ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Hlače - prAna

Prikaži kao

8 proizvoda

Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
36
 • 36
 • Sve
po stranici

Muške kratke i duge hlače

Izdržljive i elastične hlače bit će potrebne za penjanje i podvige u zidu, kada je put do pravog zahvata izazov. Bit će prikladni i za druge avanture u prirodi. U hladnijim danima grijat će vas baršunaste hlače koje su mekane i rastezljive zahvaljujući dodanom elastinu.

Ako ste praktikant joge, vjerujemo vam da odjeća za jogu nije samo za žene. Znamo da prava oprema olakšava vježbanje, stoga ovdje možete pronaći super skrojene duge joga hlače od prirodnih materijala - konoplje< /a> ili pamuka . Za vruće joge ili ljetne dane dostupne su kratke hlače.

Otkrijte našu kolekciju muških dugih i kratkih hlača od udobnih i kvalitetnih materijala.

Želimo da se osjećate ugodno u svojoj odjeći. Da te dobro služe. Želimo da podržite okoliš, da zajedno s nama mijenjate svijet na bolje. Budući da vjerujemo u kvalitetu, u zelenu proizvodnju, zalažemo se za poštenu plaću za sve uključene - od proizvođača materijala do radnika u proizvodnji, jer brinemo o zdravlju svih i čistom okolišu .


prAna moderna i održiva odjeća

Njihova misija je promovirati zdrav, aktivan, slobodan život. Oni stvaraju svestranu, modernu i održivu odjeću i dodatke koje možete nositi za svaku prigodu, bilo koju avanturu, svaki dan. Dizajni su plod vlastitih iskustava – aktivnih jogija, penjača i svjetskih putnika koji svojim znanjem čine odjeću lijepom, ali izdržljivom.

Njihov stil je klasičan s modernim materijalima i s minimalnim utjecajem na okoliš. Njihova inspiracija i klijenti su sportaši svjetske klase – Chris Sharma (s njima od početka) i jogiji poput npr. Shiva Rea. Društveno su odgovorni i održivi proizvođači (nositelji certifikata Fair trade, recikliraju vunu, postupaju odgovorno s perjem…).

Priča prAne

prAna, stara sanskrtska riječ za disanje, život i vitalnost duha. prAna je moć, energija, temelj živog svijeta, životna energija koja ispunjava svemir. Sve što postoji impregnirano je prAnom.

Povijest prAna odjeće, koja dobro služi u penjanju i jogi, datira iz 1992. godine. Pokazalo se da odjeća dobro funkcionira i na drugim područjima. I tako je počelo; odjeća koja detaljno služi tijelu u sportskim aktivnostima, te prije i poslije.

Dodatna vrijednost prAna odjeće je briga za okoliš i ljude, izrađuje se sa strašću, s ljubavlju, sjajnog je dizajna...

Prva prAna odjeća napravljena je u garaži i poslana kupcima u otpadnim kutijama od voća iz lokalne trgovine. Za etikete su koristili stari novinski papir, dodali eterična ulja, a potom su s nožima za picu izrezali etikete. Prvi zaposlenik spavao je na podignutom krevetu, koji se tijekom dana pretvarao u radni stol. Toliko i još neopisivo više ljubavi, strasti, želje i nade je uloženo i još uvijek se ulaže u prAnu.

Zgodba prAne

prAna već dva i pol desetljeća ulaže svoju energiju, snagu, novac i srce u održivi razvoj.

Organski pamuk

Veliku važnost pridaju korištenju organskih materijala, čistim proizvodnim procesima, poštenom odnosu prema ljudima...

Činjenica da je 84% pamuka u njihovoj cijeloj liniji organski nije iznenađenje, ali je vrijedno oponašanja i divljenja.

Pogledajte video, a zatim nam pomozite povećati potražnju za održivijom odjećom. Podijelite video i proširite svijest o poštenoj i čistoj praksi proizvođača. Moguće je!

Što se od tada promijenilo?

Ne puno i u isto vrijeme jako puno! Brend prAna se razvijao i rastao, ali većina “prvih” zaposlenika je još uvijek prisutna. Surađuju i rade s istomišljenicima, održavaju i stvaraju pozitivne promjene koje služe istoj svrsi kao i u stara vremena, samo uz male suvremene korekcije. Potiču i podržavaju korištenje organskog pamuka, poštenu trgovinu, energiju vjetra i još mnogo toga...

prAna ambasadori, sportski penjač Chris Sharma i jogi Shiva Rea prisutni su u prAni još od samog početka, kao i mnogi drugi. Oni i naravno prAnini kupci pomažu u cijeloj priči. Zbog takvih strasti, osnivač Beaver Theodosakis i dalje odgovara na pisma klijenata.

Gledajući unatrag, naziv prAna je točan. Ako gledamo naprijed u budućnost, ispravno je jer oni teže promjenama, raduju se budućnosti.

To je priča o prAni! Nadamo se da vam se sviđaju proizvodi. Radujemo se svim vašim porukama, mišljenjima, kritikama i povratnim informacijama o tome kako vam pojedini proizvodi služe.

Kako nastaju proizvodi?

 

Dva puta godišnje u prAni pozovu svoje ambasadore da pregledaju kolekciju, da se posavjetuju što i kako, da prihvate prijedloge.... Super je vidjeti koliko blisko surađuju jedni s drugima i da prAnine kolekcije rade promišljeno i s potpunom predanošću korisniku...

Kad bi barem bilo više ovakvih brendova!

Misija održivosti prAne

Misija prAne također je potaknuti nas na zdrav, aktivan život. Za život bez naših ograničenja "free-spirited". Upravo ćete to pronaći u prAna odjeći. U njima ćete moći biti ono što jeste, osjećati se tako, raditi baš sve u njima, vaša odjeća može odražavati upravo vas.

“prAna is that something.”

prAna odjeća je napravljena za život uz brigu o okolišu i ljudima koji sudjeluju u proizvodnom procesu.

 sustainability-hero

Puno razmišljate o tome što pojedete i o svojoj prehrani. Odlučujete se što je dobro, zdravo, proizvedeno na prirodan način... Koliko puta se zapitate kakvu odjeću nosite? Što imate na svojoj koži, kako je napravljeno i od kojih materijala? Kad svatko za sebe napravi korak naprijed, mnogo toga će se promijeniti. Ovo može biti još jedan naš doprinos čišćem okolišu i boljem životu.

"Respect for the planet and its people."

S17_W_049-ZapposUpdate_SPRINGFLIP_Main._CB493909208_ 

Mnogo smo puta spomenuli čistu misao, život, svrhu, djelovanje prAne. prAna je proizvođač koji stvarno radi za nas, za okoliš, za sve ljude. Njihov održivi razvoj i proizvodnja nije samo na papiru. Ovo je prAna.

 1. Jeste li znali da su davne godine etikete na prvoj prAna odjeći bile izrađene od recikliranog papira? I da su prve pošiljke svoje odjeće poslali u kartonskim kutijama odbačenim u lokalnoj voćarnici.
 2. prAna je prvi od velikih proizvođača tekstila koji tržištu nudi proizvode s certifikatom Fair Trade. U 2016. godini broj Fair Trade artikala povećan je za 50%.
 3. U 2011. dodatno su smanjili upotrebu plastičnih vrećica. Potrošnja je smanjena za 9,5 milijuna, što je otprilike 30.000 plastičnih vrećica. 79% njihovih artikala nije pakirano u plastične vrećice.
 4. U godini čak 81% prAninih pamučnih artikala bilo je izrađeno od organskog pamuka.
 5. Kako bi dodatno doprinijeli smanjenju potrošnje vode te čistoći vode i zraka, prAna od 2012. godine surađuje s organizacijom Bluesign, pa stoga i njihovi proizvodi posjeduju ovaj certifikat. Bluesign je najviši standard koji osigurava ekološko ponašanje prema okolišu, a ujedno se zalaže za pravedna ljudska prava.
 6. Već 2016. godine 82% prAninih proizvoda bilo je održivo.
 7. prAna je članica Fair Labor Associationa, koja se zalaže za položaj radnika u proizvodnji i brine za njihove bolje uvjete.
 8. prAna podržava: Conservation Alliance, The Access Fund, OIA Foundation, SEVA i druge ekološke i humanitarne organizacije.

ONF-WSBOG-badge

 

Jeste li znali da svaki dan, stvarno svaki dan, zvoni gong usred radnog dana u prAni (Carlsbad, San Diego, California). Tada svatko odvoji nekoliko trenutaka za sebe na minutu-dvije (da se protegne, duboko udahne, prepusti se kratkoj meditaciji, introspekciji... čemu god). Lijepa praksa, zar ne!?

Više o Prana

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana