Odaberi najbolju prostirku za jogu. Pretplati se na naše e-novosti i primi dodatnih 5% popusta.

Cork joga prostirka od pluta

Nije na zalihi
SKU
1R034CORK----
ReYoga Cork yoga mat, joga prostirka izrađena od pluta i namijenjena najzahtjevnijim jogijima. Onima koji žele poboljšati svoju praksu joge, oni koji teže savršenstvu. Prirodna pluta je nježna, glatka i može klizati iz položaja u položaj, uz održavanje visokog trenja na glavnim točkama pritiska.
Cijena 629,29 kn Standardna cijena 699,17 kn

ReYoga Cork yoga mat, joga prostirka izrađena od pluta i namijenjena najzahtjevnijim jogijima. Onima koji žele poboljšati svoju praksu joge, oni koji teže savršenstvu. Prirodna pluta je nježna, glatka i može klizati iz položaja u položaj, uz održavanje visokog trenja na glavnim točkama pritiska.

Donji dio ReYoga Cork joga prostirke izrađen je od 100% prirodne gume, kaučuka, da je joga prostirka ljepljivija, stabilnija na podlogu i ujedno ublažava pritiske vježbača.

Cork joga prostirka od pluta

  • za zahtjevne jogije i dinamičnije stilove joge (Ashtanga, Vinyasa, Power yoga, Iyengar yoga)
  • odličan izbor za Hot yogu i Bikram yogu
  • kod jakog znojenja ili kod prakticiranja Hot i Bikram joge, prianjanje je još bolje (mokra, vlažna pluta pobrine za još bolje prianjanje, jer suha pluta ne osigurava prianjanje)
  • 100% prirodna pluta (gornji sloj)
  • 100% kaučuk, prirodna guma na donjoj strani (da se prostirka bolje priljepi na podlogu, i ublažava, apsorbira pritiske vježbača)
  • otvorena površina ćelije
  • prostirka je 100% biorazgradiva, moguće ju je u potpunosti reciklirati i 100% je Eco-friendly
  • dimenzije: 185 x 65 x 0,4 cm
  • težina: 2,40 kg

Savjet za one koji se gotovo ništa ne znojite

ReYoga Cork u takvim primjerima može ne nuditi optimalno prianjanje i može vam se učiniti pomalo skliskom. Nema problema, stvar možete riješiti brzo i jednostavno. Poprskajte prostirku vodom! U pojedinim joga studijima normalno je imati raspršivač s vodom za takve joga prostirke ili za joga prostirke presvučene mikrovlaknom.

ReYoga Cork joga prostirka od pluta je uistinu Eco Friendly, u potpuno novom svjetlu. Za dobivanje pluta hrastovo drvo se ne mora sjeći, već se sa stabla odsiječe samo površinski sloj kore. Ovaj sloj se obnavi za 15-20 godina. Poljoprivrednici koji se bave proizvodnjm pluta dobro brinu o stablima hrasta, njeguju ih i omogućuju im nesmetan rast, uostalom, to je njihov prihod i teže najkvalitetnijem plutu. Tako se brinu o čitavim površinama obraslim hrastovima, takve otvorene šume sprječavaju dezertificiranje tla (širenje pustinjskih ili zapuštenih područja u sušnim krajevima) i omogućavaju rast šiblja (trava i grmlja), gdje mnoge životinje nalaze sklonište.

Pluta ne izaziva alergije, prirodni je antibakterijski "proizvod". Sadrži tvar suberin (voštana tvar), što ga čini otpornim na vatru i vodu. Pluta je super prirodni izolator.

Održavanje joga prostirke od pluta

Pluta je vrlo izdržljiv materijal. Stoga će vaša ReYoga Feel Cork joga prostirka trajati jako dugo uz minimalnu njegu i održavanje.

Važno je da je uvijek savijete s vanjske strane prema van (tako da pluta bude na vanjskoj strani) – na taj način sprječavate lomljenje pluta i savijanje joga prostirke.

Prostirke ne izlažite izravnoj sunčevoj svjetlosti, ne ostavljajte je na vrućem i suhom mjestu, ne ostavljajte je u autu na suncu (ovo vrijedi za sve joga prostirke). Nakon vježbanja joge, kada je prostirka za jogu mokra i vlažna od znoja ili vode, obavezno je posušite prije nego što je savijete. Prostirku raširite na pod ili je objesite da se potpuno osuši, pa je tek onda zarolajte.

Čišćenje

Pluta je prirodni materijal i ima antibakterijska i antimikrobna svojstva. U slučaju vrlo česte uporabe preporučuje se redovito čišćenje (jednom tjedno). Očistite prostirku hladnom vodom i blagim, neagresivnim deterdžentom. Još bolje, ako koristite sredstvo za čišćenje ReClean. Zatim je morate dobro posušiti.

Pluta može na pojedinim dijelovima potamniti, odnosno prostirka dobi tamnije mrlje. Sasvim je moguće da se takve tamne mrlje neće moći ukloniti. To je potpuno prirodno, jer naša koža znojenjem ispušta na površinu razne tvari koje mogu zamrljati prirodni materijal. Obojenost prostirke mogu uzrokovati i kreme, ulja, losioni koji se koriste na koži. A funkcija prostirke ostaje nepromijenjena!

Ako je naša plutasta joga prostirka jako prljava, možemo je nakratko namočiti u hladnoj vodi, u koju smo dodali nježni, neagresivni deterdžent i lagano protrljati nježnom spužvom ili krpom. Zatim dobro operite sapun i dobro osušimo.

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana