LJETNA RASPRODAJA do -50%

Triglav - Hiking guide

Na zalihi
SKU
ZA107--------D
Triglav – Hiking Guide (Tine Mihelič, Peter Pehani) - najatraktivniji slovenski vrh za domaće i inozemne alpiniste. Vodič sažeto i istovremeno jasno opisuje pristupe na vrh slovenskog oca Triglava. Opisani su usponi iz sva četiri polazišta - Bohinja, Pokljuke, Trente i Zgornjesavske doline. Vodič je napisan na engleskom jeziku.
Cijena 97,86 kn

Triglav – Hiking Guide (Tine Mihelič, Peter Pehani) - najatraktivniji slovenski vrh za domaće i inozemne alpiniste. Vodič sažeto i istovremeno jasno opisuje pristupe na vrh slovenskog oca Triglava. Opisani su usponi iz sva četiri polazišta - Bohinja, Pokljuke, Trente i Zgornjesavske doline.

Uz detaljan opis pristupa sa svih strana, koji su također predstavljeni s preglednim mapama i skicama, vodič pruža korisne smjernice u vezi s planiranjem i izvedbom samog uspona. Pregled opisanih staza, popis planinarskih domova s najnužnijim informacijama i internet stranicama na engleskom jeziku. Vodič je dodatno obogaćen različitim zanimljivostima iz bogate planinarske i alpinističke povijesti Triglava.

Osnovnom opisu puta su dodane varijacije uspona i spusteva sa zanimljivostima na putu, uz kratke i sažete opise ostalih destinacija u blizini.

Vodič je napisan na engleskom jeziku.

 • Veličina 12x21 cm
 • Meki uvez
 • 88 stranica

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Možda će ti se svidjeti

 1. Alpha Extreme nogavice iz moherja Alles Mooi
  Alfa Extreme čarape
  Cijena 167,28 kn Standardna cijena 185,87 kn
 2. zelena
  Ženske sportske tajice Karma
  Cijena 297,16 kn Standardna cijena 424,46 kn
 3. petzl OK ovalna vponka Triact-Lock
  OK ovalni karabiner Triact-Lock
  Cijena 134,51 kn Standardna cijena 149,45 kn
 4. Samovarovalni sistem COLT.EVO z dušilcem zvoka
  Samoosiguravajući komplet COLT.EVO s prigušivačem zvuka
  Cijena 636,64 kn Standardna cijena 795,81 kn
© 2021 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana