Odaberi najbolju prostirku za jogu. Pretplati se na naše e-novosti i primi dodatnih 5% popusta.

Objave u medijima

Kako započeti vježbanje joge i koja mi je oprema za jogu potrebna?

Suvremeni životni ritam donosi sve više izazova u postizanju osobnog zadovoljstva, dobrobiti i zdravlja. Stoga je važno pronaći nešto što nam pomaže održati svakodnevnu ravnotežu.

Pročitajte što smo podijelili na Jogopediji - regionalnom portalu o jogi, o time zašto odabrati ovu drevnu praksu i koja će vam oprema za jogu biti potrebna. 

Prostirka je vaš najvažniji partner tijekom vježbanja joge

Oprema za jogu koja se nalazi na tržištu je uistinu raznolika. Tako možete naći veliki broj raznih prostirki od različitih materijala, različitih dimenzija i, uz to, često je velik raspon cijena.

Međutim, svaka prostirka ima svoju svrhu pa izbor nije toliko kompliciran i težak kao što se možda čini. Ako ste se zaista spremne posvetiti vježbanju joge, kvalitetna prostirka je jedan proizvod u koji zaista vrijedi uložiti novac.

Odlučite koje su vam karakteristike važne koji tip/stil joge vježbate, na primjer, duljina, udobnost, debljina, čvrstoća, materijal, trajnost ili to koliko često ćete ju morati čistiti, i prema recenzijama proizvoda odlučite koju ćete nabaviti.

Više o odjeći za jogu, održavanju joge prostirke i još pročitajte na Journal.hr 


Pročitaj više

Pomagala za meditaciju

Udah i izdah. Ustvari si svoj zen kotiček. Kvalitetni i ekološki dodaci.

Pomagala za meditaciju

Pročitaj više

Mini vodič za stilove joge

Koji stil joge je zame? Pomozi si s mini vodičem kroz stilove joge.

Mini vodič za stilove joge

Pročitaj više

Kako odabrati joga prostirku?

Koja je prava?

Kako odabrati joga prostirku?

Pročitaj više

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2021 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana