Pura Vida nakit, ručno izrađene narukvice

Hiking guide Triglav

Na zalihi
SKU
ZA107--------D
Vodič sažeto i istovremeno jasno opisuje pristupe na vrh slovenskog oca Triglava. Opisani su usponi iz sva četiri polazišta - Bohinja, Pokljuke, Trente i Zgornjesavske doline.
Cijena 12,90 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Najatraktivniji slovenski vrh za domaće i inozemne alpiniste. Vodič sažeto i istovremeno jasno opisuje pristupe na vrh slovenskog oca Triglava. Opisani su usponi iz sva četiri polazišta - Bohinja, Pokljuke, Trente i Zgornjesavske doline.

Uz detaljan opis pristupa sa svih strana, koji su također predstavljeni s preglednim mapama i skicama, vodič pruža korisne smjernice u vezi s planiranjem i izvedbom samog uspona. Pregled opisanih staza, popis planinarskih domova s najnužnijim informacijama i internet stranicama na engleskom jeziku. Vodič je dodatno obogaćen različitim zanimljivostima iz bogate planinarske i alpinističke povijesti Triglava.

Triglav – Hiking Guide (Tine Mihelič, Peter Pehani)

Osnovnom opisu puta su dodane varijacije uspona i spusteva sa zanimljivostima na putu, uz kratke i sažete opise ostalih destinacija u blizini.

Vodič je napisan na engleskom jeziku.

  • Veličina 12x21 cm
  • Meki uvez
  • 88 stranica


Sidarta

Slovenska izdavačka kuća koja izdaje penjačke, turnoskijaške, biciklističke, izletničke i planinarske vodiče, mape, razglednice i čestitke slovenskih autora.

Več o Sidarti

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Više informacija
SKUZA107--------D
BrendSidarta
Težina (kg)0.500000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana