Joga prostirke za putovanja

Joga prostirke za putovanja

Joga prostirke za putovanja i ručnici za jogu. Jeste li puno na putu? Joga je idealna vježba za putovanja. Možete ju vježbati bilo gdje - u hotelskoj sobi, na plaži, u šumi. Želite li održati svoju joga praksu, odnosno brigu o sebi i kada niste kod kuće? Izaberite joga prostirku za putovanja i neka avantura počne. Lagana, praktična, višenamjenska, za sve uvjete i izdržlji ... Pročitaj više >>

7 Artikal(a)

po stranici

7 Artikal(a)

po stranici

Joga prostirke za putovanja i ručnici za jogu.

Jeste li puno na putu? Joga je idealna vježba za putovanja. Možete ju vježbati bilo gdje - u hotelskoj sobi, na plaži, u šumi. Želite li održati svoju joga praksu, odnosno brigu o sebi i kada niste kod kuće? Izaberite joga prostirku za putovanja i neka avantura počne. Lagana, praktična, višenamjenska, za sve uvjete i izdržljiva. Također i za izlet ili odmor u parku. Slaže se lako kao ručnik. Korisna je i kao dodatna prostirka preko donje prostirke - za veću udobnost ili higijenu.

Ručnici za jogu mogu se koristiti kao ekstra sloj ili kao joga prostirka. Super su upijajući, brzo se suše, malog su volumena, lagani su i korisni, od recikliranih materijala. S njima si osiguravate vrhunsku higijenu prilikom vježbanja joge. Korisni su i kao ručnici za putovanja. Izrađeni su od recikliranih materijala. Jednostavni za održavanje. Posebno su pogodni za bikram jogu (hot joga).