Ljetna rasprodaja 2022

S djecom u planine

Na zalihi
SKU
ZA114--------
S djecom u planine prvi je slovenski obiteljski vodič koji opisuje 83 izleta po cijeloj Sloveniji. Namijenjen je obiteljima s djecom ili kao vodič za lakša putovanja. Predložene ture prilično su jednostavne.
Cijena 235,18 kn

S djecom u planine prvi je slovenski obiteljski vodič koji opisuje 83 izleta po cijeloj Sloveniji. Namijenjen je obiteljima s djecom ili kao vodič za lakša putovanja. Predložene ture prilično su jednostavne.

Autori Urška i Andrej Stritar od rane su mladosti oduševljeni planinari. Urška je ujedno i svoj profesionalni život posvetila obrazovanju predškolske djece i ima mnogo iskustva u vođenju grupa u planine.

Vodič sadrži niz korisnih savjeta za pripremu i provođenje izleta s djecom. Sadrži i kratke priče, zanimljivosti, legende i pjesme koje se odnose na pojedinačne izlete, kao nadahnuće za pripovijedanje priča ili kao dodatna motivacija. Svaki izlet ima jasnu reljefnu kartu ili skicu, a sadrži i prirodne i kulturne znamenitosti u blizini s kojima možemo nadopuniti ture.

  • Jezik: slovenski
  • Format: 17 x 25 cm
  • Uvez: tvrdi uvez
  • Broj stranica: 240
  • Nakladnik: Sidarta
  • Autori: Urška i Andrej Stritar
  • Fotografije u boji
  • Ilustracije
  • Pregledne karte

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Možda će ti se svidjeti

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana