezanje, čime smanjujemo šanse za ozljede. Jednostavne su za izvedbu i aktiviraju sve mišićne skupine i zglobove. Na fizičkoj razini pomažu nam ojačati mišiće i zglobove, poboljšati koordinaciju tijela, povećati fleksibilnost i stabilnost.

Na psihološkoj razini donose veću smirenost, zadovoljstvo, samopouzdanje, koncentraciju, što su samo neki od pozitivnih učinaka.

Pročitajte više što smo pripremili za ATMA portal

Medijski kutak JogaLine  

Jogaline u časopisu Lady

Prije nešto više od godinu i pol dana upoznali smo Natašu i Dinu Bešter iz Agencija Dino, TV produkcija. U ovo kratko vrijeme surađivali smo dosta puta i svaki put kad se sretnemo, makar i privatnije, osjećamo se kao da se poznajemo oduvijek.  

 natasaoindino 

Nataša i Dino vrlo su aktivan par na mnogim područjima. Možda su najpoznatiji po "psećoj" emisiji Štiri Tačke koju Nataša vodi od samog početka 1995. godine. Teško je nabrojati sve ostale emisije jer ih je bilo jako puno ( npr. ZA Zdravje, Pika na i ...). S njima je i njihova prekrasna kći Ana Bešter Bertoncelj. Tako sve troje zajedno stvara "zdrav" sadržaj na našim televizijama.

U zadnje vrijeme se dosta pojavljuju i u tiskanim medijima. Upravo sada (prvi tjedan studenog 2017.) na kioscima je časopis Lady, gdje je par riječi o njihovoj emisiji Štiri tačke.

Ovaj članak je iz razloga, bolje rečeno kao zahvala, jer su Nataša i Dino tako dobri promotori brendova koje zastupamo. (Na primjer, u magazinu Lady ih možemo vidjeti u pravom klasiku, legendarnim Lafuma 3u1 Gore-Tex jaknama.  

 

 
 

Jogaline reklama u emisiji Klepet ob Kavi

U svibnju 2016. ova simpatična reklama za našu trgovinu prikazana je na TV3 Medias u emisiji Klepet ob kavi s Jasminom Kandorfer:

Hvala Jasmina. Samo počnite gledati emisiju Klepet ob kavi - saznat ćete zanimljive teme i puno novih stvari koje će vam uljepšati život.

 

 
 

Jogaline TV reklama

Krajem 2016. dobili smo drugi oglas na TV-u. Ponovno smo stupili u kontakt s TV3 Medias, gdje se oglas također prikazuje na nekim lokalnim TV programima.

 

Naši održivi
brendovi


Zašto JogaLine?

Ocijenjeno 4.9 od 5 na podlogi 448 ocjena na

Pod imenom JogaLine krije se mnogo više od same joga. JogaLine - prva joga trgovina.

Osiguravamo opremu za sve ugodne aktivnosti. Ponuda opreme za jogu,
joga prostirke, pomagala za jogu (blokovi, bolsteri),
pomagala za meditaciju, odjeća za jogu i sportske vježbe...

Tu smo za vas. S kvalitetnim i održivim proizvodima.
Imate li pitanje?

Kontaktirajte nas!

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana