Sniženo

Viseća mreža TRUNKTECH Dvostruka (za dvije osobe)

Proizvođač: Grand Trunk

SKU: G0001
Viseće mreže Grand Trunk TRUNKTECH namijenjene su pravim istraživačima i hedonistima. Njihova tehnologija nudi nam najmekše i najudobnije viseće mreže! Površina je na dodir mekana kao i kućna posteljina i može se koristiti kao pokrivač. Prozračna, tako da se u njoj ne znojimo, čak i ako cijeli dan uživamo u njoj na vrućini. Izuzetno lagana, svega 440 g. Izuzetno mali volumen presavijene viseće mreže. Oblik viseće mreže pruža nam ogromno područje za uživanje - dvije odrasle osobe imaju više nego dovoljno prostora! Tkanina je vodootporna i viseću mrežu možete koristiti i kao krov, ako vas u prirodi primi kiša.  Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

Standardna cijena: 517,63 kn

Posebna cijena: 362,30 kn

Popust: 30%

* Obavezno popuniti

 • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
 • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
 • 98% proizvoda na skladištu
 • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Viseće mreže Grand Trunk TRUNKTECH namijenjene su pravim istraživačima i hedonistima. Njihova tehnologija nudi nam najmekše i najudobnije viseće mreže! Površina je na dodir mekana kao i kućna posteljina i može se koristiti kao pokrivač. Prozračna, tako da se u njoj ne znojimo, čak i ako cijeli dan uživamo u njoj na vrućini. Izuzetno lagana, svega 440 g. Izuzetno mali volumen presavijene viseće mreže. Oblik viseće mreže pruža nam ogromno područje za uživanje - dvije odrasle osobe imaju više nego dovoljno prostora! Tkanina je vodootporna i viseću mrežu možete koristiti i kao krov, ako vas u prirodi primi kiša. 

Viseća mreža TRUNKTECH ™ Dvostruka Grand Trunk:

 • najbolja viseća mreža za putnike, istraživače, planinare... ili samo za užitke na kućnoj terasi i vrtu
 • zbog izuzetno male težine i malog volumena, idealna je za putnike, planinare, bicikliste, motocikliste,…
 • viseća mreža je na kraju "skupljena" na gurtni (nema grupe uzica na kraju), pa nudi vrlo veliku površinu za ležanje i još veću udobnost
 • dovoljno prostora za potpunu udobnost dvoje odraslih
 • izuzetno mekana i udobna tkanina, poput kućne posteljine
 • izuzetno prozračna, čak i ako cijeli dan uživate na vrućini, nećete se znojiti
 • u njoj možete ležati dijagonalno ili po dužini - što vam je udobnije
 • vodootporna tkanina - u slučaju kiše u prirodi možete je koristiti za izradu krova u hitnim slučajevima
 • brzosušeći materijal
 • gurtne na kraju viseće mreže imaju niti koje reflektiraju svjetlost
 • uključena dva karabinera
 • torbica za pohranu
 • doživotna garancija
 • izuzetno mali volumen presavijene viseće mreže (duljina 16 cm / promjer 10 cm)
 • dimenzija otvorene viseće mreže: 335 cm x 200 cm
 • materijal: TRUNKTECH ™ (40D dijamant Ripstop najlon)
 • velika nosivost: 230 kg
 • težina: 440 g

Remeni za pričvršćivanje viseće mreže:

Špage i zaštita za drvo Grand Trunk za pričvršćivanje viseće mreže

Remeni Trunk za brzo i jednostavno pričvršćivanje viseće mreže

Čišćenje i održavanje visećih mreža

Viseća mreža se može oprati ručno. Uvijek u hladnu ili mlaku vodom dodajte malo blagog deterdženta. Ručno operite mrlje (ne koristite četku). Iscijedite. Viseću vreću ponovo namočite u čistu vodu, isperite deterdžentom i objesite je na špagu za odjeću te posušite. Viseću mrežu Grand Trunk možete također prati u perilici za pranje rublja. Koristite program za osjetljivo rublje. Nemojte koristiti centrifugu. Koristite blago sredstvo za pranje. Ne koristite omekšivač, izbjeljivač ili druga agresivna sredstva. Viseću mrežu perite odvojeno od ostale odjeće. Prije pranja izvadite karabiner. Posušite na štriku za odjeću. Viseća mreža će se osušiti za manje od 30 minuta. Ne koristite sušilicu.

Sada ponovno izađite van i zaprljajte svoju viseću mrežu ;)!

Upozorenja:

Korištenje viseće mreže može predstavljati opasnost od pada. Budite oprezni pri postavljanju viseće mreže. Preporučujemo da je ne postavljate vrlo visoko, do 45 cm od poda, ali istovremeno toliko visoko da pod vašom težinom viseća mreža neće dotaknuti tlo (to će spriječiti oštećenje vaše kralježnice i oštećenje viseće mreže). Prije uporabe uvijek provjerite da li vam viseća mreža nije rastrgana, da nema rupa ili drugih oštećenja. Provjerite jesu li remeni za pričvršćenje u dobrom stanju i jesu li pravilno postavljeni. Preporučujemo da viseću mrežu ne izlažete suncu predugo. Izbjegavajte kontakt viseće mreže s oštrim predmetima (noževi, škare..), vrućim predmetima (roštilj, cigarete,...). Preporučujemo da ste u visećoj mreži bez cipela jer određena obuća može imati prilično oštar potplat, oštre zakovice... Očistite pod ispod viseće mreže kako ne bi bilo oštrih stijena, kamenja, trnja, oštrih grana... U svoju viseću mrežu sjednite, legnite polako i oprezno. Osigurajte da ćete imati obje ruke slobodne kako biste održali ravnotežu. Također i kada izlazite iz nje. Pazite na svoje kućne ljubimce - njihovi zubi i kandže mogu oštetiti tkaninu. Ne dopustite djeci da koriste viseće mreže bez nadzora starijih!

Doživotna garancija:

Grand Trunk oprema ne poznaje granice, ali s obzirom na to da neki od vas teško u to vjeruju, Grand Trunk vam nudi doživotnu garanciju! Grand Trunk će svaku grešku u proizvodnji na proizvodu besplatno nadomijestiti novim proizvodom, uz dokaz o kupnji (račun). Greška u proizvodnji postoji ako proizvod odstupa od planiranog dizajna. Neispravni materijali (zatvarači, kopče, tkanine itd.), (šavovi, konstrukcija itd.). Sve ovo pokriveno je doživotnom garancijom proizvoda Grand Trunk. Izraz "Lifetime warrenty" odnosno „doživotna garancija“ odnosi se na vijek trajanja proizvoda. Nažalost, to ne znači vaš životni vijek ili naš, već vijek trajanja sastavnih dijelova, tkanina i materijala. Dok Grand Trunk odabire najbolje dostupne materijale kako bi proizvode učinili što trajnijima, svi se materijali vremenom razgrađuju upotrebom i izlaganjem okolišu. Životni vijek proizvoda, međutim, ovisi o upotrebi i dobroj brizi proizvoda, a ne po tome koliko je proizvod star.

Možda će vas zanimati i slijedeći proizvod(i)