Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Objave u medijima

Kako započeti vježbanje joge i koja mi je oprema za jogu potrebna?

Suvremeni životni ritam donosi sve više izazova u postizanju osobnog zadovoljstva, dobrobiti i zdravlja. Stoga je važno pronaći nešto što nam pomaže održati svakodnevnu ravnotežu.

Pročitajte što smo podijelili na Jogopediji - regionalnom portalu o jogi, o time zašto odabrati ovu drevnu praksu i koja će vam oprema za jogu biti potrebna. 

Medijski kutak JogaLine

Prostirka je vaš najvažniji partner tijekom vježbanja joge

Oprema za jogu koja se nalazi na tržištu je uistinu raznolika. Tako možete naći veliki broj raznih prostirki od različitih materijala, različitih dimenzija i, uz to, često je velik raspon cijena.

Međutim, svaka prostirka ima svoju svrhu pa izbor nije toliko kompliciran i težak kao što se možda čini. Ako ste se zaista spremne posvetiti vježbanju joge, kvalitetna prostirka je jedan proizvod u koji zaista vrijedi uložiti novac.

Odlučite koje su vam karakteristike važne koji tip/stil joge vježbate, na primjer, duljina, udobnost, debljina, čvrstoća, materijal, trajnost ili to koliko često ćete ju morati čistiti, i prema recenzijama proizvoda odlučite koju ćete nabaviti.

Više o odjeći za jogu, održavanju joge prostirke i još pročitajte na Journal.hr 

Medijski kutak JogaLine

Joga kao način života

Čovjek je tragač za unutarnjim mirom, zadovoljstvom, radosti, zdravljem, apsolutnim. Svatko na svoj način traži ravnotežu između vanjskih i unutarnjih čimbenika koji utječu na naše zdravlje. Jedan od takvih načina je i praksa joge koja unatoč općenitom shvaćanju nje kao fizičke vježbe, postaje sve učinkovitiji način za potpuniji i ispunjeniji život.

Asane su sjajne za zagrijavanje i istezanje, čime smanjujemo šanse za ozljede. Jednostavne su za izvedbu i aktiviraju sve mišićne skupine i zglobove. Na fizičkoj razini pomažu nam ojačati mišiće i zglobove, poboljšati koordinaciju tijela, povećati fleksibilnost i stabilnost.

Na psihološkoj razini donose veću smirenost, zadovoljstvo, samopouzdanje, koncentraciju, što su samo neki od pozitivnih učinaka.

Pročitajte više što smo pripremili za ATMA portal

Medijski kutak JogaLine

Pročitaj više

Pomagala za meditaciju

Udah i izdah. Ustvari si svoj zen kotiček. Kvalitetni i ekološki dodaci.

Pomagala za meditaciju

Pročitaj više

Mini vodič za stilove joge

Koji stil joge je zame? Pomozi si s mini vodičem kroz stilove joge.

Mini vodič za stilove joge

Pročitaj više

Kako odabrati joga prostirku?

Koja je prava?

Kako odabrati joga prostirku?

Pročitaj više

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana