Veganska krema Climb On Lite 37g

Proizvođač: Climb on

SKU: ZY024--------
Climb On Lite veganska je verzija legendarne Climb On kreme. Krema Climb On Lite 37g namijenjena je svim vrstama ogrebotina, mrlja, uboda, posjekotina, osipa... Odlična je za aktivnu njegu i prvu pomoć kod ispucale i suhe kože. Krema se brzo upija u kožu i ne ostavlja masne tragove.

Ovu kremu koriste vrhunski penjači i drugi sportaši, kod kojih su ozljede kože prilično česte. Čak i radnici iz raznih fizički zahtjevnih zanimanja (šumari, građevinari, vrtlari...) posežu za njom. Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

110,26 kn
 • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
 • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
 • 98% proizvoda na skladištu
 • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Climb On Lite veganska je verzija legendarne Climb On kreme. Krema Climb On Lite 37g namijenjena je svim vrstama ogrebotina, mrlja, uboda, posjekotina, osipa... Odlična je za aktivnu njegu i prvu pomoć kod ispucale i suhe kože. Krema se brzo upija u kožu i ne ostavlja masne tragove.

Ovu kremu koriste vrhunski penjači i drugi sportaši, kod kojih su ozljede kože prilično česte. Čak i radnici iz raznih fizički zahtjevnih zanimanja (šumari, građevinari, vrtlari...) posežu za njom.

Veganska krema Climb On Lite 37g:

 • za aktivnu njegu i prvu pomoć oštećene, ranjene kože (ogrebotine, posjekotine, ubodi insekata, osipi, ispucala koža...)
 • za vrhunske penjače
 • za sve sportaše i "ne-sportaše" čija je koža na udaru
 • krema se brzo upija u kožu i ne ostavlja masne tragove
 • veganska krema - bez pčelinjeg voska
 • ugodnog, prirodnog mirisa
 • lončić (37g)
 • slogan ili istina: "You'll scream if you run out of Crème!"

Upotreba:

Nanesite mast na zahvaćena područja kože. Možete i postrugnuti noktom malo kreme i nanijeti je direktno na oštećeno područje. Koža će na taj način dobiti sve hranjive sastojke koji će djelovati i iznutra, a istovremeno će rana biti zaštićena izvana.

Sastojci:

* Ulje sjemenki marelice (Prunus Armeniaca), ulje Vitis vinifera (sjemenke grožđa), * Butyrospermum parkii (shea maslac), * ulje Rosa mosqueta (ružino ulje), ulje Citrus limonium (limunovo ulje), Lavendula angustifolia (ulje cvijeta lavande), Cananga odorata (ulje cvijeta ylang-ylang), ulje Pelargonium graveolens (geranijevo ulje) + NON GMO tocopherol (vitamin E). * organski sastojci, zaštićeni izbor eteričnih ulja s antibakterijskim, antiseptičkim, regenerativnim i terapeutskim učinkom.

CLIMB ON!

Nemojte se zavarati imenom Climb on! - proizvodi su namijenjeni svima, koji imamo kožu - uključujući i životinje (npr. njega šapa). S proizvodima Climb On! njegujemo, ubrzavamo oporavak, vlažimo, hranimo i umirujemo probleme s kožom. Climb on! kreme i masti su u cijelosti 100% prirodne, čiste i biorazgradive!

Napravljeno u obiteljskoj tvrtki Climb On Products u Teksasu, SAD. Proizvodi su registrirani u EU.

To je 100% prirodna i bogata zaštita te hrana za kožu, s antibakterijskim, antiseptičkim i regenerativnim djelovanjem. Kreme i masti korisni su za dnevnu njegu i aktivnu zaštitu kože. Služe kao sredstvo za brzo i učinkovito uklanjanje ogrebotina, posjekotina, žuljeva, uboda insekata, opeklina, osipa... za istrošenu, ispucalu, suhu kožu.

Namijenjene su svima koji se kreću u ekstremnim okruženjima i u svojim aktivnostima često oštećuju kožu ili imaju kronične probleme s njom. Climb on kreme i masti širom svijeta koriste penjači, alpinisti, gimnastičari, surferi, biciklisti, kajakaši, skijaši, planinari, trkači... kao i šumari, vrtlari, građevinski radnici i radnici na visini, perači suđa, domaćice... Ukratko, svi koji volimo svoju kožu i želimo se o njoj brinuti na najbolji mogući način, a da ne naštetimo sebi i našem planetu!