Odaberi najbolju prostirku za jogu. Pretplati se na naše e-novosti i primi dodatnih 5% popusta.

Biciklistički vodič Parenzana - Putevima stare željeznice

Nije na zalihi
SKU
ZA117--------
Godine 2008. dobili smo jednu od najatraktivnijih biciklističkih i planinarskih staza u Europi koja je između 1902. i 1935. godine djelovala kao uskotračna željeznička pruga između Trsta i Poreča pod imenom Parenzana, Porečanka ili Istranka. Biciklistička ruta Parenzana duga je 123 km i prolazi kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Ruta potječe kroz zapanjujuće lijepi krajolik, pokraj starih željezničkih stanica, kroz tunele i preko vijadukata, kroz istarska sela i kamene gradove, u blizini mora, mediteranskog krajolika...
Cijena 150,97 kn

Godine 2008. dobili smo jednu od najatraktivnijih biciklističkih i planinarskih staza u Europi koja je između 1902. i 1935. godine djelovala kao uskotračna željeznička pruga između Trsta i Poreča pod imenom Parenzana, Porečanka ili Istranka.

Biciklistička ruta Parenzana duga je 123 km i prolazi kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Ruta potječe kroz zapanjujuće lijepi krajolik, pokraj starih željezničkih stanica, kroz tunele i preko vijadukata, kroz istarska sela i kamene gradove, u blizini mora, mediteranskog krajolika...

Autor vodiča Parenzana – putevima stare željeznice je dr. Janko Ferk iz Klagenfurta, odvjetnik, književnik i književni istraživač. Autor je također detaljnom biciklističkom opisu dodao bogat povijesni pregled gradnje i događaja oko poznate Parenzane. Knjiga je bogato opremljena fotografijama i arhivskim snimcima stare pruge i krajeva oko nje.

  • Jezik: slovenski
  • Format: 13 x 21 cm
  • Uvez: polutvrdi
  • Broj stranica: 160
  • Autor: Janko Ferk
  • Nakladnik: Sidarta
  • Fotografije u boji
  • Karte toka biciklističke staze
  • GPS tragovi

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Možda će ti se svidjeti

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana