LJETNA RASPRODAJA do -50%

Penjališta bez granica – penjački vodič

Na zalihi
SKU
ZA100--------D
Penjališta bez granica (Trst-Slovensko primorje-Istra) obuhvaća penjališta triju zemalja (Slovenija, Hrvatska, Italija). Ovo područje je izuzetno bogato penjalištima, sa super stijenama i mogućnošću penjanja tijekom cijele godine. U vodiču za penjanje nalazi se 31 penjalište sa skoro 3000 smjerova. Sidartini penjački vodiči imaju jasne skice sektora sa ucrtanim smjerovima. Orijentacija s ovim vodičem je lagana. Vodič je na pet jezika, na hrvatskom, slovenskom, talijanskom, a dodani su još njemački i engleski prijevod.
Cijena 226,83 kn

Penjališta bez granica (Trst-Slovensko primorje-Istra) obuhvaća penjališta triju zemalja (Slovenija, Hrvatska, Italija). Ovo područje je izuzetno bogato penjalištima, sa super stijenama i mogućnošću penjanja tijekom cijele godine.
U vodiču za penjanje nalazi se 31 penjalište sa skoro 3000 smjerova.
Sidartini penjački vodiči imaju jasne skice sektora sa ucrtanim smjerovima. Orijentacija s ovim vodičem je lagana.

Vodič je na pet jezika, na hrvatskom, slovenskom, talijanskom, a dodani su još njemački i engleski prijevod.

Sve skice pristupa opremljene su sa QR kodovima lokacija penjališta!

Penjališta:
Hrvatska: Raspadalica, Nugla, Čiritež, Kompanj, Sopot, Buzetski kanjon, Kamena vrata, Čepić, Ponte Porton, Pazin, Vranjska draga, Dvigrag, Limski kanal, Rovinj, Vinkuran, Rabac, Moščenićka Draga, Medveja, Brseč
Slovenija: Osp, Mišja peč, Črni Kal
Italija: Doberdob, Sistiana (Sesljan), Costiera, Aurisina, Grotta Caterina, Santa Croce, Napoleonika, Val Rosandra (Glinščica)

Meki uvoz, 15 x 24 cm, 400 stranica.

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Možda će ti se svidjeti

 1. Luci Emrg (emergency) solarna svetilka
  Luci Emrg (emergency) solarna svjetiljka
  Cijena 112,81 kn Standardna cijena 132,68 kn
 2. bela
  Ženski sportski grudnjak Essence
  Cijena 275,91 kn Standardna cijena 394,11 kn
 3. modra
  Manduka Pro joga prostirka 6mm
  Cijena 785,19 kn Standardna cijena 872,43 kn
 4. oranžna
  Penjačka kaciga Kong Leef Ultra Light
  Cijena 682,09 kn Standardna cijena 757,87 kn
 5. Ženska športna obleka prAna Skypath
  Ženska haljina prAna Skypath
  Cijena 454,95 kn Standardna cijena 758,25 kn
© 2021 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana