LJETNA RASPRODAJA do -50%

Lou Linencool ženska funkcionalna majica s dugim rukavima

Nije na zalihi
SKU
7B132
Odlo Lou Linencool ženska majica s dugim rukavima iznimno je prozračna i udobna aktivna majica s dizajnom Zaha Hadid Designs. Tehnologija LINENCOOL optimizira odvajanje vlage i pruža prirodno hlađenje, a istovremeno održava nježan dodir, pružajući dodatnu udobnost u vrućim danima. Istodobno, majicu karakterizira još Odlo efekt (Effect by Odlo), rublje sa srebrnim ionima, koji ne preuzima miris.

Odlo Lou Linencool ženska majica s dugim rukavima iznimno je prozračna i udobna aktivna majica s dizajnom Zaha Hadid Designs. Tehnologija LINENCOOL optimizira odvajanje vlage i pruža prirodno hlađenje, a istovremeno održava nježan dodir, pružajući dodatnu udobnost u vrućim danima. Istodobno, majicu karakterizira još Odlo efekt (Effect by Odlo), rublje sa srebrnim ionima, koji ne preuzimaju miris.


Odlo Lou Linencool ženska sportska majica s dugim rukavima:

     
  • ženska aktivna majica za sve vrste vježbi (pilates, joga, ples...) i sportske aktivnosti na otvorenom (planinarenje, trčanje, penjanje ...)
  • maksimalno odvajanje vlage jamči savršena mješavina materijala
  • Odlo efekt - rublje sa srebrnim ionima - bez neugodnog mirisa
  • lagana i prozračna aktivna majica
  • pruža ugodan hladan osjećaj i izvrsnu apsorpciju vlage
  • materijal: 77% poliester, 18% lan, 5% elastin

Tehnologija LINENCOOL jedinstvena je kombinacija trajnih prirodnih lanenih vlakana, poliestera i elastina.
Lan je jak i izdržljiv materijal koji ima izuzetnu trajnost, poliester daje materijalu učinak hlađenja i nudi mekoću. Elastin služi za dodatnu fleksibilnost materijala. Kombinacija ovih materijala savršeno apsorbira vlagu i brzo se suši.
Linecool čini majice funkcionalne, lijepe i univerzalno upotrebljive. U vrućim danima odlično hlade i uklanjaju vlagu te ostaju suhe dulje vrijeme. Prikladne su za sve vrste sportskih aktivnosti kao što su joga, trčanje, penjanje i tako udobne da ćete ih htjeti nositi svaki dan.

Više o poznatoj Zahi Hadid ....