Odaberi najbolju prostirku za jogu. Pretplati se na naše e-novosti i primi dodatnih 5% popusta.

Namještaj

 

Sredinom prošlog stoljeća su u Francuskoj, u malenom gradiću Anneyron započeli ovu priču. Produkcija namještaja Lafuma je u cjelosti domaća, sve je izrađeno u Francuskoj.

Sirovine su također glavni dio lokalnog podrijetla. Od samog početka zaklinju se u kvalitetu i dizajn, jednostavni i bezvremenski. Stil, udobnost i trajnost su osnovna načela dizajna marke Lafuma Mobilier.

Lafuma Mobilier (Lafuma namještaj)
je francuska priča o uspjehu.
 
Kupujte po
Prikaži kao

13 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto
 1. Lafuma Pop Up XL Airlon stolica
  Cijena 698,86 kn Standardna cijena 776,51 kn
 2. Pop Up XL Airlon Design chair Lafuma stolica
  Cijena 699,25 kn Standardna cijena 776,90 kn
Prikaži kao

13 proizvoda

24
 • 24
 • Sve
po stranici
Filteri
 • Mjesto
 • Ime proizvoda
 • Cijena
Mjesto

Lafuma namještaj

Na godinu izrade više od 600.000 komada. Od funkcionalnog namještaja za kampiranje, glampinge, stolica za refleksoterapiju, wellness namještaja, namještaja za domaću terasu i vrt ili za velike luksuzne hotele i resorte.

Materijali su otporni na vremenske utjecaje, na morsku ili bazensku vodu. Stolice također mogu biti temeljito presvučene i učiniti da se osjećate kao na oblaku. Boje mogu biti klasične, mineralne, bež, crne… i svaku sezonu dodaju u linije i trendovske boje. Tako svatko može odabrati prema svom ukusu.

Kada se smjestite na Lafuminu stolicu, vrijeme jednostavno stane i prepustite se uživanju. Za bezbrižno opuštanje kod kuće ili na odmoru. Za sretne trenutke.

Za dodatne informacije, tiskani katalog i narudžbe nas kontaktirajte na e-naslov [email protected]!

Lafuma mobilier - namještaj

Od funkcionalnog namještaja za kampiranje, glampinge, stolica za refleksoterapiju, wellness namještaja, namještaja za domaću terasu i vrt ili za velike luksuzne hotele i resorte.

Pogledaj katalog

Lafuma mobilier - linija Privilege

Linija Privilege može se pohvaliti izuzetno udobnim komadima namještaja, elegantnim linijama i izvrsnim uzorcima tekstila. Francuska sofisticiranost je ovdje uočljiva u svim svojim dimenzijama.

Pogledaj katalog

Lafuma mobilier - linija Camping

Prijenosni namještaj, sklopljen ima mali volumen, izložen nudi veliku udobnost. Za miran, udoban, “luksuzan” odmor u prirodi.

Pogledaj katalog

Lafuma mobilier - linija General

Opuštamo se u urbanom okruženju kao u prirodi. Položaji stolica nude tjelesnu udobnost, svojevrsni antistresni položaj. Stolice za terase, vrtove, stanove, bazene, terapije...

Pogledaj katalog

Lafuma namještaj General

Lafuma namještaj linije General, klasičan, ali renoviran i u trendu. Prirodnost se cijeni više nego ikad prije. Ulazi u naš svakodnevni život i omogućava nam da se i u urbanom okruženju opustimo kao u prirodi. Položaji stolica nude tjelesnu udobnost, svojevrsni antistresni položaj.

U ovoj liniji nađete legendu među stolicama, Pop Up stolicu. Stolice za terase, vrtove, stanove, bazene... Za odmor ili ručak za stolom. Za terapije gdje je položaj tijela "zakrivljen" za 127 °, što nudi optimalan položaj za opuštanje.

Sjedite udobno, zatvorite oči i uživajte u tom prekrasnom osjećaju.

Preuzmi PDF katalog, 16 MB


Lafuma namještaj Camping

Lafuma je s vama na odmoru više od 60 godina. Aktivnosti na otvorenom su njena specijalnost i znaju sve trikove kako bi vaše kampiranje učinili laganim i ugodnim. Prijenosni namještaj ima mali presavijeni volumen, izložen nudi super udobnost.

Trebate stolicu za ugodnu večeru ili opuštanje s šalicom kave i novinama u ruci? Radije biste ležaljku da možete zadrijemati? Stol za plažu? Stol ispred šatora ili kamp prikolice? Sve ovo i još više možete pronaći u liniji namještaja za kampiranje u Lafumi.

Trajne tkanine u prekrasnim bojama, prirodnim nijansama ili trendi bojama. Namještaj je otporan na vanjske utjecaje. A s vama će stvariti uspomene odmor za odmorom.

Kada se smjestite na Lafuminu stolicu, vrijeme jednostavno stane i prepustite se uživanju. Za bezbrižno opuštanje kod kuće ili na odmoru. Za sretne trenutke.

Preuzmi PDF katalog, 10 MB


Lafuma namještaj Privilege

Luksuz također može značiti pronalazak dobrog odmora. I zato su napravili liniju Privilege u Lafumi. Estetika i materijali idu ruku pod ruku. Bezvremenski dizajn, izuzetno praktični (većina predmeta može se staviti na prilično mali volumen za skladištenje). Novi tapecirani elementi, nazvani Hedona, služit će s udobnošću, a istodobno mogu podnijeti vanjske vremenske uvjete.

Prepustite se "bestežinskom stanju" i opustite se, prepustite se udobnosti.  Stolice, ležaljke, stolovi... za opuštanje, druženje s prijateljima, obitelji. Na raspolaganju su i terapeutske stolice, gdje je položaj tijela "savijen" za 127 °, što nudi optimalan položaj za opuštanje.Za unutranje prostore ili za vanjske terase, vrt, bazen….

Garancija za veći dio proizvoda 5 godina (nešto pojedinačnih proizvoda: 2 godine)!

Preuzmi PDF katalog, 7 MB


Lafuma pohištvo katalog

Lafuma Mobilier (Lafuma namještaj) je francuska priča o uspjehu. Sredinom prošlog stoljeća su u Francuskoj, u malenom gradiću Anneyron započeli ovu priču. Produkcija namještaja Lafuma je u cjelosti domaća, sve je izrađeno u Francuskoj. Sirovine su također glavni dio lokalnog podrijetla. Od samog početka zaklinju se u kvalitetu i dizajn, jednostavni i bezvremenski. Stil, udobnost i trajnost su osnovna načela dizajna marke Lafuma Mobilier.

za kampiranje, glampinge, stolica za refleksoterapiju, wellness namještaj, namještaj za domaću terasu i vrt ili velike luksuzne hotele i resorte.

Materijali su otporni na vremenske utjecaje, na morsku ili bazensku vodu. Stolice također mogu biti temeljito presvučene i učiniti da se osjećate kao na oblaku. Boje mogu biti klasične, mineralne, bež, crne… i svaku sezonu dodaju u linije i trendovske boje. Tako svatko može odabrati prema svom ukusu.

Kada se smjestite na Lafuminu stolicu, vrijeme jednostavno stane i prepustite se uživanju. Za bezbrižno opuštanje kod kuće ili na odmoru. Za sretne trenutke.

Preuzmi PDF katalog, 4,5 MB

© 2022 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana