Kako izabrati pravi bolster za jogu?

Bajkoviti putevi Slovenije – Obiteljski vodič

Na zalihi
SKU
ZA103--------D
Obiteljski vodič Bajkoviti putevi Slovenije - Obiteljski izleti u prirodu, autorice Irene Cerar vjerojatno je obavezna literatura u svakoj obitelji koja voli istraživati, lutati, želi djeci dočarati stvarno iskustvo u prirodi, a istovremeno djecu podučava kulturnoj baštini… kroz igru ​​i „akciju“ na svježem zraku. Korisno i zabavno!
Cijena 242,00 kn

Obiteljski vodič Bajkoviti putevi Slovenije - Obiteljski izleti u prirodu, autorice Irene Cerar vjerojatno je obavezna literatura u svakoj obitelji koja voli istraživati, lutati, želi djeci dočarati stvarno iskustvo u prirodi, a istovremeno djecu podučava kulturnoj baštini… kroz igru ​​i „akciju“ na svježem zraku. Korisno i zabavno!

Bajkoviti putevi Slovenije vodit će nas na 70 izleta. Ture će nas upoznati s prirodnim znamenitostima, drvećem, jezerima, močvarama, špiljama, slapovima, planinama... od lakših šetnji do zahtjevnijih tura.

Djeca i roditelji naučit će o prirodnoj baštini i narodnim pričama, uključujući mnoga mitska bića.

Dr. Monika Kropej pripremila je sveobuhvatan uvod i prezentaciju slovenskih mitskih bića i njihovih karakteristika. Izvrsne ilustracije 11 slovenskih ilustratora (Mojca Cerjak, A. Janežič, Maša Kozjek, Kristina Krhin, Polonca Lovšin, M. Manček, Ana Razpotnik, J. Reichman, J.G. Schmidt, M. Schmidt, Gorazd Vahen). Svaki izlet opremljen je fotografijama renomiranih pejzažnih fotografa, jasnom mapom i svim informacijama koje olakšavaju njegovu pripremu i provedbu.

Sidartin obiteljski vodič Bajkoviti putevi Slovenije - Obiteljski izleti u prirodu, izvrstan su poklon!

 • Jezik: slovenski
 • Format: 17 x 25 cm
 • Tvrdi uvez
 • 280 stranica

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Možda će ti se svidjeti

 1. olivna
  Mantra Jogger hlače od konoplje
  Cijena 466,14 kn Standardna cijena 776,90 kn
 2. črna
  Gumbies crne japanke
  Cijena 185,93 kn Standardna cijena 232,41 kn
 3. Peštemalj Trip deka za meditaciju i jogu 100 x 180 cm
  Peštemalj Trip deka za meditaciju i jogu 100 x 180 cm
  Cijena 104,62 kn Standardna cijena 116,21 kn
 4. Peštemalj Riba, Peshtemal towel, deka 95 x 175 cm
  Peštemalj Riba, Peshtemal towel, deka 95 x 175 cm
  Cijena 244,54 kn Standardna cijena 271,66 kn
 5. CRYSTAL SPIRIT
  Prostirka za putovanja od kaučuka Element Ride 1.5mm (185cm)
  Cijena 489,00 kn Standardna cijena 543,32 kn
© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana