ŠTO JE JOGA? KAKO ZAPOČETI S JOGOM?

Escobar

Kupujte po
Prikaži kao

16 proizvoda

Filteri
  • Mjesto
  • Ime proizvoda
  • Cijena
Mjesto
36
  • 36
  • Sve
po stranici

Escobar, pržionica vrhunske kave

Escobar, pržionica vrhunske kave, dolazi iz Vrhnike (Slovenija). To je prva mikro pržionica kave u Sloveniji. Prže vrhunske kave iz segmenta specijaliziranih kava (Specialty Coffees). U svojoj ponudi imaju izabrane, visokokvalitetne kave iz različitih dijelova svijeta iz segmenta specijaliziranih kava (Single Origin Coffees), koje isporučuju prema sezoni zrenja. Stoga se ponuda kave uvijek mijenja.

Kava se uvozi s manjih farmi i stoga je povezanost ljudi u cijelom lancu ključna. Time je put kave od plantaže do krajnjeg kupca kratak i brz. Povjerenje u lokalne plantaže kave i male poljoprivrednike ključno je za odabir najkvalitetnijih sastojaka. U isto vrijeme, kontrola kvalitete je direktnija i kontroliranija.

Naravno, za kavu je važna i sezonska svježina koja uvelike utječe na kvalitetu kave u šalici.

Prženje kave

Prženje kave je poseban proces. Potrebno je znanje i osjećaj kako iz pojedinog zrna kave izdvojiti idealan odnos između aroma i okusa. Ravnoteža aroma i okusa čokolade, citrusa, badema, lješnjaka... Okusi se pokažu već pri prvom prženju. Od tada nadalje su potrebni strpljenje, briga i znanje da bi kava dobila pravu količinu teksture i slatkoće. Ako je predugo pržimo, kava dobiva gorčinu ili neki drugi nepoželjan okus.

U Escobaru se kava svakodnevno prži u malim količinama. Ovisno o potražnji. Svaka narudžba se kontinuirano „prži“ i pakira. Tako je kava uvijek svježa i puna mirisa i okusa.

Zato je svaka kava iz pržionice Escobar posebna kava.
Escobar kavu podiže na razinu gurmaskih užitaka!

Više o Escobar

© 2024 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana