Penjački vodič – Kraški rob

Proizvođač: Narava

SKU: ZZ400--------D
Penjački vodič Penjanje po kraškem robu autora Jurija Ravnika vrlo je živopisan i zanimljiv vodič za penjanje, kao i zabavno „književno“ štivo. Predstavljena su 23 penjališta, 1620 penjačkih smjerova (također i dugih smjerova).
Foto skice penjališta, sektora jasno pokazuju tijek smjerova, kao i jasnu "sliku" vrsta stijene. Vodič je prepun ostalih uputstava za određeno penjalište – opremljenost smjera, vrsta smjera, prilaz, primjerenost za obitelji... Opisane su i neke lokalne znamenitosti, povijest penjanja, nađe se i koja anegdota... Zanimljivo i poučno štivo!
Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

162,06 kn
  • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
  • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
  • 98% proizvoda na skladištu
  • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Penjački vodič Penjanje po kraškem robu autora Jurija Ravnika vrlo je živopisan i zanimljiv vodič za penjanje, kao i zabavno „književno“ štivo. Predstavljena su 23 penjališta, 1620 penjačkih smjerova (također i dugih smjerova). Foto skice penjališta, sektora jasno pokazuju tijek smjerova, kao i jasnu "sliku" vrsta stijene. Vodič je prepun ostalih uputstava za određeno penjalište – opremljenost smjera, vrsta smjera, prilaz, primjerenost za obitelji... Opisane su i neke lokalne znamenitosti, povijest penjanja, nađe se i koja anegdota... Zanimljivo i poučno štivo!

Vodič za penjanje osmišljen je zajedno s vrhunskim penjačima, penjačkim legendama, mještanima, zaštitnicima prirode... Napisan je na slovenskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku!


Penjališta:
OSP – Mišja peč, Banje & Babna, Luknja, Velika stena, Črni Kal, Risnik
TRIESTE – Napoleonica, Costiera, Sistiana, Grotta Katerina, Santa Croce, Doberdo
BUZET – Istarske toplice, Kamena vrata, Buzetski kanjon, Pandora, Raspadalica, HC, Čiritež, Nugla, Hum, Krkuž, Kompanj

Meki uvez, 15 x 21 cm, 222 stranice.