Foundation ženska haljina od prirodnog materijala

Proizvođač: prAna

SKU: P6259
prAna Foundation ženska haljina izrađena je od Lenzing Modal ® materijala s dodatkom elastina i malo se razlikuje od dosad poznatih nam prAna haljina.
Ovu liniju poznajemo već mnogo sezona i nema ništa bolje od prirodnog materijala na koži u vrućim ljetnim danima. U isto vrijeme je kroj prAna Foundation haljine jednostavan, ali atraktivan, tako da možete imati haljinu i za posao i za izlet na plažu.
Nakon što ćete jednom obući prAna tekstil iz Lenzing Modal ®, postat ćete ovisne.
Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

Standardna cijena: 591,26 kn

Posebna cijena: 354,76 kn

Popust: 40%

* Obavezno popuniti

  • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
  • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
  • 98% proizvoda na skladištu
  • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

prAna Foundation ženska haljina izrađena je od Lenzing Modal ® materijala s dodatkom elastina i malo se razlikuje od dosad poznatih nam prAna haljina. Ovu liniju poznajemo već mnogo sezona i nema ništa bolje od prirodnog materijala na koži u vrućim ljetnim danima. U isto vrijeme je kroj prAna Foundation haljine jednostavan, ali atraktivan, tako da možete imati haljinu i za posao i za izlet na plažu. Nakon što ćete jednom obući prAna tekstil iz Lenzing Modal ®, postat ćete ovisne.

Više informacija o ženskoj haljini od modala, prAna Foundation:

  • ženska haljina za svakodnevno nošenje
  • vrlo ženstvenog izgleda
  • savršena elegancija
  • prirodno meka tkanina i ugodan materijal
  • na bočnom dijelu, materijal je "nabran" i tako elegantno sakrije koji kilogram više
  • materijal: Lenzing Modal ®, 5% elastin

Lenzing Modal ® je materijal proizveden u Austriji. Taj materijal je u osnovi bukovo drvo (celuloza). To drvo se ne uzgaja. Bukve su nešto posebno jer same s "podmlađivanjem" brinu da se šuma obnavlja i tako nije potrebna umjetna sadnja. Bukve su potpuno prirodan i održiv izvor sirovina. Proizvodnja ovog materijala u Lenzingu u Austriji jednako je posebna kao i sam materijal. Njihovi su okolišni standardi izuzetno visoki. Već nam uvelike govori to da se 95% njihovog materijala proizvodi u samom Lenzingu, koji je poznat po turizmu, te kako bi to bilo moguće u Austriji, ako ne tako da u potpunosti udovolji standardima zaštite okoliša.

Održivi razvoj – Sustainability - prAnin cilj je pažljiv odabir cijelog procesa do konačnog proizvoda. Kombinacija upotrebe materijala i sudjelovanja s poduzećima koja se pridržavaju strogih smjernica kako bi se osigurala sigurnost svih koji su uključeni u proces i učinkovitost - dovode do lijepih i funkcionalnih proizvoda koje svi volimo i u kojima se dobro osjećamo.