Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Joga prostirke - Manduka

Prikaži kao

19 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Joga prostirka ProLite Long 4.7 mm Manduka
  Ocjena:
  100%
  Cijena 105,12 € Standardna cijena 116,80 €
 2. Manduka welcOMe joga prostirka 5mm
  Ocjena:
  85%
  Cijena 55,29 € Standardna cijena 61,42 €
 3. Manduka Pro Lite joga prostirka 4.7mm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 95,90 € Standardna cijena 106,56 €
 4. Manduka Pro joga prostirka 6mm
  Ocjena:
  100%
  Cijena 123,57 € Standardna cijena 137,30 €
 5. Manduka Eko-Lite joga prostirka 4mm (180 cm)
  Ocjena:
  100%
  Cijena 82,99 € Standardna cijena 92,21 €
 6. eKO Lite 4mm Yoga Mat LONG (200 cm) Manduka
  Cijena 92,17 € Standardna cijena 102,41 €
 7. Manduka Pro Extra Long joga prostirka 6mm (215cm)
  Ocjena:
  100%
  Cijena 142,01 € Standardna cijena 157,79 €
 8. Eko 5 mm joga prostirka
  Ocjena:
  100%
  Cijena 94,02 € Standardna cijena 104,46 €
 9. eKo 5mm LONG joga prostirka od kaučuka
  Cijena 101,39 € Standardna cijena 112,65 €
 10. Okrugla joga prostirka Manduka eQua eKo round
  Cijena 93,24 € Standardna cijena 133,20 €
 11. Manduka GRP® Lite 4 mm joga prostirka 180cm
  Cijena 87,56 € Standardna cijena 97,28 €
 12. Joga prostirka GRP ADAPT 5mm (180cm)
  Cijena 92,17 € Standardna cijena 102,41 €
 13. Manduka GRP 6mm joga prostirka (180cm)
  Ocjena:
  100%
  Cijena 119,84 € Standardna cijena 133,15 €
Prikaži kao

19 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Joga komplet Yoga Design Lab #1
  Joga komplet Yoga Design Lab #1

  Cijena 70,89 € Standardna cijena 94,22 €

 2. Joga set Manduka #2
  Joga set Manduka #2

  Cijena 104,21 € Standardna cijena 131,04 €

Joga prostirke

Joga prostirke: Liforme, Manduka, prAna, Yoga design lab, ReYoga, Lotuscrafts – najkvalitetniji, ekološki osviješteni joga brendovi za vašu praksu joge.

Na raspolaganju su prostirke od kaučuka (gume), plute ili od sintetičkih, ali ekološki prihvatljivih materijala (bez PVC-a, lateksa…).

Odaberite svoju joga prostirku iz našeg širokog asortimana i počnite s vježbanjem joge. Za bilo koju vrstu joge - hatha, vinyasa, hot joga, iyengar, kundalini, ashtanga, terapeutska / restorativna joga... ili za pilates i ostale vježbe, pronaći ćete najbolju prostirku / podlogu za svoj trening.

Odaberite između različitih dimenzija joga prostirke. Udobna i mekana joga prostirka ili čvršća i stabilnija joga prostirka. Lakša ili teža.

Joga prostirka za putovanja

Jeste li puno na putu? Tada je joga prostirka za putovanja prava za vas - malog je volumena (presavija se poput ručnika), lagana i vrlo izdržljiva.

Ako ste u dilemi koja prostirka je prava za vas, pogledajte putokaz Kako odabrati joga prostirku.

Kako odabrati joga prostirku


Manduka, kvalitetna joga oprema za sve jogije

Manduka je tvrtka koju su osnovali učitelji joge za sve jogije. Kvaliteta i učinkovitost joga prostirki i dodataka ih svrstava u TOP ponuđače.

U proizvodnji koriste jednostavne, izdržljive, prirodne i obnovljive materijale - prirodnu gumu, bez toksičnih sastojaka, bojila i ftalata. Posebnu pažnju posvećuju detaljima i neprestano razvijaju još bolje, održive i ekološki prihvatljivije proizvode.

Manduka

Manduka joga prostirke i dodaci za jogu

Manduka je jedan od najvećih svjetskih proizvođača prostirki za jogu i pomagala za jogu. Sa sigurnošću možemo reći da su Manduka proizvodi vrhunske kvalitete i traženi su od velikih imena iz svijeta joge. I od svih ostalih također.

U Manduki vjeruju da je joga za svakoga! Bez obzira na kojoj ste razini, kada se odlučite vježbati i zašto se odlučite vježbati, Manduka je tu sa svojim proizvodima da vam pomogne u vašoj praksi!

Manduka je utemeljena na jednostavnoj ideji da bolja prostirka za jogu može promijeniti svijet. I da vas radost i strast za jogom mogu odvesti u pozitivniji svijet.

U Manduki razvijaju proizvode za nas. Da naša praksa bude nesmetana, da se možemo fokusirati samo na praksu, a da nam proizvodi u tome pomažu i da ne postoji ništa što bi nas ometalo.

Svi Manduka proizvodi izrađeni su s preciznošću i strašću. Mnogo godina istraživanja i razvoja stoje iza svakog komada. Sve je zajedno usmjereno na smanjenje otpada u okolišu. U Manduki shvaćaju da je nemoguće ne ostaviti barem mali ekološki trag.

Zato su nam dali 100% transparentnost svojih odluka i na svakom koraku shvaćaju da mogu napredovati. Što svojim postupcima dokazuju svake sezone.


Manduka PRO yoga mat

Najpoznatija linija Manduka prostirki za jogu je PRO linija. Prva PRO prostirka za jogu napravljena je s mišlju: da služi najzahtjevnijima - napravljena je posebno za učitelje joge! I godinama se smatrala br. 1 među prostirkama za jogu koje preporučuju učitelji diljem svijeta i napravljene su da traju cijeli život!

Danas imamo na raspolaganju nekoliko verzija Manduka PRO linije:

I također "ekstra" velike prostirke, poput 200 x 200 cm. Sve te prostirke za jogu dostupne su u različitim duljinama.

Linija PRO proizvedena je u Njemačkoj. Može se pohvaliti doživotnom garancijom i OEKO-TEX certifikatom (STANDARD 100 by OEKO-TEX (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI)).

Piling od soli joga prostirke iz Manduka Pro serije

Joga prostirke iz serije Manduka Pro možda neće pružiti prianjanje kakvo želite kada je prostirka nova. To je zato što je potrebno "probiti" gornji, zaštitni sloj. Ovaj se sloj probija redovitom vježbom - stoga što više koristite prostirku za jogu serije PRO, to je bolja!

Ili ubrzajte ovaj proces pilingom od soli.

Pogledajte videozapis u nastavku da biste saznali više. Samo na brzinu:

 • pospite morskom soli novu prostirku za jogu iz PRO serije
 • ostavite sol 24 sata
 • zatim obrišite sol mekom krpom i vodom

Doživotno jamstvo za Manduka PRO liniju

Što znači doživotno jamstvo za Manduka PRO liniju?

Manduka jamči da će joga prostirke PRO, PROlite i PRO Travel trajati cijeli životni vijek prostirke ako se pravilno koriste i održavaju. Životni vijek prostirke za jogu je oko 10 godina uz redovitu uporabu i pravilnu njegu. Ukoliko se prostirka za jogu iz PRO linije istroši zbog redovite uporabe u normalnim uvjetima, prostirka za jogu će biti zamijenjena u Manduki. Ovo se odnosi na najviše jednu zamjenu po kupnji.

Manduka ne pokriva garancije zbog kozmetičke istrošenosti ili oštećenja nastala nepravilnim rukovanjem ili njegom. Ne pokriva preinake nakon kupnje, promjene, nemar i korištenje u svrhe za koje prostirka nije dizajniran. Također imajte na umu da Mandukino jamstvo i doživotno jamstvo neće biti ispoštovano ako je proizvod kupljen od neovlaštenih prodavača. Za svaki jamstveni zahtjev potrebno je predočiti račun i proizvod očistiti.

Manduka garancija

Što jamstvo za Manduka PRO liniju NE pokriva?

 • Oštećenje površine uzrokovane uporabom kozmetičkih preparata.
 • Neujednačene uzorke boja, mrlje, promjene boje... koje ne utječu na funkciju prostirke za jogu.
 • Nabori uzrokovani nepravilnim rukovanjem, skladištenjem. (Preporuča se da imate prostirku za jogu ili ravno položenu na podu ili smotanu s gornjom stranom okrenutom prema van.)
 • Oštećenja koja bi nastala ako prostirku za jogu stavite u perilicu rublja.
 • Oštećenja uzrokovana korištenjem usisavača.
 • Oštećenja uslijed nestručnog čišćenja i uporabe deterdženata koji nisu namijenjeni njezi i čišćenju PRO linije. (Prostirku za jogu linije PRO očistite sredstvom za pranje Wash & Refresh ili vodom.)
 • Ne pokriva preinake nakon kupnje, promjene, nemar i korištenje u svrhe za koje prostirka nije dizajnirana.
 • Imajte na umu da Mandukino jamstvo i doživotno jamstvo neće biti ispoštovano ako je proizvod kupljen od neovlaštenih prodavača.
 • Oštećenja koja bi nastala ako bi se prostirka za jogu iz PRO linije koristila u svrhe za koje nije bila namijenjena (npr. fitness s utezima).
 • Miris koji bi se pojavio tijekom korištenja i ako se prostirka za jogu ne održava i ne čisti.

Značajke:

 • Prostirke iz serije Almost Perfect i Extra Large nisu dio linije proizvoda koja ima doživotno jamstvo.
 • Doživotno jamstvo ne vrijedi za "studijske" joga prostirke koje se koriste u joga studiju.

Zahtjev za jamstvo Manduka PRO linije

Za svaki jamstveni zahtjev potrebno je predočiti račun i proizvod očistiti. Proizvod možete donijeti u trgovinu u kojoj ste ga kupili. Ako proizvod pošaljete natrag prodavaču kod kojeg ste ga kupili ili izravno u Manduku, sami snosite troškove dostave.

Ukoliko reklamirate e-mailom potrebno je navesti, opisati što nije u redu s proizvodom te priložiti sliku računa i sliku proizvoda te foto detalj oštećenja proizvoda.


Manduka eKO yoga mat linija

Namaste, naturally.

eKo linija prostirki za jogu iz Manduke izrađena je od 100% prirodne gume, kaučuka. Izrađena je na održiv način od obnovljivih izvora. Ovo je najizdržljivija prostirka za jogu na tržištu izrađena od prirodnog kaučuka. Joga prostirke iz linije eKo pružaju prirodno prianjajuću gornju površinu. Za razliku od ostalih jogu prostirki na tržištu izrađenih od kaučuka je Mandukina eKo linija jedina koja ima zatvoreno-staničnu gornju površinu!

Na raspolaganju imamo više verzija:

Sve te prostirke za jogu također su dostupne u različitim duljinama.

Više o Manduka

 

Kako izabrati joga prostirku

Na tržištu je poplava raznih joga prostirki. Različiti materijali, različite dimenzije, rasponi cijena... Svaka ima svoju svrhu, zasigurno. Već vas sada boli glava kada razmišljate koja bi bila prava za vas? Stvar nije tako komplicirana i zamorna kako se čini. Na kraju, odabirete nešto lijepo, nešto korisno za vas. Joga prostirka, vaša pratnja u vježbanju.

Kako odabrati joga prostirku

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana