Tales of QuietnessCork joga prostirka od plute

Proizvođač: ReYoga

SKU: 1R005
ReYoga Tales of Quietness, Cork yoga mat, joga prostirka izrađena od plute i namijenjena za najzahtjevnije jogije. Za one koji žele poboljšati svoju joga praksu i koji teže savršenstvu. Prirodna pluta je nježna, glatka i može klizati iz položaja u položaj, a istovremeno održava veliko trenje na glavnim točkama pritiska. Donji dio ReYoga Cork joga prostirke izrađen je od 100% prirodne gume, kaučuka, da joga prostirka bude više ljepljiva, stabilnija za podlogu i da istovremeno umiruje pritisak vježbača. Pročitaj više>>
Predbilježite se za obavjesti o ponovnoj dostupnosti proizvoda

Raspoloživost: Nema na skladištu

Standardna cijena: 961,26 kn

Posebna cijena: 865,13 kn

Popust: 10%

 • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
 • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
 • 98% proizvoda na skladištu
 • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

ReYoga Tales of Quietness, Cork yoga mat, joga prostirka izrađena od plute i namijenjena za najzahtjevnije jogije. Za one koji žele poboljšati svoju joga praksu i koji teže savršenstvu. Prirodna pluta je nježna, glatka i može klizati iz položaja u položaj, a istovremeno održava veliko trenje na glavnim točkama pritiska. Donji dio ReYoga Cork joga prostirke izrađen je od 100% prirodne gume, kaučuka, da joga prostirka bude više ljepljiva, stabilnija za podlogu i da istovremeno umiruje pritisak vježbača.

Tales of Quietness Cork joga prostirka od plute:

 • za zahtjevne jogije i dinamičnije stilove joge (Ashtanga, Vinyasa, Power yoga, Iyengar yoga)
 • odličan izbor za Hot jogu i Bikram jogu
 • kod obilnog znojenja ili kod vježbanje Hot i Bikram joge, prianjanje je još bolje (mokra, vlažna pluta omogućuje još bolje prianjanje)
 • 100% prirodna pluta (gornji sloj)
 • 100% kaučuk, prirodna guma s donje strane (kako bi se prostirka bolje priljepila na podlogu i da ublažava, apsorbira pritiske)
 • otvorena stanična površina
 • prostirka je 100% biorazgradiva, u potpunosti ju je moguće reciklirati i 100% je ekološki prihvatljiva
 • dimenzije: 185 x 65 x 0,4 cm
 • težina: 2,40 kg

Sirpen, odnosno Corrado Caimmi talijanski je umjetnik s izuzetno širokim rasponom različitih slikarskih tehnika. Ovog je puta svoje tehnike povezao s poezijom japanske ilustracije i nastale su tri prekrasne slike joga prostirki.

Hachi (kod nas označena kao crvena) - jutarnje svjetlo na prekrasnim cvjetovima breskve, dah pčela u zoru ... trenutak koji nas fascinira da ostanemo dok pčele ne odrade svoj posao.

Tori (kod nas bež) – svraka u mirnoj večeri sjedi na grani cvjetale kruške. Prati kretanje cvijeća, prati dah, pomaže u zaustavljanju napetosti... usmjerava pozornost prema svijetlom horizontu...

Savjet za one koji se gotovo ništa ne znojite: ReYoga Cork možda u takvim slučajevima ne nudi optimalno prianjanje i može vam se činiti malo skliskom. Nema problema, stvar se može brzo i jednostavno riješiti. Prostirku poprskajte vodom! U određenim joga studijima normalno je imati bočice s raspršivačem s vodom za takve joga prostirke ili za joga prostirke obložene mikrofibrom.

ReYoga Cork joga prostirka od plute uistinu je ekološki prihvatljiva, u potpuno novom svjetlu. Za dobivanje plute, stablo hrasta nije potrebno sjeći da bi se proizvela pluta, već se odreže samo površinski sloj kore. Taj se sloj obnavlja u roku od 15-20 godina. Poljoprivrednici koji se bave proizvodnjom pluta dobro se brinu za hrastovo drveće, njeguju ih i omogućuju im da nesmetano rastu, na kraju krajeva to je i njihova zarada i streme k najkvalitetnijoj pluti. Na taj se način brinu za čitava područja obrasla hrastovima, a takve otvorene šume sprječavaju dezertifikaciju tla i omogućuju rast podrasta (trave i grmlja), gdje mnoge životinje pronalaze utočište.

Pluta ne izaziva alergije, prirodno je antibakterijski "proizvod". Sadrži tvar suberin (voštana tvar) koja je čini otpornom na vatru i vodu. Cork je super prirodni izolator.

Održavanje: Pluta je vrlo izdržljiv i otporan materijal. Stoga će vaša ReYoga Feel Cork joga prostirka izdržati jako dugo samo uz minimalnu njegu i održavanje.

Važno je da je uvijek okrećete s vanjske strane prema van (da je pluta na vanjskoj strani) - kako biste spriječili puknuće plute i ukrivljenje joga prostirke.

Ne izlažite prostirku izravnoj sunčevoj svjetlosti, ne ostavljajte je na vrućem i suhom mjestu, ne ostavljajte je u autu na suncu (to se odnosi na sve joga prostirke).

Nakon prakticiranja joge, kad je joga prostirka mokra i vlažna od znoja ili vode, prostirku obavezno posušite prije nego je savinete. Prostirku rasprostrite na pod ili je objesite da se potpuno posuši, a zatim je savinite.

Čišćenje - pluta je prirodni materijal i ima antibakterijska i antimikrobna svojstva. U slučaju vrlo česte uporabe preporučuje se redovito čišćenje (jednom tjedno). Očistite prostirku hladnom vodom i nježnim, neagresivnim deterdžentom. Još bolje će biti ako koristite sredstvo za čišćenje ReClean. Tada je obavezno morate dobro posušiti.

Na nekim dijelovima pluta može potamniti, odnosno dobiti tamnije mrlje. Moguće je da takve tamne mrlje neće biti moguće ukloniti. To je potpuno prirodno jer naša koža znojenjem ostavlja razne tvari na površini, a koje mogu obojati prirodni materijal. Obojenost prostirke mogu uzrokovati i kreme, ulja, losioni koje koristimo na koži. A funkcija prostirke ostaje nepromijenjena!

Ako je naša plutasta joga prostirka zaista prljava, na neko vrijeme je možemo uroniti u hladnu vodu, kojoj smo dodali nježni, neagresivni deterdžent i lagano ga utrljati nježnom spužvicom ili krpom. Zatim temeljito isperemo sapun i dobro posušimo.