LJETNA RASPRODAJA do -50%

Gorenjska – Brdskobiciklistički vodič

Na zalihi
SKU
ZA105--------D
Sidarta, Gorenjska – Brdskobiciklistički vodič čiji je autor Maks Vrečko, nudi nam 41 biciklističku turu po slovenskoj regiji Gorenjska. Temeljito opisane i provjerene, zadovoljiti će rekreativne bicikliste, kao i ozbiljnije entuzijaste. Svakom izletu je uz točan opis staze dodana i karta sa preglednim crtežom staze te visinski dijagram uspona i spusta.
Cijena 204,07 kn

Sidarta, Gorenjska – Brdskobiciklistički vodič čiji je autor Maks Vrečko, nudi nam 41 biciklističku turu po slovenskoj regiji Gorenjska. Temeljito opisane i provjerene, zadovoljiti će rekreativne bicikliste, kao i ozbiljnije entuzijaste.

Svakom izletu je uz točan opis staze dodana i karta sa preglednim crtežom staze te visinski dijagram uspona i spusta.

Izleti su grupirani u poglavlja s obzirom na ishodišta. Iz Doline krećemo do podnožja Julijskih Alpa i do sunčanih padina Karavanki. U Bohinju nas izleti uglavnom vode oko jezera, kroz sela i po okolnim visoravnima. Iz korita Radovljičke kotline uspinjemo se na visoravni Mežakla, Pokljuka i Jelovica. Područje oko Tržiča upoznajemo s usponima na Karavanke, odakle možemo stići i iz Pokokrja. Gornji dio doline Kokre ujedno je i polazište zahtjevnih tura do Grintovca. Za veliko finale slijedi jedinstveni prelaz Karavanki od Jezerskog do Rateča.  "Transkaravanška" tura može se provesti po dionicama ili kao višednevno ambiciozno bicikliranje.


Format: 12,5 x 21 cm

176 stranica

Putnički listići

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana