NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Nož za vruće rezanje užadi, traka i tekstila

Na zalihi
SKU
H9223--------
Nož za rezanje užadi, odnosno rezač za vruće rezanje užadi, traka, tekstila... Edelrid nož lijepo i jednostavno odreže uže i dovrši ga. Ovaj uređaj za vruće rezanje i taljenje sintetičkih užadi, traka i ostalih tekstilnih tkanina nezamjenjiv je u trgovinama ove vrste materijala, za obrtnike koji se bave tekstilom i užadi... Ukratko, svugdje gdje trebate uže, vrpcu, tkaninu lijepo odrezati i dovršiti. Zanimljivo je da upravo ovaj nož za rezanje užadi koriste i proizvođači zastava, paraglajdera, ukrasa za dom i sve je više aktivnosti gdje vam može uvelike olakšati posao.
Cijena 1.365,16 kn

Nož za rezanje užadi, odnosno rezač za vruće rezanje užadi, traka, tekstila... Edelrid nož lijepo i jednostavno odreže uže i dovrši ga. Ovaj uređaj za vruće rezanje i taljenje sintetičkih užadi, traka i ostalih tekstilnih tkanina nezamjenjiv je u trgovinama ove vrste materijala, za obrtnike koji se bave tekstilom i užadi... Ukratko, svugdje gdje trebate uže, vrpcu, tkaninu lijepo odrezati i dovršiti.

Zanimljivo je da upravo ovaj nož za rezanje užadi koriste i proizvođači zastava, paraglajdera, ukrasa za dom i sve je više aktivnosti gdje vam može uvelike olakšati posao.

Nož za vruće rezanje užadi, traka i tekstila, Edelrid Hot Cutting device:

  • brzo odreže i lijepo dovrši sintetičke užadi, trake (gurtne)
  • brzo odreže i lijepo dovrši sintetička tekstilna vlakna (izrada zastava, paraglajdera, unutarnjeg uređenja...)
  • težina: 1200 g
  • certifikat: EN 354, EN 566

Primjena:

Nož priključite na struju, jednostavno pritisnite okidač i rezač će se zagrijati. Možete odmah rezati.

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana